Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 122
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Me llogjiken qe ke ti dhe me ca shkruan ate vitin e 4't dhe ate #33 fute ne vrime se nuk te sherben dhe asnjehere ska per te hyre ne pune.

Lexo edhe njehere mire cfare ke shkrujtur ketu. Mbase ja vlen qe dikush ta lexoj me ze te larte e ka kuptosh se cfare postimi ke ber.

Ne qoftese G-20 qeka kaq keq ne Amerike, pse nuk ve dhe video kur mbahet ne vende te tjera dhe behen arrestime te njejta? Po videot e Iranit ku jan per protestat? Apo vetem Amerika qeka problemi. Ironia kur Xhihadisti te tregon per demokracin. Na nxir pra ca video te Talebanve ne stadiume. Na e trego pra demokracin e vertet ku ndodhet atehere.

Klluf njeri sa ke me vujt ne jete! Duket shume inteligjenca e universitetit por sidoqoft aq dem sa te ka bo Serbi si femije me edukimin nuk arrihet me as me universitete dhe as me llogjiken tende.
    Po lere ate se ai shef lajmet vetem te Al Jezeera. Nese qenka Amerika drejt fundit, atehere trecereku botes duhet te ishte zhytur ne *** me kohe.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    hahahahahah si e fut veten ne rresht me jevgjit. "Ne" thote.
    po ashtu tha o losh, "ju", un i pergjegja sikur me tha aj, un nuk thash se jam naj luftetar. mesohu te lexosh o analfabet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mitrovicali2009 : 22-04-2010 më 16:22

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin

Shyqyr te pakten qe e quan veten arab dhe jo kosovar.
    se quaj veten as arab e as kosovar, por SHQIPETAR MUSLIMAN!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Dmth sikur dikush te protestoj perpara Kombeve te Bashkuara ose ne G-20 dhe te arrestohet, kjo do te thot qe tregon demokracin ne SHBA?

Jeni vetem per tu qeshur!

Na jep pergjigje per ate gje siper! Ka patur protesta per G-20 edhe ne Gjermani, Angli, Meksike, Indi...atehere si ka mundesi qe vetem Amerika na dalka si fajtor ket here? Ku jan akuzat per vendet e tjera dhe demokracin e tyre, qe nuk na i sillni ketu?
    o losh o, tregom ti mu arestimet sikur kjo. e kapin msheft dhe e futin ne makine pa ba sgje, vetem ty protestu. shife si e shtine ne makine private, dhe keta jan ushtar e jo polic.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    mos e harro edhe vatikanin
    ndoshta nuk ke pasur asnje te vrare ne lufte ti apo te perdhunuar nga serbet prandaj flet ashtu o gjarper,shko pyet ato familje qe kane vuajtur ne lekure te vet poshterimet vrasjet dhe perdhunimet e grave dhe do shofesh sa e vleresojne Ameriken.
    edhe hiqe ate foton nga avatari se duket si njeri i vdekur.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    o losh o, tregom ti mu arestimet sikur kjo. e kapin msheft dhe e futin ne makine pa ba sgje, vetem ty protestu. shife si e shtine ne makine private, dhe keta jan ushtar e jo polic.

http://www.youtube.com/watch?v=G8CNa...layer_embedded
    po ty pse nuk te kthejne ne mitrovice te veriut apo ke mare persiper te zgjidhesh problemet e arabeve pastaj do kthehesh nga ato te Mitrovices??

dikush qe mer vesh nga kopmiuterat duhet ti mare keto shkrimet e ketyre jevgjve qe jetojne ne Amerike me gjithe ip dhe tia dergoje ambasadorit amerikan ne Tirane qe ta dine se çfare halesh mbajne atje me buke dhe me shkolle.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    po ty pse nuk te kthejne ne mitrovice te veriut apo ke mare persiper te zgjidhesh problemet e arabeve pastaj do kthehesh nga ato te Mitrovices??

dikush qe mer vesh nga kopmiuterat duhet ti mare keto shkrimet e ketyre jevgjve qe jetojne ne Amerike me gjithe ip dhe tia dergoje ambasadorit amerikan ne Tirane qe ta dine se çfare halesh mbajne atje me buke dhe me shkolle.
    qa e hap gojen palidhje, nuk po del asgje prej gojes tende vetem ***. mbylle mo se asgje interesant nuk the, vetem flaj injorante e pa kurfar kuptimi.

keshtu shkruhet fjala "kompjuter".

po ashtu tha o losh, "ju", un i pergjegja sikur me tha aj, un nuk thash se jam naj luftetar. mesohu te lexosh o analfabet
    Ai eshte problemi se ty nuk te beri pershtypje kur tha "ju". Te ma kishte thene mua do i thosha kush jemi "ne" dhe nuk do e kisha fut veten direkt te "ne".

se quaj veten as arab e as kosovar, por SHQIPETAR MUSLIMAN!
    Perderisa thua "ne" dhe e fut veten te iranianet, afganet dhe pakistanezet, atehere e konsideron veten si ata. Dhe sic thashe me vjen shume mire se kosovaret e vertete dine ti thone faleminderit atyre qe u kane bere nder dhe nuk i shajne dite e nate.

http://www.youtube.com/watch?v=G8CNa...layer_embedded
    Si ja pe regjistrimin e makines ne emer te kujt ishte ti te kjo foto qe e more vesh qe ishte private? Apo bere zoom brenda makines dhe i kishte len dokumantat jashte ai?

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •