Close
Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 187
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po 80% e kosoves ni her nvjet per bajram shkjon n'xhami o bablok far muslimansh jan ato krejt si puna ime.

Jo, e sigurt jam qe 80% e Kosoves kurre koma ne xhami s'u ka shkel. Festa me e popullarizume ne Kosove eshte Viti i Ri, qe bie ndesh me teorine islame. Me keto raste keshtu te krimit ngadale ngadale islami do te shikohet si nje gje e huaj, sic kane filluar ta shohin shume njerez qe une njoh. Njerezit ne Kosove jane kryesisht laik, dhe 80% (mos ma shume) e popullsise lirisht mund te them se jane afetar dhe qe nuk e mbajne fene.

Feja te shqiptaret e Kosoves, thjesht ka qene siperfaqesore. Per ate po panikojne keta fetaret se e dine qe 80% (bile edhe me shume) e popullsise as qe u intereson per pune feje dhe i kane mobilizu forcat sidomos internetore, per me i perdor si shifer, se e dine qe nuk i kane.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 20-04-2010 më 06:19

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Jo, e sigurt jam qe 80% e Kosoves kurre koma ne xhami s'u ka shkel. Festa me e popullarizume ne Kosove eshte Viti i Ri, qe bie ndesh me teorine islame. Me keto raste keshtu te krimit ngadale ngadale islami do te shikohet si nje gje e huaj, sic kane filluar ta shohin shume njerez qe une njoh. Njerezit ne Kosove jane kryesisht laik, dhe 80% (mos ma shume) e popullsise lirisht mund te them se jane afetar dhe qe nuk e mbajne fene.

Feja te shqiptaret e Kosoves, thjesht ka qene siperfaqesore. Per ate po panikojne keta fetaret se e dine qe 80% (bile edhe me shume) e popullsise as qe u intereson per pune feje dhe i kane mobilizu forcat sidomos internetore, per mos me i humb si shifer, se e dine qe nuk i kane.
    lajm i mire nga Kosova

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    lajm i mire nga Kosova

E din keta fetaret e din, sidomos keta qe shkojne ne ekstrem, qe shumica ne Kosove s'kane qejf as syte me ua pa. Po ani leni te shprehen ketu ne forum.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 20-04-2010 më 05:53

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Haj kuku nana jeme po ahmaku qe te koke, po mir bre burrë a pom kallxon ti mu diçka Bajrami festë e kujna osht?! A nuk osht Bajrami deshmi se kokmi Musliman?! Ti po thu 80% unë kom ni mendim ma ndryshe karshi teje, 95% (e shqiptarëve) apo 90% (e Kosovës) e festojnë qat Bajram, ku osht problemi?! BIK-u përfaqëson (shpirtërisht) qata 90% edhe a e lexove ne fillim qe ka kerku me pas kujdes se dikush mundet me u ndi i ofendum edhe me ardh pune sikurse rasti i Cimes, pra ka nifar menyre paralajmerime, ngom mesia ma heret ne disa postime na kallxoj shum mir se ne Maltë osht e ndalume mu tall me fe, edhe shum në rregull pse a na ma Evropian se ata kokmi a?
    Ti jo, unë jo, ajo jo, qe ai atje po ndijka i ofendum, pa ba sen po i shahet feja, po i lendohen ndjenjat shpirterore sun bon durim njeri edhe del pshurr nto e myt tu e rreh, tash cilin me fajsu?! per mendim temin dyt, se mas pari liria e fjales nuk nenkupton ti me i ofendu tjerët, e dyta ky që e ka rreh nuk u duft me lujt rolin e gjykatësit e me dal vet me rreh mirpo osht dasht me paditë në gjyq.

Terrorista nuk ka, të paktën nuk janë deshmu deri sot
    O gimce, si nuk e dike se cfare eshte terrori ti?
    terrorist
    A terrorist is a person who uses violence, especially murder and bombing, in order to achieve political aims
    Pra o gimce, nje terrorist perdor dhunen e friken per te ushtruar mendimet e tij. Pse Cimes nuk iu ushtrua dhune? Apo ju terroristet therjen nuk e quani dhune por gudulisje!

Keto mendime qe ke, jane te frikshme dhe shume terroriste! Sot ther me thika, neser ve bomba!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Haj kuku nana jeme po ahmaku qe te koke, po mir bre burrë a pom kallxon ti mu diçka Bajrami festë e kujna osht?! A nuk osht Bajrami deshmi se kokmi Musliman?! Ti po thu 80% unë kom ni mendim ma ndryshe karshi teje, 95% (e shqiptarëve) apo 90% (e Kosovës) e festojnë qat Bajram, ku osht problemi?! BIK-u përfaqëson (shpirtërisht) qata
    HAAHAH bajrami qe jemi musliman ,po edhe une i kam pergadite dy torte per bajram ,merre me mend cfare muslimane jam une .Festimi i bajramit nuk d.m.th qe jemi musliman ,thjeshte ka mbet si tradite.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Dmth te gjitha shkrimet e videot te sjellur nga une e anetare te tjere ketu qe shajne e pershajne fene krishtere nuk ishte bindese per ty dhe kompani qe gallatat fetare jane te pranueshme ne shoqerine 'NORMALE'???????

Kur llogjika flet qarte e larte juve kerkoni ti vendosni nje sy mbyll. Kaq "brain washed" jeni qe ju kane ikur mend e kokes per te menduar e llogjikuar vete ndryshimin midis te mires edhe te keqes? Apo e pranoni tentimin e vrasjes se jetes te nje personi si dicka te mire pse tallej me fene!!

Nuk di si tjeter te ju flas kur me keni kaq moral edhe mendime te ulta
    soni ket sulm hala nuk dihet kush e ka ba sdihet per qfar arsye e kan ber sepse ende asnje nuk eshte arrestu ndoshta e ken ber per arsyje tjera dhe fajin ja kan hedh ekstremistave islamik ashtu siq ja hedh bota sot muslimanev

soni une pik spari as nuk e denova ket sulm as nuk e perkraha

nuk e denova sepse cima e ka meritu nje gje te till jo pse ka ofendu fen islame por per shkak te femijeve sepse aty perdoret nje fjalor i cili nuk perdoret as ne kafene dhe dihet shum mir se shumica qe e shikojn jan femij dhe ate fjalor te te degjoj dhe te perdor femija esht i pa pranushem sepse ai femij do devijoj dhe do behet njeri pa moral

nuk e perkrahi sepse ky sulm nuk eshte dashur te filloj nga cima sepse videot e cimes mundet mi shiku vetem ai qe i blen mirpo ka te tjer qe punojn ne tv te cilet meritojn nje gje te till dhe eshte dashur te fillohet nga ta jo per shakak te fes po per shkak te moralit per shkak te femijeve

ne shumicen e shteteve botrore nuk lejohet fjalori i pist ne tv fjalori i pist lejohet vetem pas ores 22 pse ne te mos i ndjekim ato shtete dhe ti pastrojm edhe tv tona nga banaliteti siq e bejn te gjitha shtetet demokratike ne bot
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    HAAHAH bajrami qe jemi musliman ,po edhe une i kam pergadite dy torte per bajram ,merre me mend cfare muslimane jam une .Festimi i bajramit nuk d.m.th qe jemi musliman ,thjeshte ka mbet si tradite.
    Ok ju Islamit po i thuni, kulturë Arabe, pra nese Bajrami osht pjesë e Islamit flakne jashtë!
    Jo e nderuar, Bajrami nuk festohet prej Amerikanëve, Austraikve, Francezve apo ku ta di unë (ngase ata në shumicë pra nuk janë Musliman), ndërsa ne e dim vetën si Musliman andaj e festojmë pyete kë të duash Bajrami fest e cilës fe është?! çfarë pergjigje do të jap
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    O gimce, si nuk e dike se cfare eshte terrori ti?

Pra o gimce, nje terrorist perdor dhunen e friken per te ushtruar mendimet e tij. Pse Cimes nuk iu ushtrua dhune? Apo ju terroristet therjen nuk e quani dhune por gudulisje!

Keto mendime qe ke, jane te frikshme dhe shume terroriste! Sot ther me thika, neser ve bomba!
    Atëherë pra sipas teje Kosova qenka e stërmbushur me "terrorista"
    Nëse jo terrorista Islamik, prapë terrorista paska sepse në Kosovë nuk kalon muaj apo edhe më pak që nuk vriten ndonjë njeri dhe a thua vallë që të gjithë qenkan terrorista?! Disa terrorista Islamik, disa terrorista të bandav mafioze, disa terrorista nga klasa politike, disa terrorista tifozerie etj. sipas teje ne në Kosovë paskemi shumë terrorista!!
    Por jo unë nuk mendoj asi soji, terrori prej ekstremit duhet të dallohet, ketu ende nuk kemi kamikaz apo diç të ngjajshme për derisa një gjë e tillë nuk ekziston në mesin tonë si mund të propagandojmë për terrorista, thjeshtë mund të themi se ndoshta rrezikohemi nga terrorizmi dhe përhapja e tij tek shqiptarët mirpo se ka aktualisht jo asesi unë mendoj se është paksa ekzagjerim.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Cima eshte toshe,eshte lope.eshte humoristi me i dobete ne tere shqiptarin,besoni as 1 minut nuk mund ta shikjo humorin e tije,beso me iriton humori i tije banale,dhe tejet katastrofalllllllllllllllllllllll!
    un pajtohem qe cima asht ni prej humoristave me te dobtit ene humorin e tij banal as nuk e pelqej hic

po puna asht se jetojm ne demokraci e ai ka te drejt te qesi far lloj humori te doj. un personalisht as nuk kam ble e as nuk kam per te ble naj her DVD te cimes se nuk em pelqe hic. e kjo asht e drejta ime.

po dikush tjeter e pelqe at lloj humori e ja blen cimes DVD edhe kjo asht e drejta e tij.

kurse te drejt per ta prek cimen me dor nuk ka kerkush e le ma me i gjujt n'thika.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Cilët humorist???? Cima!!!!!
    Cilët këngëtarë???? Adelina Ismajli!!!!
    Nuk asnjë bazë ajo që thua, sa i përket fetarëve se ku ishin, ata ishin në mesin e popullatës, nëpër demostratat dhe marshet e organizuara në Prishtinë dhe më gjërë mirpo asnjë njeri nuk del dhe të prononcohet "Hej ju unë jam fetar dhe dijeni këtë gjë" mirpo ç'ështja kombëtare sidomos kah aspekti fetar është obligim i prerë që duhet zbatuar menjëherë dhe nuk perdoret për krenari dhe reklam.
    Personalisht ju keni mungesë të informacionit ngase roli i Muslimanëve në ç'ështjen kombëtare ka qenë mjaft i madh dhe domethënës në kohën e viteve 90-99 andaj klasifikimi i fetarëve si pro-Serb dhe anti-Shqiptar në start bie ndesh me realitetin dhe qartë shihet se ka deshira të individëve të caktuar që të krijohet bindja se feja ishte kundër ç'ështjes kombëtare, gjë që në realitet është deshmuar e kundërta.

Lexo me kujdes !! Humori dhe kenga shqipe ne Kosove, dhe gjithe viset shqipetare ishte e "shejte"" Nuk bera klasifikime te humoristeve dhe kengetareve . Ne mesin e te mirreve me siguri se ka edhe te keqinje,ne pergjithesi humori dhe kenga shqipe e kane dhene mundin e vete me ate dijeni qe kishin.

Ne raste se flasim per nje periudhe ,para lufte ne Kosove ,une te garantoje se ,shqipetaret ne Kosove ,shume pake i kane dhene rendesi religjionit. Ne Prizren kishte do dembela Stamboli dhe do fare egjiptas e turbesh qe ishin me te interesuare per fene ,kurse shqipetaret , po thuaj 80% a'spak sju ka interesuare per religjion.

C'fare argumenti me i vertete ju duhet juve! Shtetet muslimane ishin, jane dhe do te mbeten partnere ,aleate te perbetuare te serbeve .Indonezia shteti i zhvilluare dhe me numer me te madhe te muslimaneve ne bote . C'fare argumentesh ju duhet atyre qe te pranojne shtetin e Kosoves ??? Ku ka me rasad (fare ) e felliqte se keta shtete. Merreni shembull shtetet katolike ne evrope , NJE PER GJITHE ....GJITHE PER NJE !!! Nje problem i vogel ju paraqitet ne Bruksel , te gjithe per nje ore i ke te bashkuare ,per nje qellim.

Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •