Close

Rezultati i Sondazhit: Me cilin është më mirë të qëndrojë femija?

Votues
98. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me babain!

23 23.47%
  • Me nënën!

75 76.53%
Faqja 16 prej 27 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 269
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2007
    Postime
    173
    arrij te te ndjek ne arsyetim 2043, pavaresisht se dime qe te dy qe nje dite mund te pendoheshe. sh femra shqiptare ne ate kohe, por edhe sot, s'e kane problem t'ia perkushtojne jeten femijve, ndersa nje burre fillon e kerkon nje figure femerore ne jeten e tij, heret a vone....
    nuk e di nese dackat e nenes do te trembnin si me pare pasi te kishe humbur "fronin" e rehatise.

nejse, flas dhe per vete, mua ne vogeli figura e nje njerku a njerke me tmerronte...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Lady Oscar Lexo Postimin
    arrij te te ndjek ne arsyetim 2043, pavaresisht se dime qe te dy qe nje dite mund te pendoheshe. sh femra shqiptare ne ate kohe, por edhe sot, s'e kane problem t'ia perkushtojne jeten femijve, ndersa nje burre fillon e kerkon nje figure femerore ne jeten e tij, heret a vone....
    nuk e di nese dackat e nenes do te trembnin si me pare pasi te kishe humbur "fronin" e rehatise.

nejse, flas dhe per vete, mua ne vogeli figura e nje njerku a njerke me tmerronte...
    Ne femijerine time(shyqyr zotit)jam rritur me babe e me nene. Nje komshiut tone i iku gruaja me dashnorin nga shtepia dhe nga dy djemte, mori te madhin me vete dhe nuk e pame me.
    I ziu u martua me nje grua tjeter e cila e trajtonte jo keq djalin e tij
    Aty ku u rrita une, burrat ishin njerez te mire e me kulture, ndersa grate ne nivel kulture vinin disa shkalle me poshte ne pergjithsi.
    Mua me dhimbsej komshiu qe i iku nena dhe e braktisi, por me mire pa ate nene sesa me kur.ven ne shtepi e te gjithe shoket te te tallnin.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ne femijerine time(shyqyr zotit)jam rritur me babe e me nene. Nje komshiut tone i iku gruaja me dashnorin nga shtepia dhe nga dy djemte, mori te madhin me vete dhe nuk e pame me.
    Aty ku u rrita une, burrat ishin njerez te mire e me kulture, ndersa grate ne nivel kulture vinin disa shkalle me poshte ne pergjithsi.
    Mua me dhimbsej komshiu qe i iku nena dhe e braktisi, por me mire pa ate nene sesa me kur.ven ne shtepi e te gjithe shoket te te tallnin.
    Keshtu e la njeri tek une gruan per ndershmeri. Femijen e rriti ajo. Femija qe kishte me kete grua te ''perdale'' doli shume here me i mire se djali qe rriti ky me duart e tij. Me shkolle e i respektueshem.

Nje shprehje thote ''Nje grua e edukuar edukon tere familjen, nje mashkull i edukuar edukon vetem veten e tij.''
    Sa do te edukuar te kene qene ata meshkujt aty ku je rrit ti merita te edukimi i femijeve i takon nenes me shume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2007
    Postime
    173
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    shiko, se nuk po flisnim per keto raste, se fare mire mund te ish dhe babai qe i bente naften familjes per nje dashnore. keto lloj gjestesh nuk jane ekskluzivitete te nje gjinie.

ne po flasim per rastin kur i ke te treja palet gjalle (edhe gjysherit i futa se u permenden ketu si zgjidhje), mire e bukur.
    nese nje femije eshte i braktisur prej nenes, do apo s'do do e pranoje figuren e njerkes. po te kesh nenen gjalle, mire e bukur, e cila te kerkon e te duash prap se prap te rritesh nga nje femer tjeter, nuk e di, s'e perceptoj dot.

ok, ti e dhe mendimin tend,

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Kur një çift ndahet, me cilin duhet të qëndrojë fëmija?

Me mamin duhet te rrije eshte normale ,e mir e keqe nena gjithmon per femijen behet cope,dhe kafshaten e bukes ,vet e heq nga goja dhe ja jep femijes ,kur te rritet femija le ta ndaj vet se me ke do rri

Vetem ne qoftese ndodh nje fatkeqsi qe gruaja vdes ,at'here femijet rrin me babain
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    mos ja hidhni poshte capen e bukes dhe daddy't, se te dy e japin capen e bukes kur vjen puna. lol
    Nuk ja hedhim mi pink. Nuk po themi qe babai te le pa buke. Une po them cfare bente nena ime. E kishte zakon ta ndante pjesen e saj me ne femijet, edhe pse ne mund ta kishim patur pjesen me te madhe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Lady Oscar Lexo Postimin
    e, ashtu eshte, po ama kur ndahej pula, mami merrte gjithmone vullnetarisht krahet ose bishtin.
    me kujtove nje gje te bukur
    kur u martova, babai nuk ishte ca dite ne shtepi dhe une mendova tu shtroja dreken ne shtepi.
    mendova te blija pula te pjekura gati si dhe patatet e ksi gjerash
    edhe e pys nenen time:
    Sa pula te marr?
    Merr vetem dy, me thote ime me.
    Nje ti e nje nusja. Per mua mos mer. Une mar gjysem nga ty e gjysem nga nusja dhe rregullohem.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Kur nje cift vendos te divorcoje, duke patur parasysh Shqiperine, me cilin mendoni se eshte me mire te qendroje femija? Me nenen apo me babain?
    ky sondazh sbesoj se ka kuptim
    e para ne 1 ndarje duhet ditur per ça dhe kush i ofron kushtet me te mira femijes
    jo veç nga ana materiale po dhe kush e rit me ate edukat qe duhet
    asnjeher sjan gjerat kaq te thjeshta
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Albela Lexo Postimin
    ky sondazh sbesoj se ka kuptim
    e para ne 1 ndarje duhet ditur per ça dhe kush i ofron kushtet me te mira femijes
    jo veç nga ana materiale po dhe kush e rit me ate edukat qe duhet
    asnjeher sjan gjerat kaq te thjeshta
    e kam hasur shume shpesh kete te kjo teme "kush i ofron kushtet me te mira femijes" ... lol

ana monetare sido qe te jete e femres, mashkulli do kontriboje me % te te ardhurave te tij, per rritjen dhe edukimin e femijes. Kshuqe kjo bie poshte, sidoqe te jete situata e te ardhurave midis burre dhe grua.

Ja ti ve vulen une tani dhe ta mbyllim kete teme

Femijet i takojne Nenes se tyre !!!!!!!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ka dhe femra qe duan te shohin rehatin e vete .. dhe ka meshkuj shume te dashur qe i duan dhe i trajtojne femijet mire ... keshtu qe ai apo ajo qe ka deshire te rrije me ta le ti mbaje .

Faqja 16 prej 27 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vlera e fëmijëve në Islam
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 19:56
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. Meditime të krishtera
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  4. Prindi dhe fëmija inatçi
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 10:19
  5. Problemet shëndetësore të fëmijëve
    Nga Foleja_ në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •