Asnje njeri nuk te ndihmon kot pa leverdi do e shikojme leverdine e tyre me vone
tani duhet ti themi bravo per vrasjet e tyre?
e clirovi kosoven shume mire deri aty dhe kosovaret ti thone faleminderit
po ne te tjeret cfare duhet te bejme te mbyllim syte kur ata masakrojne njerez....?
nese vellai tend ne nje moment ndihmon nje njeri edhe nga ana tjeter vret mijera te tjere cfare do beje do i thoshe te lumte?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
[QUOTE=Egnatius;2667610]Kush e cliroi Kosoven mer xim?
amerika me ndihmen e zotitkush e bombardoi beogradin?
amerika me ndihmen e zotitkush i deboi evgjitet edhe kriminelat serb nga trojet tona?
na duhet sepse edhe ata jan njerz dhe meritojn te jeojn nuk jan kafshLene mer xim djali propaganden arabo-muslimane anti amerikane se ska cna duhet neve.
ne kosov meriton mirnjohje por nuk meriton mirnjohje atje ku sot po masakron njerz te pafajshumUSA dhe UK meritojne vec mirenjohje dhe respekt nga Shqiptaret
shokit nuk i degjoj prpagandat arabe sepse keteo ngjarje nuk shihen vetem ne tv arabe por keto lajme dhe masakra qe behen atje transmetojn edhe shum mediume katolike te cilet jan te pavarura nga amerika dhe qe nuk kan frig prej sajMos e lejo propaganden arabe me tba lavazh truri
i nderuar une jam i lir dhe kam deshir qe edhe njerzit e tjer te botes te jen te lir siq jam une sepse te gjith e meritojn lirin
jam njeri qe nuk mund te behem me kriminelin por e perkrahi viktimen pa marr parasysh se qfar feje ka dhe gjithmon do jem me ata te cilet jan viktim dhe kurr nuk do e perkrah terrorin edhe nese ate e ben baba im
tashme eshte deshmu se kush eshte terroristi
une tu pergjigja pergjigjju edhe ti pytjeve qe i bera me lart
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
bombat i hedhin kamikazet shehided islamik
ne gjami shiite bombat i hedhin sunnit e ne gjamit sunite bombat i hedhin shiitet
irakun e pat okupu sadam hyseni me bijt e vet e e cliroi amerika
afganistanit e paten pushtu talebanet me alkaiden e e cliroi amerika
civil po vrasin terroristat islamik perdite neper shkolla, pazare e autobuza
kullat binjake i rrezoi bin ladeni se ia mur menja se mas si ti shemte dy kulla amerika do kapitullote
hiroshima e nagasaki u kallen prej qeveris e perandoris japoneze masi nuk pranun kapitullimin pa kushte. japonezet paten vra miliona civil te pa vajshem ne kine, indonezi, filipine e krejt Azin.
burgjet me gra e fmi po i mushin talebanet e ekstremistat qe jo vetem i burgosin grat se pse hoqen shamit po besa ne i pushkatojn
ke ma pytje tjera
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
shyqyr qe me ndriēove helena se do vdisja injorant.
ti njeh ndonje shtet "mik" qe eshte "mik" pa patur ndonje leverdi?
edhe ai qe eshte armik eshte armik sepse ashtu ka leverdi.
Mik eshte ai me te cilin ke interesa te perbashketa,
thuaj shyqyr qe amerika ka leverdi te na kete miq.
me thuaj nje shtet te fuqishem apo perandori ne historine boterore pa dallim rrace apo feje qe nuk ka bere padrejtesi?
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Ata vrasės mbetėn vrasės edhe pas ēlirimit te botes o Kinney !
Nėse i thua vetes i krishten, atehere do i kishe denuar keto akte jo-humane !
Nuk vriten femijet ! Nuk vriten Grat ! Nuk vriten pleqt ! Nuk vriten kleriket ! Nuk vriten invalidet ! Nuk demtohen shtepit ! Nuk demtohen bujqesit ! Nuk demtohen te burgosurit, nuk vriten te burgosurit ! Nuk demtohet asgje, pos kundershtarit t'armatosur !
Keto jan konventat e Gjeneves, Konventat Islamike !
Mos e ktheni boten ne Mesjet !
Une jam thjesht realist,
ajo drejtesi qe kerkoni nuk ka ekzistuar kurre dhe nuk ka per te ekzistuar.
Per me teper qe "drejtesia" eshte teper relative.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Krijoni Kontakt