Postuar mė parė nga Station Halla e Perles e ka fajin ajo po na tregonte se si kish bere kur kishte qene e re. Kam bere dashuri une saaaaa.... Ne fejese jo edhe aq, po pas martese? Uje te zi i kam nxjere.
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga gloreta Mesa shoh ti ke filluar ta kthesh sofren ne fushe beteje hajde shpata dyfeqe topa tanke perparaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Tutje Loni se na shqeu lepri.
Postuar mė parė nga gloreta Mesa shoh ti ke filluar ta kthesh sofren ne fushe beteje hajde shpata dyfeqe topa tanke perparaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GUNAT PERMBI TELA
Postuar mė parė nga 2043 Tutje Loni se na shqeu lepri. Ah ashtu Po ce do Perla nuk eshte ketu pale Gesti
Postuar mė parė nga Station GUNAT PERMBI TELA hej do qe te me besh mua copa copa u bera pule une tani
Postuar mė parė nga gloreta Ah ashtu Po ce do Perla nuk eshte ketu pale Gesti kan ikur na frika ata re aman ere ku ja mban atyre nga lepri. Ca thua re ca thua......
Postuar mė parė nga 2043 kan ikur na frika ata re aman ere ku ja mban atyre nga lepri. Ca thua re ca thua...... thuaj dicka Kaq per zemer e paske kete politike Mua as qe me intereson po ashtu politikanet nuk me kane interesuar fare.
Postuar mė parė nga 2043 kan ikur na frika ata re aman ere ku ja mban atyre nga lepri. Ca thua re ca thua...... Ka ca kohe qe eshte nderruar thenia "te ēafte lepuri" Tani thuhet (dmth. thuhej) " te ēafte shoku Pali"
Postuar mė parė nga Station Ka ca kohe qe eshte nderruar thenia "te ēafte lepuri" Tani thuhet (dmth. thuhej) " te ēafte shoku Pali" Aaaaaaaaaaaa shoket tuaj na detyruan.
Postuar mė parė nga 2043 Aaaaaaaaaaaa shoket tuaj na detyruan. ē'po ndodh aty ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt