Cka po thue bre Fisnik,Postuar më parë nga fisniku-student
Po ben tash sikur nuk di?
Quhet Muhamed Ibn Abdullah,
ka jetu ne Arabi![]()
Cka po thue bre Fisnik,Postuar më parë nga fisniku-student
Po ben tash sikur nuk di?
Quhet Muhamed Ibn Abdullah,
ka jetu ne Arabi![]()
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Nderi i njerezise dikush qe u martua me femije?????
Mjere njerezimi per "nderin" qe ka...
Sa inat u vie ju qe ai NDER po pranohet dita-dites neper qendrat e juaja te krishtere.
Hajt ngushelloni njeri-tjetrin ju te krishteret qe keni mbetur, se s'ju ka mbetur gje tjeter :S
Po pranohet ne vendet "ateiste me emer te krishtere", dhe po braktiset ne vete qendrat e Islamit. Po mos ishte diktatura islamike, nuk do kishte mbetur musliman ne vendet islamike...
Ku mbeti Isai?
Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!
Po lerini francezet, amerikanet, anglezet. Shihni se si jane konvertimet ne Shqiperi edhe Kosove.
Pse Matrix a ke verejtur ndoniher dikënd nga muslimanët duke dalluar nderin apo mos mdnerin a? Edhe qull te thive nëse u qet por vetem të jenë edhe ndoni rresht i kuranit ne të, këta do ta perbijnë. Këta nuk zgjedhin as nuk dallojnë, thjeshtë janë të verbuar në islam dhe nuk dallojnë muralin nga anti-murali, as qe din se çka është mural i vertetë sepse ajo qe këta lexojnë dhe mësojnë nuk dallon sepse vet ai mësim i ushtron se si të bëjnë pa drejtesi, si të martojnë shumë gra, si ta martojnë vajzen e axhes dhe te dajes, si allahu zbret ajete kur kerkohet të mbulohet ndoni marre dhe flligshti, si të martohet vajza e halles edhe pse ajo është e martuar me djalin e adaptuar dhe, edhe pse ajo respekton atë per vjeherr dhe djalë daje...!!
Mos bre burr i dheut, të lutna qe as mos u merr me këta dhe lej të kënaqen sepse ky është ushqim i tyre i perditshem.
Vetem shiqoj temat e perditshme qe hapin dhe nuk kerkohet koment!!
Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 15-04-2010 më 09:38
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Po bre shum i vjen inat ketyre,qe Muhamedi a,s eshte personaliteti me i madhe i Universit.
Jen largohuni nga kishat,se po ju del naj pedofil e tani behet puna keq......
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Krijoni Kontakt