Close

Rezultati i Sondazhit: A pajtoheni me iden e riemerit te nenforumit "Shqipe nga Maqedonia"

Votues
40. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

37 92.50%
  • JO

3 7.50%
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
  1. #-9
    i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838

Riemerimi i nenforumit "Shqipe nga Maqedonia"

Pershendetje

Per mua, por besoj se edhe per shumicen e shqiptareve nga ILIRIDA eshte fyerje e rende te identifikohemi si maqedonas apo edhe te thuhet se jemi nga IRJM-ja, ngase ne jemi shqiptar dhe jetojme ne tokat tona shekullore te roberuar nga sllavet. Hapesira qe jetojm ne ka nje emertim shqiptar, ILIRIDA, dhe nuk shoh ndonje arsye pse ne nuk e perdorim kete emertim dhe pse nuk identifikohemi me kete.
    Kerkesa (idea) ime eshte qe nenforumi "Shqipe nga Maqedonia" te riemerohet ne Shqipe nga Ilirida.

Andaj hapa kete teme si nje peticion qe i drejtohet stafit te forumit, njekohesisht jeni te ftuar qe te diskutoni rreth kesaj teme.

Shpresoj se do te kem perkrahjen tuaj dhe te stafit te forumit.

Falemnderit!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 29-11-2009 mė 18:18

2. #-8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Pa dyshim qe po.

Edhe mua me bezdis emri me te cilin na quajne te huajt "Albanese, Albanian,..etj etj",
    kur ne i themi vetes Shqiptar.

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Shqiptaret nuk kane pse te mbajne llagape te rreme me te cilat krenohen sllavet e Bullgarise .

Uroj te ndryshohet se akoma me gallat eshte qe do i ndryshohet emri Maqedonise e ju do perfundoni me etiketen - shqiptar i Maqedonise se Veriut
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

4. #-6
    SHQIPĖRIA ėshtė GJAKU im Maska e fano
    Anėtarėsuar
    11-05-2009
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    193
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Pershendetje

Per mua, por besoj se edhe per shumicen e shqiptareve nga ILIRIDA eshte fyerje e rende te identifikohemi si maqedonas apo edhe te thuhet se jemi nga IRJM-ja, ngase ne jemi shqiptar dhe jetojme ne tokat tona shekullore te roberuar nga sllavet. Hapesira qe jetojm ne ka nje emertim shqiptar, ILIRIDA, dhe nuk shoh ndonje arsye pse ne nuk e perdorim kete emertim dhe pse nuk identifikohemi me kete.
    Kerkesa (idea) ime eshte qe nenforumi "Shqipe nga Maqedonia" te riemerohet ne Shqipe nga Ilirida.

Andaj hapa kete teme si nje peticion qe i drejtohet stafit te forumit, njekohesisht jeni te ftuar qe te diskutoni rreth kesaj teme.

Falemnderit!!!
    Mir e ke te ndrohet te jet ne ILIRID shqipe nga Ilirida se fyromi asht artificial shtet i cili nuk do te ekziston si maqedoni ose fyrom pershendetje flm per idejen.
    SHQIPĖRIA ėshtė GJAKU im qė nuk falet!

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    O fano , ke ngaterru voten se me jo i bie mos te nderrohet . Po s'ka gje le te quhet vote e pavlefshme
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

6. #-4
    SHQIPĖRIA ėshtė GJAKU im Maska e fano
    Anėtarėsuar
    11-05-2009
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    193
    po e di se gabova
    SHQIPĖRIA ėshtė GJAKU im qė nuk falet!

7. #-3
    i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga Mexhi Lexo Postimin
    Pershendetje

Falemnderit!!!

Pershendetje

Duke e pase parasysh qe edhe pas 15 diteve, stafi i forumit nuk i'u eshte pergjigjur ides se riemertimi te ketij nenforumi, une e ndiej veten te fyer me emerimin e tanishem dhe kam vendosur qe ta bojkotoj kete nenforum derisa stafi i forumit te ndermarr dicka kunder kesaj fyerje. Shpresoj se te njejten ta bejne te gjithe ata qe e ndiejn veten te fyer me kete emertim te ketij nenforumi.

8. #-2
    Only god can judge me Maska e Anarchist
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Postime
    49
    Sa donja te hap nje tem te ngjajshme,po e pash kete teme megjithate nuk e di se cka presin kta te forumit qe nuk e bejn kete ndryshim

9. #-1
    Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Nqs Shqiptaret e Maqedonise ndihen mire me kete ok. Vendimi varet vetem nga Moderatoret, te gjithe e dime se cfare presim prej tyre

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Shuum ok eshte kjo teme dhe besoj se Staffi i forumit do ta ket parasysh kerkesen dhe deshiren ton.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •