E vertete % mund te jete e vogel, ngase po kundershtove pushtetin amerikan, pushteti te fut ne listat e te padashurve!!!
Robert Gage sa per info gjendet ne te njejten liste ne te cilen gjendet Osama dhe shum persona tjere te kerkuar!!!
Dhe nuk eshte i vetmi qe gejndet ne keto lista , edhe shum shum tjere!!!!
Andaj shumica e intelektualeve duke pasur frike nga pasojat qe mund te dalin nese kundershtojne shtetin , zgjedhin qe me mire te heshtin se sa te folin haptas dhe te tregojne qendrimet e tyre.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Ketu eshte diferenca ndermjet Amerikes dhe botes tjeter totalitare. Ne Amerike ti ke te drejte te kunershtosh qeverine dhe ta quash 9/11 si dicka qe ishte ber pune brenda. Ne boten totalitare, flas per Iranin, meqe ai miku i zgjuar qe na dashka hetime per 9/11, te flasesh kunder qeverise ose sikur Irani te kishte 9/11 e vet, ae disa Iranian ta hetonin qe sikur nuk ka ndodhur, ata njerez do perfundonin ne burg.
Ne Amerike, e gjith ky "konspiracion" eshte e ber nga ata qe duan te fitojn fame ose te ardhura personale, duke nxjer libra dhe web site te tilla. Ti si dhe shume te tjere, jeni viktima te gjera te tilla.
Vetem Amerika akuzoet per "konspiracione" sepse njerzit ketu jan te lire ta kritikojn dhe kan te drejte te japin mendimet e tyre. Si ka mundesi qe vendet e tjera ne bote nuk paskan konspiracione? Por vetem Amerika? Sepse ne vendet e tjera pushkatoesh dhe burgosesh.
Problemi jot eshte qe kalon nga 9/11 e deri tek Reichstag.
Sipas teje cdo ngjarje historike ne vendet e tjera paskaj te bej qe Amerike te hyj ne lufte dhe Amerika qenka ai qe i paska ber keto gjera te tilla?
Edhe dicka tjeter ne ate liste qe Amerika te fuska, huk eshte asgje dhe eshte fallso. Ne ate liste kan hyr edhe politikan, aktor, dhe vet disa nga stafi qe edhe kan qen ne Shtepine e Bardhe ne te njejtin kohe kur jan ber ato lista. Keshtu qe te pakten behu realist me cfare shkruan sepse gjith keto "konspiracione" nu kane te bejn fare per fakte por vetem rreth Islamofobise!
Ndryshuar për herë të fundit nga niku-nyc : 20-04-2010 më 15:42
Il Club Più Titolato Al Mondo
Hajt bre vetem muhabete i ka. Pjelle tyre eshte. Te gjith e din kush eshte themluesi i shiave.
ai i urti te kete folur me fjale te huaja "statistikë"??nuk ma mer mendja.
Amerika per mendimin tim duhet gjykuar ma se pari pse nderhyri ne Kosove se ka shkelur te drejten nderkometare sipas min se jashtme ruse dhe arabeve sumeshqyer te fsh.
kesaj i thone shpetoje gjarprin qe te pickoje me vone.
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
Do Zoti madh dhe plotefuqishem nuk i degjojne apo marin seriozisht amerikanet qarjet dhe vajtimet tuaj o arabshqipfoles se do i merni me qafe dhe ato qe nuk kane faj.NUK SHAHET AI QE TE HEQ PUSHTUESIN VRASESIN PERDHUNUESIN NGA SHPINA SADO I KEQ TE JETE.Por fara keqe fare e keqe do mbese o jevgj arabie.
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
Ti ke problem me trurin okay. Nuk behet fjala ketu nqs se shaj une ose jo dike ose ndonje qeveri, ketu behet fjala per te verten.
Sepse ne baze te nje rene , deri me sot kane humbur jeten me miliona njerez , dhe me miliona te tjere do te vdesin vitet ne vijim nqs se e vertete nuk del per mejdani.
Sikur edhe babai im te kishte qene kryetar i amerikes , edhe atij do ti kisha thene se sqarimin qe japin nuk ka kuptim dhe se pushteti ose elemente te pushtetit qendrojne pas atij sulmi.
Sa i perket asaj se kush eshte fare e keqe, une ose ti , ose dikush tjeter, sa per info , FARE E KEQE ne syte e me eshte nje person qe nuk lufton per te vertete qe dali permejdani, dhe ne kete rast i tille je ti, sepse e verteta ty shum te tjereve nuk u intereson.
Une vleresoj jashtmase ate qe ka be amerika per ceshtjen shqiptare , dhe kete kurre nuk do ta harroj, dhe nga ana tjeter tamam pershkak te kesaj qe ka be per ne amerika , une nuk mund te kuptoj se si nje shtet i tille qe mbron te drejtat e njeriut ka be nje akt te tille, dhe do te jem i kenaqur atehere kur ky shtet te japi nje sqarim llogjik te ngjarjeve ne fjale!!!
Une nuk kritikoj popullin amerikan, me kete popull ndaj fatin tim, nese dicka i ndodh ketij populli , eshte e njejte sikur ajo te me kete ndodhur mua dhe femijeve te mi.
Une ndaj kete toke dhe kete ajer me keta njerez qe ti mendon se une i urrej, ndaj fatin e njejte me ta, dhe ndaj te njejten kushtetute me ta , kushtetute e cila garanton te drejtat dhe lirite e njeriut , liri dhe te drejta per te cilat ia vlen edhe jeten me dhene.
Andaj ti kalame i pallogjikshem te mbash ne mend keto fjale , dhe kurren e kurres me ne ardhmeri mos gabojsh te me etiketojsh si njeri qe i uren amerikenet!!!
Sa per info i urrej tipat si puna jote , po llogjik dhe tipa qe i frigohen te se vertetes!!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Un "friksoem" nga viktimat fetare dhe nga viruset qe u kane hyre ne llogjiken, fantazit, dhe menyren se si e shohin boten!
Sidoqoft, pak i intereson Amerikes se cfare thojn apo mendojn Xhihadistet bashk me 11 Shtatorin apo Ahmadinexhan apo gjith stanet e tjere, cfare do emra gabelsh te ken.
Jeni ber sikur jeni skllever dhe sherbyes Arabe, mer popull i prapambetur!
Il Club Più Titolato Al Mondo
Krijoni Kontakt