Close
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 187
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jo o zotëri nuk e kam ndërmend të kërcenoj as ty dhe askënd, sepse e di shumë mirë që ti keto sene i qet prej vetit edhe ty nuk te len me pa dit urrejtja që ki për ata që praktikojnë fenë.
    Fundi i fundit edhe sikur të jetë e vërtetë ajo që thua ti (megjithëse është 100% e pavërtetë) njeriu mund të ndodh që është penduar dhe e dimë fare mirë nga Islami se pendimi pranohet deri në momentet e vdekjes, pas kësaj a të takon ty ose mu me përqesh një njeri i cili i është kthyer rrugës së Zotit (pavarësisht se çfarë ka bërë në të kaluarën), është penduar dhe nuk deshiron të shikoj kah e kaluara e tij, pra nuk të takon as ty e as mu që të mirremi me njerëzit tjerë, aq më shumë kur ata kanë vendosur t'i japin fund mekatëve të tyre.
    Pos kësaj, nëse një femer i ka vepruar keto gjëra sa ka qenë në periudhën e mekatëve (injorances i themi ne), ajo asesi nuk i vepron ato pas pendimit dhe pasi që të mbulohet dhe nuk ka askush që ma argumenton se një femer e mbuluar siç e paraqet Cima, shkon në diskotek apo bën gjëra të cilat asaj nuk i takojnë të bëjë.
    Ju lutem flisni me fakte dhe argumente, e jo me deshira vetjake duke dashur t'i shihni të tjerët gabim, e nuk po e dini se vet jeni duke gabuar!

Kur talibanet pushtuan Afganistanin, ne fillim ndaluan filmat e teatrot. Pastaj ndaluan televizoret, me pas ndaluan kenget dhe magnetofonet, e pastaj ndaluan fotografite dhe cdo lloj arti. Kur s'kishte mbetur gje per te ndaluar, filluan te ndalojne levizjen e njerezve te seksit femer, dhe i ekzekutonin ato femra qe gjendeshin duke ecur jashte te pashoqeruara nga meshkuj. Ndersa vete talibanet ne shtepite e tyre, mbanin magnetofone, dhe benin pedofili me femije qe i grabisnin me force...

Ja se ne cfare ferri doni te coni ju, o Talobane njerez te shejtanit! U djegshit ne ferr ishalla!

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga ZKZ Lexo Postimin
    Se ,sa gabim eshte Cima kete e gjykon; Perendia,por ata qe thirren ne emer te mbrojtjes se fese dhe bejne krime jane te denuar nga vet Perendia...nese feja islame eshte fe shpallur nga Zoti, ate nuk duhet as nuk mund ta mbrojne njerezit duke bere krime, se prandej misioni i saj po cvlersohet,po tranformohet ne ideologji vrasese e ndeshkuese,hakmarrese, qe eshte ne kundershtim me rregullat dhe ligjshmerite Hyjnore,Kuranore.Tani ata qe thirren ne mbrojtje te islamit ose te fese, po ia veshin anomalite qe jane burim njerzor dhe po ikin nga rruga e vertete hyjnore me akte terroriste e kriminale qe aspak nuk kane te bejne me besimin,fene.Me krime nuk luftohen dukurite e tilla pra kush do qofshin ata qe mundohen ta interpretojne fene ne menyren ekstreme ideologjike ata jane ateistet dores se pare, dhe ata po bejne ne ket rast nje Shirk se nuk eshte pune e njeriut te beje krime duke mbrojte, ate qe eshte shpallje e Perendise.Perendia e shpalli kete fe dhe Perendia e ruan... e njeriut i mbetet vetem te u bindet urdherave te Perendise te shpallura ne librin e shenjte ndersa denimet dhe ndeshkimet i ben Perendia ndajkujtdo qe shkel , perdhose parimet hyjnore...,ata qe merren me ndeshkime dhe krime ne emrin e Perendise ose per te ruajtur shpalljet qe Perendia i beri njeriut nuk jane besimtare; jane te pafe dhe keto sjellje jane sjellje kriminale dhe jo fetare per te cilat ata do te ndeshkohen nga vet Zoti.Kushdo qe perqesh krijesat e Zotit do ta marri ndeshkimin nga Perendia se nese njeriu behet zedhenes i Perendise si keta kriminelet athere ketu po dalin shume Zota dhe Zoti i ketyre krijesave ideologjike nuk qenka ne gjendje te mbroje fene te cilen ua shpalli njerzve dhe sipas akteve te tilla; Atij po i duheka ndihma e injranteve qe masepaku kane te bejne me fene dhe besimin.
    ZKZ e ke spjeguar shume mire...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Eksiston kot,VEMJE.
    Je shqiptar ti PLEHRE.
    Duart larg,ngjyre e pa identifikueshme.
    Ptuh.............arab i ndyre.
    Nuk eshte shenje e mire kjo

Ke fillu te japesh shenja jo te mira psikike, ik te psikiatri sepse ai te jep nje benzedin per qetesim
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Nuk eshte shenje e mire kjo

Ke fillu te japesh shenja jo te mira psikike, ik te psikiatri sepse ai te jep nje benzedin per qetesim
    Qetesia jote mendore eshte shenje e te dobetit.
    Kufome pa jete.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    I nderuari Fisniku-Student,

nuk e di për ty, por unë në një moment kur vendosa të zhvendosem në nivelin e specieve të tilla si SystemA, nuk u ndjeva dhe aq mirë. Nuk e di për ty, por nëse nuk ndjen kënaqësi por e bën se të duket e arsyeshme të replikosh pas çdo postimi (glacimi) të specieve të tilla si SystemA, atëherë bën mirë që të mos vazhdosh prapë me këtë logjikë.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin

nuk e di për ty, por unë në një moment kur vendosa të zhvendosem në nivelin e specieve të tilla si SystemA, nuk u ndjeva dhe aq mirë. Nuk e di për ty, por nëse nuk ndjen kënaqësi por e bën se të duket e arsyeshme të replikosh pas çdo postimi (glacimi) të specieve të tilla si SystemA, atëherë bën mirë që të mos vazhdosh prapë me këtë logjikë.
    Mendim llogjik nga ana e juaj,nga nje specie unikale.
    Ge bomt.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Gjithsesi kjo eshte nje ngjarje e rende, shpresoj se kjo nuk do t'i ndodhe kurre me nje njeriu ne Kosove. Cima i ka kritikuar disa injorante fetare qe nuk dine asgje per besimin ne Zot, e keta e paskan sulmuar me thika.

Cima ka bere edhe rolin e priftit... pra tallet me fene katolike dhe me krejt besimin krishter, por kjo nuk d.m.th. se duhet te kercenohet apo aq me pak te sulmohet fizikisht duke ia rrezikuar jeten. Te krishteret luten, 'na fal gabimet tona, ashtu sic i falim ata qe gabojne ndaj nesh'.

Mire, po une nuk pajtohem me kete humor, e kundershtoj plotesisht dhe kategorikisht, por kjo eshte e drejte e tij, ligji ia lejon ta shprehe mendimin e tij. Ligji po ashtu thote se keta persona duhet te shkojne ne burg nese zihen. Shpresoj te vihet drejtesia ne vend, dhe policia te merr masa qe kurre te mos perseriten keto ngjarje. Ne Malte (ku feja katolike eshte fe zyrtare) p.sh. eshte e ndaluar me ligj tallja me fene katolike. Po ne Kosove nuk ka ligje te tilla...

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Gjithsesi kjo eshte nje ngjarje e rende, shpresoj se kjo nuk do t'i ndodhe kurre me nje njeriu ne Kosove. Cima i ka kritikuar disa injorante fetare qe nuk dine asgje per besimin ne Zot, e keta e paskan sulmuar me thika.

Cima ka bere edhe rolin e priftit... pra tallet me fene katolike dhe me krejt besimin krishter, por kjo nuk d.m.th. se duhet te kercenohet apo aq me pak te sulmohet fizikisht duke ia rrezikuar jeten. Te krishteret luten, 'na fal gabimet tona, ashtu sic i falim ata qe gabojne ndaj nesh'.

http://www.youtube.com/watch?v=ZKgq6h5noaI

Mire, po une nuk pajtohem me kete humor, e kundershtoj plotesisht dhe kategorikisht, por kjo eshte e drejte e tij, ligji ia lejon ta shprehe mendimin e tij. Ligji po ashtu thote se keta persona duhet te shkojne ne burg nese zihen. Shpresoj te vihet drejtesia ne vend, dhe policia te merr masa qe kurre te mos perseriten keto ngjarje. Ne Malte (ku feja katolike eshte fe zyrtare) p.sh. eshte e ndaluar me ligj tallja me fene katolike. Po ne Kosove nuk ka ligje te tilla...
    Aty nuk është tallur vetëm me fenë Katolike, "priftin" por dhe me fenë Islame, "hoxhën" pra asokohe nuk ka bërë askush asgjë për këtë, nuk është sulmuar, por kësaj rradhe po, sepse arriti kulmi, siç është përmendur shumë herë në këtë temë. Është bukur që kjo temë të mos diskutohet dhe të mbyllet me fundshkrimin e mesia4ever, pas URLlinkut!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin

Po se ti ,duhet te jesh ndonje specje e veçant..., nga ato qe nuk" hane ,pine dhe nuk ........" me falni ne shprehje...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 17-04-2010 më 16:10

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Fatkeqesia e kombit shqiptar eshte: qe studentet te zgjuarit Arabe kane hedhur rrenje.Mua President,jane te vdekur.
    Keta kurvat Arabe(se nuk kam fjale tjeter) vetem shqiptare nuk jane.
    Fazit: ACID.

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •