Mbaroi ndeshja Bayern - Freiburg 2 me 1 dy gola për Bayern i shënoi Robben dhe prape e morrem vendin e pare
Urime te gjithëve.
Mbaroi ndeshja Bayern - Freiburg 2 me 1 dy gola për Bayern i shënoi Robben dhe prape e morrem vendin e pare
Urime te gjithëve.
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Urime te gjith fansave te bayernit , robben po shkelqen bash kur po duhet robben po reagon.
Go Bayern Go.
Kampion behet ai i cili i fiton ndeshjet e veshtira. Dy ndeshje te veshtira njera pas tjetres i kalojme me sukses...Shpresoj qe suksesi me i madh te jete ne fund te sezonit!
Urime te gjitheve FITOREN!
GO BAYERN GO!!!
Unë këto ndeshjet poshtë i quaj te vështira e jo me Köln
Stuttgart, Schalke, Leverkusen këto janë ndeshje tepër te vështira, pastaj vjen Hertha, Hannover keto qe luftojnë për te mos ra ne 2. Bundesliga. këto deri tash lehte i ka pas Bayern :SKodi:Sa 20.03. Eintracht Frankfurt - FC Bayern München Sa 27.03. FC Bayern München - VfB Stuttgart Mi 24.03. FC Schalke 04 - FC Bayern München DFB-Pokal Mi 31.03. Champions League Sa 03.04. FC Schalke 04 - FC Bayern München Mi 07.04. Champions League Sa 10.04. Bayer Leverkusen - FC Bayern München Sa 17.04. FC Bayern München - Hannover 96 Sa 24.04. Borussia M'gladbach - FC Bayern München Sa 01.05. FC Bayern München - VfL Bochum Sa 08.05. Hertha BSC Berlin - FC Bayern München
Nese arrijmë te fitojmë këto lojet atëherë Bayerni është ekip i vërtete.
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 13-03-2010 më 20:53
Jam dakord me ty, s'ka dyshim. Por, une nuk e kisha fjalen per Freiburgun si kundershtar i dobet ose i forte. Une e kisha fjalen per lojen e veshtire, e cila u be e tille si pasoje e lojes paraprake me Fiorentinen, ku u shpenzua jashtezakonisht shume Energji, duke pare edhe rrethanat qe u krijuan nga kushtet Klimatike. Pastaj, na mungonin shume lojtare te rendesishem: Demichelis, Gomez, Ribery dhe mbi te gjitha Schweinsteiger i cili eshte shnderruar ne lojtarin me te rendesishem ne repartin e mesfushes, si ne lidhje me mbrojtjen ashtu edhe me sulmin..Dmth, e kisha fjalen te fitohen ndeshjet edhe kur te mos jemi ne gjendje te mire. Gjithashtu mendoj qe me kundershtaret e 'vegjel' , eshte me veshtire te luash...e kemi pare edhe tek Skuadrat tjera evropiane ne Kampionatet respektive...
Une shpresoj qe ky moment jo i mire, neper te cilin po kalojme aktualisht, te jete vetem ne 'Vale te shkurtera' , dhe te mbarojne keto lendime se na mbyten cdo vit ne Fazat me te rendesishme na "ikin" lojtare shume te rendesishem!...
GO BAYERN GO!!!
Ribery nuk dëshiron rinovimin me Bayernin
Anësori francez, Franck Ribery, e ka bërë të qartë se ai nuk dëshiron të marrë ndonjë vendim për të ardhmen e tij para përfundimit të sezonit duke refuzuar fillimin e negociatave për rinovimin e kontratës me Bayern Munichun.
“Unë bisedova me Riberyn të shtunën dhe ai më tha se do të preferonte të përqendrohej në aspektet sportive për momentin. Unë e kuptoj atë, dhe ne do të presim nëse ka nevojë deri në fund të sezonit për të filluar bisedimet”, është cituar të ketë thënë për Welt, drejtori sportiv i Bayernit, Christian Nerling.
Ribery vazhdimisht ishte subjekt i spekulimeve për një transferim të mundshëm drejt Real Madridit, Barcelonës, Juventusit apo Chelseat. /Telegrafi/
Krijoni Kontakt