Close
Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 187
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    KMDLNJ dënon ashpër sulmin kundër humoristit Rasim Thaçi

Në një reagim të KMDLNJ-së, lidhur me sulmin fizik kundër humoristit Rasim Thaçi, nga persona ende të panjohur thuhet se sulmi i tillë brutal nuk ka të bëjë fare, me ruajtjen e ndjenjave fetare e më së paku me vlera fetare, por po bëhet përpjekje që përmes dhunës dhe frikës të imponohen do standarde të reja dhe të importuara të një besimi fetar i cili nuk e lejon asnjë alternativë tjetër! Kosova njihet si mjedis jashtëzakonisht tolerant sa i përket fesë, andaj ky krim ndaj Rasim Thaçit është një porosi shumë e keqe dhe një keqpërdorim flagrant nga ata që kinse e mbrojnë pastërtinë e fesë", theksohet në këtë reagim, duke kërkuar nga Bashkësia Islame e Kosovës që të distancohet nga ky veprim i dhunshëm sepse, sepse siç thuhet, "çdo mëdyshje e saj për ta dënuar krimin krijon hapësirë për krime të reja"! KMDLNj e dënon këtë krim ndaj Rasim Thaçit dhe kërkon nga organet e ndjekjes që urgjentisht ta zbardhin këtë rast duke i arrestuar të dyshuarit dhe duke i përballur ata me ligjin! KMDLNJ rikujton se nuk është ky rasti i parë që në emër të ruajtjes së fesë sulmohen persona me autoritet madje edhe nga radhët e vetë Bashkësisë Islame të Kosovës, sikur ka qenë ishte rasti i sulmit kundër Xhabir Hamitit dhe sulme të tjera të kësaj natyre.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Ne shqiptaret jemi e zeza e vetvetit!!
    E ku ku qe na ka zane belaja me kete fe myslimane!!!
    Veq sa te ti ngulin kembet edhe pake keta terroristat, qe jane tubue nga gjithe vendet e botes maxhuphane, nga India, nga somalia, nga afganistani, nga arapistani, kishe po i ndihmoin popullin fukara te kosoves, e shtin sherre, shtin terrorizem ne Kosove! e kure te eksplodon, ma zi se serbet kane me ba kosoven leshe arapi!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Lexo me kujdes !! Humori dhe kenga shqipe ne Kosove, dhe gjithe viset shqipetare ishte e "shejte"" Nuk bera klasifikime te humoristeve dhe kengetareve . Ne mesin e te mirreve me siguri se ka edhe te keqinje,ne pergjithesi humori dhe kenga shqipe e kane dhene mundin e vete me ate dijeni qe kishin.

Ne raste se flasim per nje periudhe ,para lufte ne Kosove ,une te garantoje se ,shqipetaret ne Kosove ,shume pake i kane dhene rendesi religjionit. Ne Prizren kishte do dembela Stamboli dhe do fare egjiptas e turbesh qe ishin me te interesuare per fene ,kurse shqipetaret , po thuaj 80% a'spak sju ka interesuare per religjion.

C'fare argumenti me i vertete ju duhet juve! Shtetet muslimane ishin, jane dhe do te mbeten partnere ,aleate te perbetuare te serbeve .Indonezia shteti i zhvilluare dhe me numer me te madhe te muslimaneve ne bote . C'fare argumentesh ju duhet atyre qe te pranojne shtetin e Kosoves ??? Ku ka me rasad (fare ) e felliqte se keta shtete. Merreni shembull shtetet katolike ne evrope , NJE PER GJITHE ....GJITHE PER NJE !!! Nje problem i vogel ju paraqitet ne Bruksel , te gjithe per nje ore i ke te bashkuare ,per nje qellim.
    Unë konsideroj se të gjithë e kanë dhënë kontributin e tyre në formen e vet, nuk dua t'ja mohoj asnjërit, këngëtar si Ilir Shaqiri unë do të krenohem gjithmonë më të sepse ka kenduar ashtu siç duhet të këndohet tamam këngë patriotike, ka ketu të tjerë nuk dua t'i përmendi janë për t'u përmendur për të keq.
    Kush don ta mohoj është diçka tjetër mirpo ne ketu e dimë fare mirë kontributin e jashtëzakonshëm të Bashkësisë Islame të Kosovës (Muslimanëve) para dhe gjatë luftës, pra kontributi i BIK-ut nuk krahasohet me një pikë humorisitke, pos kësaj ka shumë njerëz që kanë luftuar mirpo i kanë degraduar vlerat e luftës duke vjedh pas luftes në emer të luftës, të jemi të qartë, pra kontributi nuk i mohohet të gjithëve mirpo ashtu sikur ata që e humbën kontributin e tyre me vjedhje e gjëra të tjera ashtu edhe keta humorist në një kohë dhan "kontribut" mirpo sot e përdhosen atë kontributin e tyre duke bërë humor me ndjenja shpirtërore, me Fe, me UÇK e me çka jo tjetër.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ja edhe një video ku Cima tallet me rituale Islame:

Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 20-04-2010 më 23:59

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Mr Zeid ,
    kur ta lexojsh Kuranin ,
    lutju Allahut qe te dergoj , ne rugen e insanit
    e mos te len te shkojsh , ne rugen e shejtanit....

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    O zotëri mos i kontestoni më gjëra, për hir të së vërtetës, sollem shumë video që flasin qartë për talljet e Cimës me fe, pos kësaj, ka edhe video të tjera andaj mendoj se është absurditeti më i madh të flitet më rreth kësaj se a ka pas apo jo faj Cima, mendoj se u mor vesh, 100% fjator!
    Ti je hija e Kastriotit

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    O zotëri mos i kontestoni më gjëra, për hir të së vërtetës, sollem shumë video që flasin qartë për talljet e Cimës me fe, pos kësaj, ka edhe video të tjera andaj mendoj se është absurditeti më i madh të flitet më rreth kësaj se a ka pas apo jo faj Cima, mendoj se u mor vesh, 100% fjator!
    Shume mire ben qe tallet me fete, sepse per t'u tallur jane. Edhe ne njerezit me mend e tallim, do te vini te na therni te gjitheve? 95 % e shqiptareve i tallin te gjitha fete, mos do te vini te na vrisni te gjitheve??
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 21-04-2010 më 12:00

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    un pajtohem qe cima asht ni prej humoristave me te dobtit ene humorin e tij banal as nuk e pelqej hic

po puna asht se jetojm ne demokraci e ai ka te drejt te qesi far lloj humori te doj. un personalisht as nuk kam ble e as nuk kam per te ble naj her DVD te cimes se nuk em pelqe hic. e kjo asht e drejta ime.

po dikush tjeter e pelqe at lloj humori e ja blen cimes DVD edhe kjo asht e drejta e tij.

kurse te drejt per ta prek cimen me dor nuk ka kerkush e le ma me i gjujt n'thika.
    Cima ka te drejte te beje humore,por nuk ka te drejte me fy fen,as me demokraci dhe as pa demokraci.

Keshtu qe cima e teproi,dhe ja cfare ndodhi.....
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

rifat1
    Anëtarësuar
    07-04-2010
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    21
    ku ishi ju more musliman te devotshem ne kohen e millosheviqit pse su ngrit ju ne kryengritje kunder okupatorit po sot jemi paksa te lirë dhe e kemi largu armikun nga kosova me ndihmen e natos, me ndihmen e Amerikes edhe miqëve europjan e bam shtetin e ju vebehista qka kerkoni ne kosovë. Qka ju duhen mjekrrat sot e ku i kishi gjat lufte ku ishit mor trimat e atëdheut , kur atëdheu kishte nevoj më së tepërmi për trima ndoshta ateher bashkpunoje me armikun e sot prap e vazhdon atë bashkpunim me ta për te përqa kombin shqiptar sot e sulmoni një njeri te kultures te humorit nje artis te madh marri per ju.hiqni ato mjekrra e mbani pantollona normal si gjith te tjerët se populli shqiptar pa dallim feje ka kulturen e vet dhe nuk e dëshiron atë kultur te juajen vlla vrasëse. Jam musliman besoj në zot, po ju them se kurr smendoj si ju dhe kurr sdo te keni vend ne tokat shqiptare por shkoni ne ato vende ka e keni sjell atë kultur Rroft Bashkimi i trojeve Shqiptare- DO TA BËJM SHQIPERIN ETNIKE pa ju.

Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •