Une s'kam urrejtje fetare.
Per mua ti shoq, mund te besosh te gjithe guret qe deshiron, persa kohe nuk te shkon mendja te vrasesh ne territorin shqiptar njeri me gure.
Racist? Zezaket ne fakt i kam inat.
Kurse popuj nuk urrej. Urrej injorancen. Prapambetjen te popujt.
Deshire te kete viktima nuk kam. Te kjo teme thashe qe ata ushtare qe kane bere keto krime duhen cuar ne karrigen elektrike.
Po ashtu duhet cuar ne karrige elektrike, cilido qe vret ne emer te fese.
me fal , por fjalen e pata tek organizatat e ndryshme islamike qe jan duke e perdorun fejen per qellime te tyre..
s.psh. njezit po i shendrojn ne bomba, ku po vdesin per diqka qe nuk ka lidhje ne esence me fejen islame...ka edhe raste te tjera te cillat nuk mundet ti thot feja ...
Me vjen keq per disa njerez ketu qe kan len mend e tyre dhe ua ka mare feja. Nuk ka asgje te keqe ta mbrosh fene, por kur nje person shkon deri argumenti per pushtimin e botes, dominimin kunder njerzve te tjere, dhe nje fe absolute per te gjith tregon sa larg njerzit shkojn, sikur me len shpirtin per 2 leke.
Ju nuk jeni njerez fetare por VIKTIMA, qe disa njerez e kan kthyer ket fe per te justifikuar gjerat qe bejn, si prsh dhuna apo keqtrajtimi. Ju jeni pjese e nje grupi qe vuan nga propaganda fetare dhe ata qe jan pjese e ketij grupi eshte arsyeja pse bota lufton ne ate pjese te tokes. Jeni njerez burracak dhe pa moral. Ai qe perdor fene per te justifikuar veprimet kunder njerzit dhe enderron pushtimin e botes eshte tradhtar i Zotit dhe gjith njerezimit.
Mos te harrojm, 11 Shtatorin e solli ai qe kerkonte fundin e Amerikes dhe Amerika gjithnje do pergjigjet per te arritur fundin e ketyre njerzve. Pelqejeni ket gje apo jo, ne qoftese do te jeni pjese e atij grupi, atehere dhe ju meritoni te njejtin fat.
Jemi ne shekullin 21, te ecim perpara si komb dhe njerezim (flas per Shqiptaret) me boten e advancuar apo te kthehemi mbrapa me boten Arabe? Ju zgjidhni cila eshte alternativa me e mire per ne, fundi i Amerikes apo vazhdimsia e Amerikes si superfuqi?
Vetem Kina dhe Rusia mos te ishin superfuqit, se realiteti ishte qe Myslimanet do ishin te paret ne bote qe do shtypeshin pa meshire, por ironia eshte qe Amerika qendron qe e mban dhe e mbron boten Islame te gjalle.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
E lexoj dikush planin qe kan trimat e Al Qaedas per Kupen e Botes ne Afriken e Jugut, sidomos per ndeshjen qe do luet mes Amerikes dhe Anglise?
Sikur te ndodhi dicka e tille, ku gjith bota mblidhet te shofi dhe te festoj turneun me te bukur sportiv, si mendoni, do ket Amerika dhe Britania te drejte tu shkojn me Apache ne koke ketyre qe mbaen/arsyetoen si te pafajshem dhe te shtypur?
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Krijoni Kontakt