Close
Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 187
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    qka me fol soni mu perla me juve a

nuk e kam te arsyshme me fol mirpo nese ke ndonje pytje jam i gatshum te te pergjigjem
    Dmth te gjitha shkrimet e videot te sjellur nga une e anetare te tjere ketu qe shajne e pershajne fene krishtere nuk ishte bindese per ty dhe kompani qe gallatat fetare jane te pranueshme ne shoqerine 'NORMALE'???????

Kur llogjika flet qarte e larte juve kerkoni ti vendosni nje sy mbyll. Kaq "brain washed" jeni qe ju kane ikur mend e kokes per te menduar e llogjikuar vete ndryshimin midis te mires edhe te keqes? Apo e pranoni tentimin e vrasjes se jetes te nje personi si dicka te mire pse tallej me fene!!

Nuk di si tjeter te ju flas kur me keni kaq moral edhe mendime te ulta

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    sipas postimeve te disa personave po del se
    Cimes ja kan ba , se kan mundesi ... e serbve skan pas guxim tia bejn nje gje te till...
    kur i kan ndjek nga shtepit e tyre edhe ja kan shar fejen ne sy ( e din mir se qfar sharje i kan ber.. )
    por e dimi mir se feja muslimane nuk thot ta mbytesh nje humorist ,
    kete e thojn ata qe jan te pagur nga serbija , vetemse qe bota te mendoj se ne Kosov asht ber luft fetare ...
    Zotëri i nderuar!
    Ata në marshin e vitit 1981 çka ishin?!
    Luftën e fundit në Kosovë kush e udhëhoqi?!
    Mos të lutëm kur nuk ke informata për Islamin në Kosovë mos paragjyko, sepse unë personalisht në disa tema rreth Islamit në Shqipëri pas rënies së komunizmit nuk flas sepse nuk kam njohuri për çfarë Islami bëhëj fjal etj. poashtu e njëjta gjë është edhe tek ti nuk ke njohuri për Islamin në Kosovë, nuk është tema adekuate thjeshtë deshta t'i demantoj ato që thua sepse nuk qendrojnë dhe nuk përkojnë me realitetin e Kosovës, ndërsa nëse je i interesuar për një debat të tillë hapim një temë kushtuar kësaj ç'ështjeje ska problem.

Çdo të mirë!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    qy qy busavata prej gjilani nuk e ditka e spaska njohuri per islamin ne kosov lol?

e botha jota se qe as sa gjysma e moshes se busavates nuk asht paska?
    Qa po thu bre?!
    A je i sigurt për qit moshë qe po e jep apo veç po paragjykon, ndëgjom o njeri edhe ti edhe unë e dimë për Islamin në Kosovë sa dojmë me pranu realitetin është problem i joni
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Qa po thu bre?!
    A je i sigurt për qit moshë qe po e jep apo veç po paragjykon, ndëgjom o njeri edhe ti edhe unë e dimë për Islamin në Kosovë sa dojmë me pranu realitetin është problem i joni
    o shoki un ta garantoj me jet qe ti nuk je permi 27 vjet

kurse busavata i ka do vite pranej rri rahat.

cdo sen qe ka fol busavata asht e vertet.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    o shoki un ta garantoj me jet qe ti nuk je permi 27 vjet

kurse busavata i ka do vite pranej rri rahat.

cdo sen qe ka fol busavata asht e vertet.
    O shpirt a sheh me pa ti?!
    Kush ken sipas teje ata që luftuan e që vdiqën Ortodoks a?
    Le bre pash Zotin mos repliko se don me ma jep sheqerin
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    oj lop jo po ken musliman

musliman jam ne un me origjin po a me han palla per fe se.

musliman asht ne cima po muslimant shkun e i futen thiken.
    Eh mir Musliman edhe une po thom, pra mos u muno me i ndrru senet, lej qysh jon kon qashtu

Ska rendesi a te han ty a jo, se kem llafin per ty

Cima e ka lyp, e ka gjet, u kry kjo pun sa dush e kajna une edhe ti ktu, tjera here e rrudh gojen e nuk han shum, pshton pa honger rreh
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Eh mir Musliman edhe une po thom, pra mos u muno me i ndrru senet, lej qysh jon kon qashtu

Ska rendesi a te han ty a jo, se kem llafin per ty

Cima e ka lyp, e ka gjet, u kry kjo pun sa dush e kajna une edhe ti ktu, tjera here e rrudh gojen e nuk han shum, pshton pa honger rreh
    po 80% e kosoves ni her nvjet per bajram shkjon n'xhami o bablok far muslimansh jan ato krejt si puna ime.

ekstremista terrorista jeni vec nja 2% qe po na flliqni krejt shqiptarve.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    po 80% e kosoves ni her nvjet per bajram shkjon n'xhami o bablok far muslimansh jan ato krejt si puna ime.

ekstremista terrorista jeni vec nja 2% qe po na flliqni krejt shqiptarve.
    Haj kuku nana jeme po ahmaku qe te koke, po mir bre burrë a pom kallxon ti mu diçka Bajrami festë e kujna osht?! A nuk osht Bajrami deshmi se kokmi Musliman?! Ti po thu 80% unë kom ni mendim ma ndryshe karshi teje, 95% (e shqiptarëve) apo 90% (e Kosovës) e festojnë qat Bajram, ku osht problemi?! BIK-u përfaqëson (shpirtërisht) qata 90% edhe a e lexove ne fillim qe ka kerku me pas kujdes se dikush mundet me u ndi i ofendum edhe me ardh pune sikurse rasti i Cimes, pra ka nifar menyre paralajmerime, ngom mesia ma heret ne disa postime na kallxoj shum mir se ne Maltë osht e ndalume mu tall me fe, edhe shum në rregull pse a na ma Evropian se ata kokmi a?
    Ti jo, unë jo, ajo jo, qe ai atje po ndijka i ofendum, pa ba sen po i shahet feja, po i lendohen ndjenjat shpirterore sun bon durim njeri edhe del pshurr nto e myt tu e rreh, tash cilin me fajsu?! per mendim temin dyt, se mas pari liria e fjales nuk nenkupton ti me i ofendu tjerët, e dyta ky që e ka rreh nuk u duft me lujt rolin e gjykatësit e me dal vet me rreh mirpo osht dasht me paditë në gjyq.

Terrorista nuk ka, të paktën nuk janë deshmu deri sot
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Haj kuku nana jeme po ahmaku qe te koke, po mir bre burrë a pom kallxon ti mu diçka Bajrami festë e kujna osht?! A nuk osht Bajrami deshmi se kokmi Musliman?! Ti po thu 80% unë kom ni mendim ma ndryshe karshi teje, 95% (e shqiptarëve) apo 90% (e Kosovës) e festojnë qat Bajram, ku osht problemi?! BIK-u përfaqëson (shpirtërisht) qata 90% edhe a e lexove ne fillim qe ka kerku me pas kujdes se dikush mundet me u ndi i ofendum edhe me ardh pune sikurse rasti i Cimes, pra ka nifar menyre paralajmerime, ngom mesia ma heret ne disa postime na kallxoj shum mir se ne Maltë osht e ndalume mu tall me fe, edhe shum në rregull pse a na ma Evropian se ata kokmi a?
    Ti jo, unë jo, ajo jo, qe ai atje po ndijka i ofendum, pa ba sen po i shahet feja, po i lendohen ndjenjat shpirterore sun bon durim njeri edhe del pshurr nto e myt tu e rreh, tash cilin me fajsu?! per mendim temin dyt, se mas pari liria e fjales nuk nenkupton ti me i ofendu tjerët, e dyta ky që e ka rreh nuk u duft me lujt rolin e gjykatësit e me dal vet me rreh mirpo osht dasht me paditë në gjyq.

Terrorista nuk ka, të paktën nuk janë deshmu deri sot

qe ky qe akti i par terrorist plus rrehjet e hoxhallarve neper xhamija

shoki kur te kuptojsh fjalen demokraci e liri fjale dil e fol ktu deri athere merr shembull prej Iranit e Arabis Saudite.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    qe ky qe akti i par terrorist plus rrehjet e hoxhallarve neper xhamija

shoki kur te kuptojsh fjalen demokraci e liri fjale dil e fol ktu deri athere merr shembull prej Iranit e Arabis Saudite.
    Besom diçka qitu te prita se e dita qe ki me ra
    Ekstremistë - pranoj që ka edhe jo veç ketu mirpo gjithkun sepse nese jo fetar ki ekstremist nacional, ekstremist sportiv etj.
    Terrorist - nuk e pranoj edhe me argumente bile, terrorist quhet ai njeri që e terrorizon ni fshat apo qytet, pra kuptoje nocionin "terror" çka i bjen me ushtru terror, terror p.sh ka ushtru Milloshevioi në Bosnje dhe Kosovë, terror ka ushtru Hitleri mbi popullaten Hebreje etj. etj. mirpo asnjëherë në histori nuk është deshmu të këtë pasur shqiptar terrorist (pavarsisht feje), perkundrazi në shqiptar është ushtru terrori mirpo prej shqiptarëve asnjëherë nuk ka dal terror, çfarti bre jem popull i urtë, e more haver terrori prej ekstremit dallon, e per ekstrem osht tjeter mesele
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •