Postuar mė parė nga Station Pse ē'te keqe ka ? Une te gjitha pulave mistrece te pularise Jozefina ja kam vene emrin. Si quhet a ma shpjegon dot kete emer Josefina apo Xhosefina Doktor mos ia merr per ters, ben vetem shaka
Me cilin sy e pe more Beqo ? Me kete me xham apo me ate pa xham ?
Postuar mė parė nga gloreta Si quhet a ma shpjegon dot kete emer Josefina apo Xhosefina Doktor mos ia merr per ters, ben vetem shaka Po ju shaka me minaren gjetet te beni????????
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga 2043 Po ju shaka me minaren gjetet te beni???????? Ku e njoh gje Josefinen une mo Ai me jep informata Une nuk jam ne Shqiperi Ai po Cte bej une ty E ke gje kusherire ti ate Nqs po te kerkoj te falur
Postuar mė parė nga gloreta Ku e njoh gje Josefinen une mo Ai me jep informata Une nuk jam ne Shqiperi Ai po Cte bej une ty E ke gje kusherire ti ate Nqs po te kerkoj te falur he heeee Beni dashuri ne sy te prinderve pale. S`keni turp !
Postuar mė parė nga 2043 Po ju shaka me minaren gjetet te beni???????? Ene Hoxh efeniu i ka bo lanet kamunistat
Postuar mė parė nga 2043 he heeee Beni dashuri ne sy te prinderve pale. S`keni turp ! As qe e kam idene Worüber sprichst du man
Postuar mė parė nga gloreta As qe e kam idene Worüber sprichst du man Ta tregon Islami tyyyyyyyyyyyyy
Postuar mė parė nga 2043 he heeee Beni dashuri ne sy te prinderve pale. S`keni turp ! Halla e Perles e ka fajin ajo po na tregonte se si kish bere kur kishte qene e re.
Postuar mė parė nga 2043 Ta tregon Islami tyyyyyyyyyyyyy Mesa shoh ti ke filluar ta kthesh sofren ne fushe beteje hajde shpata dyfeqe topa tanke perparaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt