Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 155
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Snooooooooooooooooooooooooooooooop

Lisen Xhaxhi..

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Ne-yo

PS.Keta nuk jan frances
    Sa shum qe i qmend femrat ky Ne-Yo musliman .
    mos te shpresojn se pa mbules nuk i merr hahaha .

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Napolean (duni me njoft edhe kete ;D.)

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    gimche pse i ofendone njerzite mor zotri

Ata nuk kanthen ase gje mashume ase me pake po si ka vepruar muhameti t'i shane shqipetaret edhe familaret e tinaj kjo nuk eshte ne nderin e shqiptarit .
    po si duket ke devijuar nga shqiptarija me keto sharje une arabet e magjupistanite si kame as fise ase te xhakute

Une vlla te gjakute e kame tonin_77 edhe Matrix sepse jane shqipetar mendojne shqip
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Cka po thue bre Fisnik,
    Po ben tash sikur nuk di?
    Quhet Muhamed Ibn Abdullah,
    ka jetu ne Arabi

Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Nderi i njerezise dikush qe u martua me femije?????

Mjere njerezimi per "nderin" qe ka...

Me vjen keq Matrix, por duke qene ju moderator i rubrikes Tolerance Fetare, rubrike e cila ka pershkrimin: "Në këtë forum diskutohet rreth kontributit që duhet të japin komunitetet fetare në ushqimin e tolerances fetare midis shqiptarëve. gjithashtu roli i fesë ne çështjen tonë kombëtare." - duhet ju te jeni i pari i cili do te jape kontribut direkt per tolerance dhe diskutime te qeta duke dhene shembull per anetaret tjere dhe te jeni i kujdesshem me shkrimet qe leshoni ne temat e kesaj rubrike.

Me "xhevahiret" e Tonit vec jemi mesuar, por jam e zhgenjyer nga shkrimet e tuaja ne kete teme dhe moderimi i rubrikes ne pergjithsi.
    Do te ishte mire qe rubriken ta riemertoni ne Intolerance Fetare sepse Tolerance nuk lexoj ne kete nenforum!

Kjo rubrike duhet te moderohet nga dikush i cili nuk anon ka asnje besim dhe rrespekton gjith besimet.

Kote qenkeni lodh me kete rregulloren tuaj kur as vete stafi juaj nuk i permbahet:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=116993
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dritë : 15-04-2010 më 13:29

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ndegjom mirë o psikopat, o manjak, o i paftyrë fol për vete e mos ha mutt me fol për askënd
    !
    Kjo qe ti ke shkruar nuk me habitë, je vertetë islamist dhe kjo është fryma - frymëzimi qe ti posedon. S'ka rendesi, e rendesishme eshte se dua të shkruaj qe të kujtoj ty se te gjitha ato qe i kam thënë janë të vereta dhe do ti argumentoj duke u bazuar ne shkrimet islame.

Nuk eshte e veretë se Muha u kap në flagrancë me sherbtoren e gruas se tij qe quhet Hafsa dhe sherbetorja quhet Maria?

PO, Muhamedi u kap në flagrancë:

Marija ishte një nga shërbëtoret e njërës prej grave të Muhamedit. Muhamedi u kap në flagrancë nga gruaja e tij Hafsa, dhe kjo gjë solli mjaft zemërim në shtëpinë e tij, derisa u desh ndërhyrja e allahut për ta zgjidhur këtë situatë. Kjo histori është rregjistruar me hollësi në Hadith nga Omari. Ai sqaron arysen pse u dha ky varg në Kuran.

Nuk është e veretë se allahu, sipas shkrimeve kuranore ka nderhy me ajete kuranore per ta mbuluar kurverinë e Muhes duke iu kercnuar grave tjera?

Po dhe kjo është këtu:

Sura 66:4
    Nëse ju të dyja pendoheni te All-llahu (është më mirë për ju), sepse zemrat tuaja tanimë kanë rrëshqitur, e nëse bashkëveproni kundër tij, ta dini se All-llahu është Ai mbrojtës i tij si dhe Xhibrili dhe besimtarët e ndershëm; e kur është kështu, edhe engjëjt i dalin në ndihmë.

Muhamedit sa herë që bënte diçka marrëzie ai kërkonte ndërhyrje nga lart, prandaj ajo thotë:

Volumi 7, Libri 62, Numër 48:
    “…O Apostull i Allah-ut! Po shikoj sesi Zoti yt nxiton të të plotësojë dëshirat ty.” (Ti plotson deshirat edhe me virgjeresha te moshes 6 vjecare)

A nuk ështëe veretë se Muha u martua me Zejnepin - vajzë halle, vajza e halles, pra Zejnepi Muhamedin e kishte djalë daje. MUhamedi fillimisht e martoj atë me djalin e adaptuar dhe pastaj pasi qe ajo ishte e bukur dhe kishte edhe pasuri, ai e ndau nga djali dhe e muar per grua te vetem. Nëse nuk eshte e vertetë më thuaj.

Auk eshte e vertetë kjo në vijim a?

El Ahzab Sure 33; 50.

O ti Pejgamber, Ne të kemi lejuar gratë, të cilave u ke dhënë shpërblimin e kurorës, dhe ato që me ndihmën e Akkahut hynë në posedimin tëned (robëreshat e luftës) dhe bijat e axhës tënd, bijat e hallave tua e dajës tënd, bijat e tezeve tua (të janë lejuar, pos grave me nuqah dhe të afërtat), të cilat kanë migruar (kanë bërë hixhret)

Po kjo?
    Sahih Bukhari
    Volumi 7, Libri 62, Numër 64
    "…që profeti u martua me të kur ajo ishte gjashtë vjeç, dhe konsumoi martesën kur ajo ishte 9 vjeç, dhe ajo qëndroi me të për nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).

Kjo nuk është e veretë a?

5.Suretu El-Maide
    38. Vjedhësit dhe vjedhësit preniu duart, si shpagim i veprës që bën, (kjo masë është) dënim nga All-llahu. All-llahu është i fuqishëm, ligjdhënës i urtë.

Të tjera e të tjera me mijëra raste qe ka,

mos u shqeteso dhe qetësohu, merre veten me të mirë se kjo është e vereta e asajë dhe në vend qe të mirresh me problemet tua familjare, kombetare dhe fetare, shkon dhe mirresh me probleme të tjerëve duke harruar veten. Nuk ka ditë se nuk hapni tema duke shkruar dhe fye krishterimin ne kete forum, por kudo qe ju jeni vetem kete e bëni dhe harroni vetveten. Edhe ma keq, nëse ta terhekë dikush verejtjen duke te treguar te metat e tua, ia fillon duke fye dhe sha nga distanca i mshehur. Jo jo, kjo nuk u perngjanë atyre qe janë burra shqiptar. Burrat ta japin adresen dhe tregojnë se kush jan para qe të vrasin, apo të perzentohen dhe kerkojnë të takohen dhe i zgjedhin problemet burrash e jo të shajnë të fshehur pas PC-së. Nëse je burr dhe i thua vetit trim më shkruaj në privat dhe perzentohu dhe pastaj perdore at gjuhë qe ke perdorur. Per ndryshe i mshehur pas PC-së je i pa vlerë.

Kjo është një situatë e juaja mik që djalli vetë e solli dhe shfrytëzoi në jetën e Muhamedit, për t’iu kundërvënë fjalës së Zotit dhe ju sot u besoni dhe kercnoni ata qe u tregojne te veretten.

Preke koken niher dhe mendo se a ka gjë me te turpshme se te thuajsh se allah-u (Zoti) ndërhyn dhe i jep lirinë profetit të tij të plotësojë çdo dëshirë të mishit - te epsjheve të tij të flligshtisë????

Preke koken para se të fyjshë të tejret se ku je dhe me kënd je, mendo se nëse ka gjë me te turpshme qe te thuajsh se allah-u (Zoti) dallon njerzit dhe dikujt i jep liri t’i divorcojë të gjitha gratë nëse kështu dëshiron ai, dhe të marri gra të tjera edhe më të reja ose virgjëresha deri edhe nga anëtarët e familjes?.

Me vjen keq per gjendjen tënde!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 15-04-2010 më 13:12
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Kjo qe ti ke shkruar nuk me habitë, je vertetë islamist dhe kjo është fryma - frymëzimi qe ti posedon. S'ka rendesi, e rendesishme eshte se dua të shkruaj qe të kujtoj ty se te gjitha ato qe i kam thënë janë të vereta dhe do ti argumentoj duke u bazuar ne shkrimet islame.

Nuk eshte e veretë se Muha u kap në flagrancë me sherbtoren e gruas se tij qe quhet Hafsa dhe sherbetorja quhet Maria?

PO, Muhamedi u kap në flagrancë:

Marija ishte një nga shërbëtoret e njërës prej grave të Muhamedit. Muhamedi u kap në flagrancë nga gruaja e tij Hafsa, dhe kjo gjë solli mjaft zemërim në shtëpinë e tij, derisa u desh ndërhyrja e allahut për ta zgjidhur këtë situatë. Kjo histori është rregjistruar me hollësi në Hadith nga Omari. Ai sqaron arysen pse u dha ky varg në Kuran.

Nuk është e veretë se allahu, sipas shkrimeve kuranore ka nderhy me ajete kuranore per ta mbuluar kurverinë e Muhes duke iu kercnuar grave tjera?

Po dhe kjo është këtu:

Sura 66:4
    Nëse ju të dyja pendoheni te All-llahu (është më mirë për ju), sepse zemrat tuaja tanimë kanë rrëshqitur, e nëse bashkëveproni kundër tij, ta dini se All-llahu është Ai mbrojtës i tij si dhe Xhibrili dhe besimtarët e ndershëm; e kur është kështu, edhe engjëjt i dalin në ndihmë.

Muhamedit sa herë që bënte diçka marrëzie ai kërkonte ndërhyrje nga lart, prandaj ajo thotë:

Volumi 7, Libri 62, Numër 48:
    “…O Apostull i Allah-ut! Po shikoj sesi Zoti yt nxiton të të plotësojë dëshirat ty.” (Ti plotson deshirat edhe me virgjeresha te moshes 6 vjecare)

A nuk ështëe veretë se Muha u martua me Zejnepin - vajzë halle, vajza e halles, pra Zejnepi Muhamedin e kishte djalë daje. MUhamedi fillimisht e martoj atë me djalin e adaptuar dhe pastaj pasi qe ajo ishte e bukur dhe kishte edhe pasuri, ai e ndau nga djali dhe e muar per grua te vetem. Nëse nuk eshte e vertetë më thuaj.

Auk eshte e vertetë kjo në vijim a?

El Ahzab Sure 33; 50.

O ti Pejgamber, Ne të kemi lejuar gratë, të cilave u ke dhënë shpërblimin e kurorës, dhe ato që me ndihmën e Akkahut hynë në posedimin tëned (robëreshat e luftës) dhe bijat e axhës tënd, bijat e hallave tua e dajës tënd, bijat e tezeve tua (të janë lejuar, pos grave me nuqah dhe të afërtat), të cilat kanë migruar (kanë bërë hixhret)

Po kjo?
    Sahih Bukhari
    Volumi 7, Libri 62, Numër 64
    "…që profeti u martua me të kur ajo ishte gjashtë vjeç, dhe konsumoi martesën kur ajo ishte 9 vjeç, dhe ajo qëndroi me të për nëntë vjet (dmth deri në vdekjen e tij).

Kjo nuk është e veretë a?

5.Suretu El-Maide
    38. Vjedhësit dhe vjedhësit preniu duart, si shpagim i veprës që bën, (kjo masë është) dënim nga All-llahu. All-llahu është i fuqishëm, ligjdhënës i urtë.

Të tjera e të tjera me mijëra raste qe ka,

mos u shqeteso dhe qetësohu, merre veten me të mirë se kjo është e vereta e asajë dhe në vend qe të mirresh me problemet tua familjare, kombetare dhe fetare, shkon dhe mirresh me probleme të tjerëve duke harruar veten. Nuk ka ditë se nuk hapni tema duke shkruar dhe fye krishterimin ne kete forum, por kudo qe ju jeni vetem kete e bëni dhe harroni vetveten. Edhe ma keq, nëse ta terhekë dikush verejtjen duke te treguar te metat e tua, ia fillon duke fye dhe sha nga distanca i mshehur. Jo jo, kjo nuk u perngjanë atyre qe janë burra shqiptar. Burrat ta japin adresen dhe tregojnë se kush jan para qe të vrasin, apo të perzentohen dhe kerkojnë të takohen dhe i zgjedhin problemet burrash e jo të shajnë të fshehur pas PC-së. Nëse je burr dhe i thua vetit trim më shkruaj në privat dhe perzentohu dhe pastaj perdore at gjuhë qe ke perdorur. Per ndryshe i mshehur pas PC-së je i pa vlerë.

Kjo është një situatë e juaja mik që djalli vetë e solli dhe shfrytëzoi në jetën e Muhamedit, për t’iu kundërvënë fjalës së Zotit dhe ju sot u besoni dhe kercnoni ata qe u tregojne te veretten.

Preke koken niher dhe mendo se a ka gjë me te turpshme se te thuajsh se allah-u (Zoti) ndërhyn dhe i jep lirinë profetit të tij të plotësojë çdo dëshirë të mishit - te epsjheve të tij të flligshtisë????

Preke koken para se të fyjshë të tejret se ku je dhe me kënd je, mendo se nëse ka gjë me te turpshme qe te thuajsh se allah-u (Zoti) dallon njerzit dhe dikujt i jep liri t’i divorcojë të gjitha gratë nëse kështu dëshiron ai, dhe të marri gra të tjera edhe më të reja ose virgjëresha deri edhe nga anëtarët e familjes?.

Me vjen keq per gjendjen tënde!!
    Po ti kush mendon qe je ncnc trego per ate vrejtjen qe ma ke dhen kishem kam ofenduar dikend tregom a i dhe vrejtje ati qe me tha injorant po ik baju se edhe ti je qafir sikur aj ohh burr,me shet mend kishem djal i sjellshem.
    Burri 1 X flet !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Pse filloni me genjeshtra ta ndertoni nje diskutim??

Ju gjithmon kapeni per martesen e Ajshes me qellim qe te krijoni nje mburoj ne diskutime, por perseri nuk arrini te mbroheni, sepse kemi te bejme tash me kohen e sotme dhe jo para 1400 vjeteve.

Sipas teje vajzat arabe 9 vjeqare para 1400 viteve kane pasur zhvillim fizik dhe psiqik te 20 vjeqareve te sotme?Apo te keqkuptova?

Jo jo Fisnik, 9 vjeqaret e kohes se "nderit te njerezimit"kane qene femije te pafajshem ashtu siq jane edhe sot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Epo shume mire qe e kane pranuar mijera francez islamin.
    Ku qendron lajmi sensacional ketu?

Keta "francezet" musliman mos jane gje me origjine nga kolonite franceze?
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Sipas teje vajzat arabe 9 vjeqare para 1400 viteve kane pasur zhvillim fizik dhe psiqik te 20 vjeqareve te sotme?Apo te keqkuptova?

Jo jo Fisnik, 9 vjeqaret e kohes se "nderit te njerezimit"kane qene femije te pafajshem ashtu siq jane edhe sot.
    Mos u merzisni se tipa si Fisniku dhe shoket e tij do ti cojme mbrapa ne kohe te jetojne ne shek e 6. Ja sa te ndertoje shkenca makinen e kohes se do ja shohin hajrin dhe keta
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •