Close

Rezultati i Sondazhit: Me cilin është më mirë të qëndrojë femija?

Votues
98. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me babain!

23 23.47%
  • Me nënën!

75 76.53%
Faqja 17 prej 27 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 269
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Kur një çift ndahet, me cilin duhet të qëndrojë fëmija?

Me mamin duhet te rrije eshte normale ,e mir e keqe nena gjithmon per femijen behet cope,dhe kafshaten e bukes ,vet e heq nga goja dhe ja jep femijes ,kur te rritet femija le ta ndaj vet se me ke do rri

Vetem ne qoftese ndodh nje fatkeqsi qe gruaja vdes ,at'here femijet rrin me babain
    me behet qejfi qe ne jete paske njohur vetem nena te tilla... te gjitha shqiptare duhet te kene qene.

bota eshte pak me e madhe linda...

une kam njohur gjithfare nenash nga vende te ndryshme.
    mund te te jap 2-3 shembuj dhe ate "gjithmone" qe ke shkruar me siper do e fshije vete menjehere...
    nuk paske njohur asnje "nene te keqe"...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Femija duhet te qendroje me nenen .

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    femija duhet te rri aty ku ndihet me mire

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    me behet qejfi qe ne jete paske njohur vetem nena te tilla... te gjitha shqiptare duhet te kene qene.

mund te te jap 2-3 shembuj dhe ate "gjithmone" qe ke shkruar me siper do e fshije vete menjehere...
    Eshte e vertet qe jashte ka dhe nena monstra. Dje ne lajme degjova qe nje grua ketu ishte arrestuar se ishte gjet ne parking duke pire droge me foshnje ne makine. Femija ishte duke lepire lugen e ngjyer me droge. Njerez te mbaruar.
    Ti merre Shqiptare gruan dhe e ke te zgjidh muhabetin, lol. :P

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin

E di qe bota eshte e madhe,por per fat te mire vetem nena te mira kam njohur deri tani,,,jetes nuk i dihet,ndoshta mund te njof dhe ndonje nene nga kto qe mund te thuash ti,por shpresoj qe jo,se nuk do zgjasi shum ajo njofje,nga ana ime,per mua nje nene qe nuk kujdeset per femijen e vet qe e ka mbajtur 9 muaj ne bark,ajo seshte nene,un per veten time do beja çdo gje(do shkoja edhe te pastroja ku te jet e mundur) per femijet e mi,qe mos ti mungoje asnje gje,dhe mos te vuajne,dhe mos ta ndiejne mungesen e babait,ne qoftese jam e ndare(se kjo eshte dhe pytja ktu)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 19-04-2010 më 04:25
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Eshte e vertet qe jashte ka dhe nena monstra. Dje ne lajme degjova qe nje grua ketu ishte arrestuar se ishte gjet ne parking duke pire droge me foshnje ne makine. Femija ishte duke lepire lugen e ngjyer me droge. Njerez te mbaruar.
    Ti merre Shqiptare gruan dhe e ke te zgjidh muhabetin, lol. :P
    Ashtu eshte mia@ qe ka dhe nena monstra,se edhe ktu ku jam une,gati perdite degjoj,jo ka mbytyr femijen,jo u gjet ne kazan te plerave,jo e ka vrare (o zot i madh)
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    e kam hasur shume shpesh kete te kjo teme "kush i ofron kushtet me te mira femijes" ... lol

ana monetare sido qe te jete e femres, mashkulli do kontriboje me % te te ardhurave te tij, per rritjen dhe edukimin e femijes. Kshuqe kjo bie poshte, sidoqe te jete situata e te ardhurave midis burre dhe grua.

Ja ti ve vulen une tani dhe ta mbyllim kete teme

Femijet i takojne Nenes se tyre !!!!!!!
    PINK nqs e lexon komplet çfar kam shkruar do e kuptosh qe nuk esht
    veç ke mirqenija , po se dhe çfar i afron atij femije per te formuar karakterin e tij duke u rit
    nga edukata dhe gjith te tjerat qe e kopmletojn
    se ske çfar pret nga 1 nene qe sdi cfar esht respekti per vete qe nenkupton shum gjera...... , qe neser te ris nje femij dhe ta edukoj dhe formoj ate ashu siç duhet.

po te jet per feminizem pastaj ok mi
    vetem me nenat le te rin

po thjesht bera 1koment nga kendveshtrimi im , asgje me shum
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albela : 19-04-2010 më 04:36
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Per mendimin tim nuk ka nene te keqe.Femia duhet te rri me nenen.Njoh nje rast typik per shqipetaret.Ne nje Shkuroezim ku une isha prkethyes,babai nuk ja linte nenes 2 femite e mitur por ja jipte nuses se vellait per ti rritur.Katastrofe.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Femiju i takon prindit te ndershem,
    Ne disa raste kur prinderit ndahen femijet jan ne hallim me te madh se askush tjeter, ata nuk mund te zgjedhin midis prinderve..
    Une mendoj se femiju i perket prindit te ndershem pa marr parasysh se eshte Babai apo Nena.
    Qfar do te thoshti ju nese nena eshte nje lavire dhe ka deshire te ket ne shtrat gjdo nat nga nje burr tjeter!!!? Si do ti besohet asaj Mamje qe te edukon femijun e saj ne rruge te mire. ose e kunderta..
    Pra mos gjykoni dhe mos flitni muhalife siq thok Gjakovaret se femiju i takon Prindit te ndershem pa marr parasysh gjendejn materiale te tije..

Shendet..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin
    Femiju i takon prindit te ndershem,
    Ne disa raste kur prinderit ndahen femijet jan ne hallim me te madh se askush tjeter, ata nuk mund te zgjedhin midis prinderve..
    Une mendoj se femiju i perket prindit te ndershem pa marr parasysh se eshte Babai apo Nena.
    Qfar do te thoshti ju nese nena eshte nje lavire dhe ka deshire te ket ne shtrat gjdo nat nga nje burr tjeter!!!? Si do ti besohet asaj Mamje qe te edukon femijun e saj ne rruge te mire. ose e kunderta..
    Pra mos gjykoni dhe mos flitni muhalife siq thok Gjakovaret se femiju i takon Prindit te ndershem pa marr parasysh gjendejn materiale te tije..

Shendet..
    Ok dakort, por cfare kupton ti me fjalen ''ndershmeri''? Vetem bredhjen? Po kur njeri nga partneret eshte drogaxhi, pijanec, bixhozxhi, hajdut, violent, parazit ku i futni ju?

Faqja 17 prej 27 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vlera e fëmijëve në Islam
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 19:56
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  4. Prindi dhe fëmija inatçi
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 10:19
  5. Problemet shëndetësore të fëmijëve
    Nga Foleja_ në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •