Na dy:
http://www.blick.ch/news/schweiz/ost...brecher-144114
http://www.newsdeutschland.com/nachr...hen-Online.htm
Mos me llogjiko per te treten,n.q-se ke deshire.
Na dy:
http://www.blick.ch/news/schweiz/ost...brecher-144114
http://www.newsdeutschland.com/nachr...hen-Online.htm
Mos me llogjiko per te treten,n.q-se ke deshire.
Nuk mund te mbrohet nderi dhe pastertia e nje feje duke therur me thike nje njeri i cili eshte i pavetedijshem per ate qe bene,ose e bene qe te jete me i shikueshem.
Nese ky Cima ka fyer fene islame me keto skece nje here,keta qe e kane sulmuar ate e kane fyer tri here me shume.
Per cfare kulminacioni e ke fjalen gimche? Une e di, se ka nga ato femra qe tani jan me havale, e qe deri dje kan qene rrospia te klasit te pare. Ka edhe nga ata qe tani kan leshuar mjekrrat e kan shkurtuar pantollonat e deri dje nuk ja kan da rakise as dite as nat.Qe besa, ka edhe lloje te dryshme te haxhive.
E pra cima, kete lloj te njerzve e ka vu ne kritike. Une nuk e pashe ne asnje moment nje sulm ndaj fese tone islame. As ne kete video, as ne ato dy te parat.Pra keto skeqe nuk kan te bejne me fene si te tille, por me individ. Hoxhollare qe rrejn se shnoshin te semure,hoxhollare dallaveregji, hoxhollare frigacak etj.etj.
Tash per personin Cima
Ky njeri nuk ka asnje pike humori ne trupin e vet. Ky se bashku me Lecin kan prodhuar gjithmone vetem antivlera. Eshte turp qe ky njeri te quhet artist.
Po prandaj është Zoti ai që merret me këta tipa dhe jo insani. Ai është krijuesi ynë, Ai edhe do të na gjykojë për gabimet e bëra.
Akti ma merr mendja se është një vepër jo e qëlluar; përzierje në kompetenca të tjetërkujt. Ne jemi të vegjël për t'i dalë Zotit në Ndihmë. Ne kemi nevojë për ndihmën e tij dhe jo Ai për ndihmën tonë. Ai e ka thënë vetë: "Me hak timin eja, sepse ta fali, por me hak të tjetërkujt mos më eja se nuk ta fali".
Vetëm ai është që merr shpirt njeriu dhe jo njeriu të marrë shpirt njeriu.
Kjo ashpërsi dhe jotolerancë mua po më frikëson të them të drejtën. Unë vetë jam mysliman, por ky myslimanllëku im është larg me këtë myslimanllëkun që ka ardhur. Frika më vie nga shkaku se nëse shpesh ka këso aksidentesh, nëse edhe më tej vazhdon dhuna, kam frikë se shumë njerëz do të ikin dhe mbi të gjitha i frikësohem ndonjë gjakderdhje të parsyeshme. Asgjë nuk duhet marrë me fanatizëm, sepse fanatikët edhe vetë Zoti i madhërishëm i urren. Prandaj të bëhemi të dashur për Zotin tonë.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
po me Cimen ç'paten??? allahallah
Jo o zotëri nuk e kam ndërmend të kërcenoj as ty dhe askënd, sepse e di shumë mirë që ti keto sene i qet prej vetit edhe ty nuk te len me pa dit urrejtja që ki për ata që praktikojnë fenë.
Fundi i fundit edhe sikur të jetë e vërtetë ajo që thua ti (megjithëse është 100% e pavërtetë) njeriu mund të ndodh që është penduar dhe e dimë fare mirë nga Islami se pendimi pranohet deri në momentet e vdekjes, pas kësaj a të takon ty ose mu me përqesh një njeri i cili i është kthyer rrugës së Zotit (pavarësisht se çfarë ka bërë në të kaluarën), është penduar dhe nuk deshiron të shikoj kah e kaluara e tij, pra nuk të takon as ty e as mu që të mirremi me njerëzit tjerë, aq më shumë kur ata kanë vendosur t'i japin fund mekatëve të tyre.
Pos kësaj, nëse një femer i ka vepruar keto gjëra sa ka qenë në periudhën e mekatëve (injorances i themi ne), ajo asesi nuk i vepron ato pas pendimit dhe pasi që të mbulohet dhe nuk ka askush që ma argumenton se një femer e mbuluar siç e paraqet Cima, shkon në diskotek apo bën gjëra të cilat asaj nuk i takojnë të bëjë.
Ju lutem flisni me fakte dhe argumente, e jo me deshira vetjake duke dashur t'i shihni të tjerët gabim, e nuk po e dini se vet jeni duke gabuar!
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
E mor e shikoni ku e kan sjell fen Islame ??
Dhe me e keqja ka njerz qe e perkrahin aktet e dhunes, me ju tregu ketyre qe ne kohen e pengajmberit eshte sha e ofendu por ai si ka therr mas shpine , por si duket keta jane njerz me te ndershem .
Turp , sepse jo vetem vetes qe ja mveshin keto flliqesira , por edhe besimtaret e thjesht do gjykohen me ski turpesira.
@ SystemA, s0ni
U shpreha në atë formë, për një arsye:
1. Që të bie në nivelin tuaj të komunikimit, të shikoj se çfarë ndjesie është!
Fatkeqësishtë unë nuk ndjeva kënaqësi, në formën e të komunikuarit në atë nivel, ndërsa menjëherë pas atij shkrimi, shkrova dhe pjesën:
E cila ishte pjesa që tregonte, atë se çfarë mendoja dhe çfarë është më mirë të bëhej simbas mendimit tim!Një gjë të tillë duhet ta dënonin organet përkatëse, jo persona të thjeshtë. Kujtojmë z.Anton Kçira, kur ofendoi Muslimanët, se çfarë i ndodhi, gjithashtu kujtojeni Adami Nergal Darskin, vokalistin e Blackened Death Metal të grupit Behemoth, i cili shqeu librin e shenjtë të të Krishterëve BIBLËN!
SystemA - E kuptoj shqipen më mirë!
@ AdemGashi
Përshëndetje, e kuptoj se çfarë thua, mjaftë mirë! Por për ty vlen vetëm pjesa e lartë cituar, që kam shkrojtur unë.
Ndërsa sa i përket "Islamit tënd" dhe "Islamit tim", është gjë absurde të thuhet, sepse ndryshimi i vetëm është në mes "Islamit të Muslimanit" dhe "Islamit të PseudoMuslimanit", lus Zotin t'jesh prej Muslimanëve.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Njerezit qe supozohet te jene njerezit e paqes perdorin dhunen per ti mbyllur gojen dikujt qe ka fol kundra tyre npm humorit. Nuk me habisin keto gjera.
Injorantet qe pretendojne se i perkasin nje besimi te caktuar jane teper te rrezikshem per zhvillimin e shoqerise dhe i japin nje emer te keq fese perkates, ne kete rast atij Islam.
Nuk e kuptoj sesi mund te jete njeri i Zotit nje qe perdor dhunen? Zoti thote,'' Duaje armikun tend, fale'', dhe jo vrite. Kush i meson seprapthi keta xhanem?![]()
Krijoni Kontakt