Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    te them te drejten, me afer jemi me serbet se me turqit, si gjenetikisht, ashtu dhe nga kultura....
    haj kuku afer me magjupt e karpateve trusis a ?
    We are all Aliens

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Mua nje gje me ben pershtypje te madhe si mund te kete te tilla shoqata edhe cilat jane leverdite e tyre kur turqit ishin ata qe ndaluan foljen e gjuhes shqipe ne shkollat tona......
    Eshte si pas nja 50 vjetesh te kesh shoqata vellazerie Kosove-Serbi....

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Eshte i habitshem fakti qe te gjithe turkofilet ne kete teme jane nga Kosova, kurse te gjithe ata qe kane njefare antipatie jane nga Shqiperia...

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Eshte i habitshem fakti qe te gjithe turkofilet ne kete teme jane nga Kosova, kurse te gjithe ata qe kane njefare antipatie jane nga Shqiperia...
    dhe jo me kot Kosova ka mbi 90% te popullates Myslimane, brenda brenda mendojne qe jane Turq e jo Shqipetar kam iden un.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Te garantoj qe simpatia ndaj Turqise me e madhe shte nga Shqiperia se sa Kosova, ne Kosove elementi nacionalist eshte shume i theksuar shpesh i shajne turqit per shkak histoirse kurse ne Shqiperi nje njeri nuk e kam takuar qe e shanin turkun perkundrazi e konsideronin aleatin me te mire dhe gjitha keta qe po them ishin kristian, ateista, agnotista.

Ti thjeshte ke urretje patologjike ndaj fejes islame dhe gjithqka nderlidh me fe sikur disa trapa serb apo grek qe cdo musliman bile edhe katolik jane barbar dhe te keqinj.

Edhe ti ben pjese ne ate grup.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga GL_Branch Lexo Postimin
    Te garantoj qe simpatia ndaj Turqise me e madhe shte nga Shqiperia se sa Kosova, ne Kosove elementi nacionalist eshte shume i theksuar shpesh i shajne turqit per shkak histoirse kurse ne Shqiperi nje njeri nuk e kam takuar qe e shanin turkun perkundrazi e konsideronin aleatin me te mire dhe gjitha keta qe po them ishin kristian, ateista, agnotista.

Ti thjeshte ke urretje patologjike ndaj fejes islame dhe gjithqka nderlidh me fe sikur disa trapa serb apo grek qe cdo musliman bile edhe katolik jane barbar dhe te keqinj.

Edhe ti ben pjese ne ate grup.
    ou? Une jam me prejardhje vete nga Kosova, dhe mysliman me fe te familjes, por nuk jam trushperlare si disa talibane ne trojet shqiptare, dhe nuk besoj ne marrina e njerez me mjekra si te cjapit

Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar më parë nga i/regjistruar Lexo Postimin
    dhe jo me kot Kosova ka mbi 90% te popullates Myslimane, brenda brenda mendojne qe jane Turq e jo Shqipetar kam iden un.
    Fakt eshte ne Shqiperi e urrejne me shpirt grekun e dojne turkun.....ne Kosove e urrejne grekun por ka nje pjese e madhe po ashtu edhe turkun.

Nejse ju jeni qe jetoni jashte trojeve shqiptare, une jam antar qe jetoj edhe Kosove edhe Shqiperi dhe i di mire gjerat si jane.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Gati njelloj sikur simpatia e juaj per serbet

Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    ou? Une jam me prejardhje vete nga Kosova, dhe mysliman me fe te familjes, por nuk jam trushperlare si disa talibane ne trojete fetare, dhe nuk besoj ne marrina e njerez me mjekra si te cjapit
    Po mire c'lidhje ka kjo.....prandaj them mos u be shkak e disa talebancave ketu mos ngaterro Turqine me fe. Edhe une nuk e dua fare fejen islame (edhe pse vi nga familje muslimane jo praktikane) por per interesat e popullit tim e pelqej Turqine plus qe kam qene shpesh atje dhe jam ndjeh shume mire krahasim me shtetet tjera ballkanike..

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Citim Postuar më parë nga GL_Branch Lexo Postimin
    ne Shqiperi nje njeri nuk e kam takuar qe e shanin turkun perkundrazi e konsideronin aleatin me te mire dhe gjitha keta qe po them ishin kristian, ateista, agnotista.
    Kjo eshte e Vertete, fal presioneve te Turkut Shqiperia ka egzistuar si Shtet, ndryshe Serbia dhe Greqia do te na kishin ndare me kohe

qe te mos s'gjatem po te permend dy rastet e fundit:

1. ne 1997 ne Shqiperi, Greket u pregatiten te futeshin me ushtri, Turqit derguan 4 Avione Luftarak ne Athine me urdher qe te shketerronin qytetin nese Ushtaret Greke nuk largoheshin nga Kufiri Shqiptare

2. ne 1999 ne Kosove, ishte Turqia shteti i pare i NATO-s qe i shpalli lufte Jugosllavise, dhe jo vetem kaq, por dhe e firmosen ne Parlament per Lufte Tokesore

pra keto jane fakte, e jo perradha

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •