Close
Faqja 20 prej 72 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 716
    i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    E merrni.Aman....e merrni.
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    shih si fillojne me qajt keta meniher nuk thash se do ta marrim po interesohemi mor

Une kam qef qe mos ta marrim se ashtu ashtu keta serbet si dua ka bayerni
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    shih si fillojne me qajt keta meniher nuk thash se do ta marrim po interesohemi mor

Mendime te njejta paskemi

GO BAYERN GO!!!

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin
    Me 19 Mars do jete shorti...
    Me fat Inshallah!

GO BAYERN GO!!!
    Lëre fatin se që sot jeni të eleminuar (100%) - daç Bordeaux, Lyon, Sevilla, bie fjala), po mundohuni vetëm të fitoni në Mynih sepse duhen pikët që të hiqet qafe një skuadër italiane.

^Ajo nuk i dihet, fajin per tre gola qe hengrem e kishte vetem nje lojtar, van Buyten. Thjesht kishte nje dite te keqe. Mos te llogarisim dy mbrojtesit e tjere Badstuber 20 vjecar dhe adoleshentin Alaba 17 vjecar, loja e tij a pare me Bayernin.
    Welt Meister 2014

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Lëre fatin se që sot jeni të eleminuar (100%) - daç Bordeaux, Lyon, Sevilla, bie fjala), po mundohuni vetëm të fitoni në Mynih sepse duhen pikët që të hiqet qafe një skuadër italiane.
    I frikohemi Barcelones dhe Chelseat, ndoshta edhe Bordeaux mund të na shkaktoj probleme, deshira ime është që Bayern të ndeshet me Arsenalin, Sevillen ose Lyonin për Manchesterin kam mendim 50-50

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Hajde DARWIN hajde...mos u largo nga ky Forum se do flasim perseri...nuk them se kam ndonje preference per cerekfinalen, tash e tutje nuk ka me skuadra te dobeta..cdonjera i ka shanset e veta...ManUtd ose Chelsea nuk do doja te na vijne. por, mbi te gjtha nuk do doja nje skuader 'te vogel', sepse ne ato loje presioni psikologjik eshte me i madh. e pame Fiorentinen, por, gjithashtu e pame dhe Lyonin dhe Bordeaux. prandaj mbes ma preferenca...vetem nje gje di: kushdo qe do vije nuk do e kete te lehte, sepse, Butt dhe van Buyten nuk do lozin tere jeten nen potencialin e tyre, dhe, c'eshte me e rendesishmja: Ribery ka lozur me dhimbje tere lojen. Prapeseprap e pame se kush e pergatiti golin e pare....Uroj qe te shkojme sa me larg qe do jete e mundur! Mbi te gjitha UROJ qe te mos kemi me lendime se na myten

GO BAYERN GO!!!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Ribery, gati të vendosë

Ylli i Bayern Munichut, Franck Ribery ka thënë se do të vendosë për të ardhmen e tij në javët e ardhshme.

Reprezentuesit francez i skadon kontrata me gjigantin bavarez në fund të sezonit të ardhshëm, por klubi nuk dëshiron të rrezikojë largimin e tij si futbollist i lirë dhe synon të arrijë marrëveshje për vazhdimin e qëndrimit.

“Në fund të marsit ose në fillim të prillit do të vendosi. Është me rëndësi të jemi në gjendje të luftojmë për të gjithë titujt. Jam shumë i lumtur që jam në Bayern Munich”, tha Ribery. /express/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin

as une se dua te bajerni
    JO SEKS PARA MARTESE

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Aktuell belegt der FC Bayern hier als bestes deutsches Team den fünften Rang, und hat damit so klangvolle Namen wie Real Madrid, den AC Mailand, Inter Mailand und Arsenal London hinter sich gelassen. Vor den Bayern rangieren lediglich drei Teams aus England (Manchester auf Platz eins, Chelsea auf Platz zwei und Liverpool auf Platz vier), sowie der FC Barcelona (auf Platz drei).

Fc-Bayern.de

UEFA Team Ranking

1. Manchester United
    2. Chelsea.
    3. Barcelona.
    4. Liverpool
    5. Bayern

Sjemi keq jo

PS: Shpresojmë qe Stuttgart te fitoj sonte.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 20 prej 72 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •