Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26

Sa të sigurtë janë serverat e institucioneve në Shqipëri ?!

Po hap faqen zyrtare të agjensisë së prokurimeve publike, dhe më del ky gabim.

Ndryshuar për herë të fundit nga baaroar : 07-04-2010 më 05:28

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    duke ditur nivelin e ulet te atyre qe punojne per programimin dhe mirembajtjen e siteve ne shqiperi nuk me duket dhe aq habi.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anëtarësuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Nuk besoj se e kane fajin ata qe punojne thjesht mendoj qe faji eshte i shefave qe mundohen te blene gjerat dhe hostet me te lira vetem e vetem qe te fusin ndonje leke ne xhep.

Eshte edhe nje faktor i dyte qe IT mund te punoj nje qe se ka idene fare vetem eshte atje se eshte miku i njerit apo i tjetrit.

Gjithe te mirat ^_^
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar më parë nga don lico Lexo Postimin
    Nuk besoj se e kane fajin ata qe punojne thjesht mendoj qe faji eshte i shefave qe mundohen te blene gjerat dhe hostet me te lira vetem e vetem qe te fusin ndonje leke ne xhep.

Eshte edhe nje faktor i dyte qe IT mund te punoj nje qe se ka idene fare vetem eshte atje se eshte miku i njerit apo i tjetrit.

Gjithe te mirat ^_^
    Nuk eshte e vertete qe IT tani jane kot.
    IT qe punojne, te pakten, personat me te cilet jam hasur... kane qene vertete te zote dhe me background!
    Tjeter gje eshte qe mundohen ti bejne gjerat per me lire per te vjedhur!

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anëtarësuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Jam shume dakort prandaj e thashe qe atje ku punojne IT te zotet qe ka goxha fare jane shefat qe se bejne punen sic duhet.

Por te siguroj qe ka edhe vende qe sjane as shefat dhe as IT sic duhet per kete te jesh i bindur.

Gjithe te mirat ^_^
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    me falni sa po ju nderpres .po mos i bini ne qaf njerzve ore,po problemin e ka kopjuteri juaj jo faqja e tyre shikoni mir kompjuterat se te un nuk ndodh e njejta gje .dhe problemin e keni te certifikatat e programit te navigimit ne internet si te google chrome qe ka vu dhe foton

a ta nxjerr kte problem me te gjithe adresat https ?
    Nqs po shiko daten e komjuterit (perfshi edhe vitin) nqs e ke ne rregull.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Qe te heq perfundimisht dyshimin sa te sigurte jane po te jap username edhe passin Administrativ qe ka patur

U:albano
    P: qojle

Ky ishte nje nga gjenite shqiptare qe punoi me amerikanet per te bere programin. Kishte vene si user emrin edhe si pas mbiemrin e tij.

Je i kenaqur tani?

Po ti merr nje laptop... hip ne makine edhe parko te piramida ne Tirane afer kryeministrise. Edhe do shikosh qe punojne me rrjete wireless... e degjove mire wireless.
    Do me per Belulin?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    a ta nxjerr kte problem me te gjithe adresat https ?
    Nqs po shiko daten e komjuterit (perfshi edhe vitin) nqs e ke ne rregull.
    Ate lajmerim chrome e nxjerr ose nqs enkriptimi eshte i dobet...64 bit psh ose nese certifikata ka skaduar. Nuk ka te beje me kompjuterin e atij.

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ate lajmerim chrome e nxjerr ose nqs enkriptimi eshte i dobet...64 bit psh ose nese certifikata ka skaduar. Nuk ka te beje me kompjuterin e atij.
    Me ka ndohur qe kur e kisha daten e pc ne 2006-ten mi njihte me nxirrte ate tabelen e "untrusted certification". po besoj qe eshte kjo qe thua ti nqs e ben vetem me kte faqen. ca faqje eshte kjo gjithsesi?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •