Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 55
    life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Perse njerzve ju pelqen te mashtrojne?

A mund te ndryshojne keta persona?

Perse dikush duhet te luaje me ndjenjat e tjetrit vetem e vetem qe te kenaqet egoja e tij?
    ne keto dy vitet e fundit ja kam bere keto pyetje vetes dhe kam arritur ne konkluzionin qe njerezit nuk mashtrojne sepse ju pelqen te mashtrojne por e bejne sepse ne trurin e tyre ndryshimi i asaj qe ne quajme te vertete ju vjen me e lehte sesa e verteta jone..pra nuk e konceptojne faktin qe po mashtrojne, per ata eshte dicka normale dhe mbi te gjitha nuk arrijn te kuptoje qe lendojne te tjeret dhe sigurisht per ta kjo nuk eshte loje, nuk behet fjale per ego ne kete mes eshte thjesht konceptim i ndryshem i realitetit,mendoj qe eshte dicka psikologjike per ata...dhe per sa kohe njeriu nuk koncepton faktin qe po gabon nuk arrin as te ndryshoje....
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kaligula, je shume i mire. Po filloj te ndjej dicka per ty. Nje si tip ndjenje qe kalon nepermjet stomakut, dhe me krijon nje si tip ndjenje sikur me kane ngeluar stuck aty 3 flutura nga ato me krahe te shkruara. Sa here te lexoj ty, ato fillojne dhe rrahin flatrat me ngjyra ngjyra, dhe nje gudulisje ndjej qe vazhdon e shoqerohet me nje buzeqeshje vesh me vesh. I think I am in Love with you !!

p.s. Shkruhet -- >> C'est la vie !!
    free per ty, darling.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Citim Postuar më parë nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Harrove ti per cfare ishte tema ?
    A jo nuk harrova !

Thjesht nuk mund të rrija pa i'u përgjigjur 'ironisë së hollë' të "Pink" ........ > pastaj se për pak harrova:

Ç'mund të shtoj tjetër në lidhje me këtë temë ?! (besoj se ç'pata për të thëne e thashë, u zbraza pa rezerva fare - bo cfarë ç'lirimi )

Citim Postuar më parë nga Kaligula Lexo Postimin
    A jo nuk harrova

Thjesht nuk mund të rrija pa i'u përgjigjur 'ironisë së hollë' të "Pink" ........ > pastaj se për pak harrova:

Ç'mund të shtoj tjetër në lidhje me këtë temë ?! (besoj se ç'pata për të thëne e thashë, u zbraza pa rezerva fare - bo cfarë ç'lirimi )
    ti shprehe mendimin tend kjo nuk do te thote se te gjithe mashtrojme i/e dashur
    une per vetn time e kam shume zet qe nje njeri nuk jeton dot pa mashtrime....
    vajzat jane shume delikate me ndjenjat e tyre nuk besoj se mashtrojne kollaj po mos ju a bere borxh
    kurse djemte e kan hobi
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ti shprehe mendimin tend kjo nuk do te thote se te gjithe mashtrojme i/e dashur
    une per vetn time e kam shume zet qe nje njeri nuk jeton dot pa mashtrime....
    vajzat jane shume delikate me ndjenjat e tyre nuk besoj se mashtrojne kollaj po mos ju a bere borxh
    kurse djemte e kan hobi
    "I dashur"

Nuk thashe që unë mashtroj, ti apo dikush tjeter (varet si i ke kuptuar fjalet e mia):

Mendoj se "të mashtruarit" është pjesë e rrealitetit" dhe askush nuk shpëton dot prej tij (qe do apo s'do e pranon apo jo) Ndoshta duhet ti lexosh me mire mesazhet e mia.

Pastaj qenke "feministe e betuar" hahhahah do te thoja rradikale madje !

Gjithsesi iu uroj të gjithëve një mbasdite të bukur, duke i parë dhe pranuar gjerat ashtu siç janë dhe jo si duam ne apo si do donim të ishin.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395

Perse dikush duhet te luaje me ndjenjat e tjetrit vetem e vetem qe te kenaqet egoja e tij?
    Mashtrimi hyn ne kategorine e semundjeve,pra eshte nje lloj manie nga e cila vuajne njerez te caktuar.Genjeshtra pastaj eshte tjeter gje dhe ben pjese ne vetite qe karakterizojne natyren njerezore...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    nuk e mendoni dot sa me ka ngritur nervat nje djale dikur kur imitonte te dashuren e tij si bente kur qante per te
    ......njerez me nivel shume te ulet ske cti besh
    Edhe tregone me krenari kete imitim?

Citim Postuar më parë nga glikocucuno Lexo Postimin
    - Zbrit ketu ti shpirti se do kete dale ai "trapi" ne stacionin tjeter te me presi ("trapi" = burri)
    Ku ndodhi kjo?

Kur s'duan veten e tyre si do dojne nje tjeter.... mesiguri do bejne ksoj lloj mashtrimesh se aq ja pret!!!!!

per mua mashtrimi vjen kur e dashuron dike thelle brenda teje dhe kur je balle per balle nuk arrin t'ia shprehesh! mua keshtu me ka ndodh per vete qe kur ishim balle per balle vec flisnim percart dhe na dukej vetja kot... dhe nga kjo vjen mashtrimi... mashtrimi vjen nga inati...
    nqs e marim nga ana e perdicme
    mashtrimi te nxjerr gjitmone nga nje situate dhe te fut ne 10 situata te tjera pra 1:10 edhe vazhdon e rrit mashtrimin 10:100 100:1000.....
    c'kuptim do kishte bota po te ishte gjithcka lule?
    She's the morphine queen of my vaccine.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    femrat jane shume me te afta se meshkujt per te mashtruar.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Jane njerez pa taban dhe nuk ndryshojne kurre .
    Jetojne ne ate boten e tyre qe nuk eshte gje tjeter vetem kaos.

Nuk jane egoista , vetem trylylylylylylyllyyl
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •