Une nuk e parashtrova si dicka absolute,systema,por qe respekti ndaj vetes vlen si premise per te mos perfunduar "pre" e mungeses se respektit nga ana e partnerit,kjo eshte dicka me teper se relative,mendimi im...
Tani pse dikush eshte budalla/qe, jo me doemos duhet ta gjej fajin tek te tjeret. Pra, nese ti e ke mare me vrull dhe je dashuruar pas ndonjerit/es, nderkohe qe kjo ndjenje nuk eshte reciproke, s'do te thote se ai/ajo te ka mashtruar.
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Ky problem nuk duhet trajtuar si nje histori agjenturore' por si nje histori tipike 'zhgenjimi te paralajmeruar'.Eshte vertet per te ardhur keq qe pasi pesoni nje zhgenjim te tille,shnderroheni ne vajtojca histerike.Qurravitje te tilla jane shenje e qarte e mungeses se respektit ndaj vetes.
Jepini vlera vetes tuaj,vajza...mos e prisni nga meshkujt nje gje te tille!
Ndoshta u bera bajat duke perseritur veten por do te vazhdoja ta beja derisa ju ta ngulisnit mire ne koke.
ksanthi, nuk jane te gabuara fjalet e tankut jo...ne e dime fare mire kur dikush na genjen apo mashtron, sic na pelqen ta quajme, por vazhdojme te hame mashtimet duke deshiruar gjithmone qe ajo eshte e verteta, por ne ne te vertete e dime, jemi te ndergjegjshem qe po na mashtroje sepse mbajme ate shpresen qe njeriu ndryshon....por njeriu nuk ndryshon kurre, ai qe ishte,mbetet..
ndaj eshte e kote qe te drejtojme gishtin atij/asaj dhe e akuzojme per gjithcka..ne radhe te pare duhet ta drejtojme ndaj vetes sepse jemi ne dhe vetem ne qe lejojme te tjeret te ''luajne'' me ne
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
E dashur jam dakort me te gjitha keto qe shkruan por ...............eshte ndryshe ne shoqeri apo ne nje njohje te thjeshte dhe ndryshe ne dashuri.Ne dashuri ndjenjat jane sh te forta , te bejne te luash mendsh.Ceshtja eshte qe kur dikush kupton qe vazhdimisht e genjejne qe ne fillim duhet ti tregoje rrugen e moskthimit mbrapa.Aty qendron gabimi.
dhe une pikerisht kete po them...qe te gjithe e kuptojme por vazhdojme te genjejme veten...ne kete rast ja kemi vete fajin vetes, jemi ne qe zgjedhim ke duam qe te na qendroje prane, shpesh here dashuria na verbon syte dhe kerkojme tek dikush ate qe ai/ajo nuk eshte ne te vertete..
e kam thene dhe me lart ne nje shkrim tjeter, per mua mashtrimi eshte semundje dhe ai qe mashtron nuk eshte ne gjedje te kuptoje qe po gabon, ne mendjen e tij/saj nuk e koncepton, nuk arrin ta kuptoje qe ajo qe ben lendon partnerin,por ne po, ne e kuptojme qe po na landon dhe atehere eshte ne doren tone te bejme ndryshimin..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Normal engjej nuk ju bejm dot !mos e prisni nga meshkujt nje gje te tille!
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt