Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 118
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Aahahahahahahahahhaha .... ahahahahahaha.....

Ueee ca zeri i paska dhene Allahu ketij kengetarit te madh te kjo videoo...
    Si Klodi Big Brotherit qenka...

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328

Prandaj kan te drejte ti qellojn si me Apache apo AC-130. Kush del si trim me arm zjarri ne rruge dhe ve bomba neper rruge do qellohet pa meshire edhe sikur te perdorin femije apo vende publike si mburoje per te justifikuar qe e ben me qellim vrasje te tille.

Ne vend qe ti ndaloni gjera te tille, me shume i nxisni dhe ne fund ankoeni pse trupat e Kualicionit i sulmojn pa meshire!
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar mė parė nga Kinney Lexo Postimin
    une e mbeshtes kete krim,
    do mi rruash bolet?
    ia rruaj mamit tend nese ka bo operacion plastik, mos hin me 2 nika kelysh vatikani .

Nice_boy un per vete nuk i mbeshtes talibanet e Al Qaleshit, njeri qe vret pafaj aj per mu nuk esht njeri po kafsh e qelbsir, le ti qka thon ni pakic qe mbeshtesin Al qaiden .Jan raste si kto qe i shtin mu bo ka alkaida . A nuk tduket e njejt me Serbin qe bente me shqiptaret tu vra pa dallim burra, gra e pleq nese ti mbeshtet ket krim at her ti nuk je me i mir se Serbi , al kaida e muti e sturra . Paaramendo nje herit femit e tu ne at kamion .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Pa ,pa, pa navash ore se do ngeleni me zemer ne dore nga keqardhja .
    Aman te keqen se s'kemi as ndonje dok' ketu ne mes nesh .
    Lufta eshte lufte pipell .

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc Lexo Postimin
    Prandaj kan te drejte ti qellojn si me Apache apo AC-130. Kush del si trim me arm zjarri ne rruge dhe ve bomba neper rruge do qellohet pa meshire edhe sikur te perdorin femije apo vende publike si mburoje per te justifikuar qe e ben me qellim vrasje te tille.

Ne vend qe ti ndaloni gjera te tille, me shume i nxisni dhe ne fund ankoeni pse trupat e Kualicionit i sulmojn pa meshire!
    shokit ju keni histori te gjat mee vrasje
    ne muslimanet ende nuk kemi gju bob atomike ndersa dihet se amerika i ka vra mbi 100 mij civil mbreda dy dite

mos harroni se zoti eshte i madh

shikone historin se si kan perfundu superfuqit botrore edhe kjo shum shpejt do e ket fundin

ata dalin me arm dhe ju ka hije sepse i mbrojn shtepit e tyre nuk kan okupu asnje vend por dojn te jetojn te lir ne shtepit e tyre dhe me ndihmen e zotit kete shum shpejt do e arrijn

shikoe se qka kan ba ushtaret amerikan
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    O Xim' a e ke pyetur veten se pse e bejne kete gje ushtaret amerikan ?! Amerika me sakte ?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    ...
    ne muslimanet ende nuk kemi gju bob atomike ....
    lol, nuk e dija qe kishit bombe atomike,
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Une nuk shikoj njerez te armatosur.

Dhe ne cdo rast jane "non-combatants". E nuk ka konvente ne bote qe lejon akte te tilla. Te besh qitje me civile per te provuar veten apo armatimin nuk me duket aspak e shendoshe menderisht. Ik e bli nje fcuking XBOX dreqi e mori...

Fjala e urte thote qe "ne dashuri e ne lufte lejohet cdo gje", po ketu une nuk shikoj beteje.

Qe te flasim drejte, kjo eshte vrasje e paster e pajustifikueshme. Krim i ndeshkueshem dhe i turpshem.
    Keta lloj psikopatesh, jane nga ata qe kur kthehen ne States perfundojne ne llumin e shoqerise, disa serial killers, disa ne cmendina etj etj.

Per mua ne karrige elektrike.
    Nuk kam ē,shtoje ksaj qe the ti, pajtohem plotsishte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    ia rruaj mamit tend nese ka bo operacion plastik, mos hin me 2 nika kelysh vatikani .
    po une nuk te permenda nanen tande mor kelysh i keq, ti po mune mu drejto mue.
    a ty do t'marr leje me sa nika do hij?

rrace e ndyre,
    kerkoni dhe bashkim pale,
    larg qoft.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Robt ne goj atyre qe mbeshtesin keto vrasje ku jan e ku sjan ncncncnncncnc qe Terroristet o muta, leni al QaLeshat i keni n Demokraci .
    Askush nuk i perkrahe vrasjet e njerezve, po cka jeni duke folur keshtu. Une nuk i perkrahi ekstremistet hiq, as amerikane, as greke, as shqiptare a ckado qofshin, por as nuk i perkrahi ekstremistet fetare qe i nxisin njerezit me bo vetevrasje me bomba neper kisha e neper xhami jo feja ime kshtu, jo feja jote kshtu, jo une jom me sahabet, jo une jam me tekfir etj. etj.. Ok? As ti sje duke thene asgje sepse te dyja palet jane te lodhur nga lufta, po deshirojne paqe pak ta haje dreqi.

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •