shih si fillojne me qajt keta menihernuk thash se do ta marrim po interesohemi mor
Une kam qef qe mos ta marrim se ashtu ashtu keta serbet si dua ka bayerni![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
^Ajo nuk i dihet, fajin per tre gola qe hengrem e kishte vetem nje lojtar, van Buyten. Thjesht kishte nje dite te keqe. Mos te llogarisim dy mbrojtesit e tjere Badstuber 20 vjecar dhe adoleshentin Alaba 17 vjecar, loja e tij a pare me Bayernin.
Welt Meister 2014
Hajde DARWIN hajde...mos u largo nga ky Forum se do flasim perseri...nuk them se kam ndonje preference per cerekfinalen, tash e tutje nuk ka me skuadra te dobeta..cdonjera i ka shanset e veta...ManUtd ose Chelsea nuk do doja te na vijne. por, mbi te gjtha nuk do doja nje skuader 'te vogel', sepse ne ato loje presioni psikologjik eshte me i madh. e pame Fiorentinen, por, gjithashtu e pame dhe Lyonin dhe Bordeaux. prandaj mbes ma preferenca...vetem nje gje di: kushdo qe do vije nuk do e kete te lehte, sepse, Butt dhe van Buyten nuk do lozin tere jeten nen potencialin e tyre, dhe, c'eshte me e rendesishmja: Ribery ka lozur me dhimbje tere lojen. Prapeseprap e pame se kush e pergatiti golin e pare....Uroj qe te shkojme sa me larg qe do jete e mundur! Mbi te gjitha UROJ qe te mos kemi me lendime se na myten
GO BAYERN GO!!!
Ribery, gati të vendosë
Ylli i Bayern Munichut, Franck Ribery ka thënë se do të vendosë për të ardhmen e tij në javët e ardhshme.
Reprezentuesit francez i skadon kontrata me gjigantin bavarez në fund të sezonit të ardhshëm, por klubi nuk dëshiron të rrezikojë largimin e tij si futbollist i lirë dhe synon të arrijë marrëveshje për vazhdimin e qëndrimit.
“Në fund të marsit ose në fillim të prillit do të vendosi. Është me rëndësi të jemi në gjendje të luftojmë për të gjithë titujt. Jam shumë i lumtur që jam në Bayern Munich”, tha Ribery. /express/
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Aktuell belegt der FC Bayern hier als bestes deutsches Team den fünften Rang, und hat damit so klangvolle Namen wie Real Madrid, den AC Mailand, Inter Mailand und Arsenal London hinter sich gelassen. Vor den Bayern rangieren lediglich drei Teams aus England (Manchester auf Platz eins, Chelsea auf Platz zwei und Liverpool auf Platz vier), sowie der FC Barcelona (auf Platz drei).
Fc-Bayern.de
UEFA Team Ranking
1. Manchester United
2. Chelsea.
3. Barcelona.
4. Liverpool
5. Bayern
Sjemi keq jo
PS: Shpresojmë qe Stuttgart te fitoj sonte.![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt