Close
Faqja 22 prej 72 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 716
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ribery do të luajë për Realin?
    Njëri prej agjentëve më të respektuar në botën e futbollit, Ernesto Bronzetti, ka zbuluar se destinacioni i radhës i Franck Ribery do të jetë Real Madridi.

Super agjenti Bronzetti ka pasur punë më shumë se një herë me Real Madridin, dhe për këtë arsye ai tha për Marca, se nuk ka kurrfarë dileme se Ribery do të jetë lojtar i Realit, për shkak se Bayerni ka borxhe, dhe dëshiron të fitojë para.

Një citat që vlen të përmendet është dhe parashikimi i Bronzettit, një vit më parë, kur italiani parashikoi se Florentino Perez do të sjellë Cristiano Ronaldon dhe Kakan, kurse Perez atëkohë nuk ishte president.

“Florentino është praktikisht president i Realit, dhe ai do të bëjë tre transferime të rëndësishme, dy prej të cilëve do të jenë Cristiano Ronaldo dhe Kaka”, tha një vit më parë Bronzetti për Radio Kiss Kiss. /Telegrafi/

Sa ka borxh Bayerni e din kush?
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Çka mendoni si janë shanset për Bayernin ne CHL?

Olympique Lyon
    Manchester United
    FC Arsenal
    ZSKA Moskau
    Inter Mailand

Nesër nuk pres surpriza Barcelona/Stuttgart dhe Bordeaux/Olympiakos

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Smile

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Ribery do të luajë për Realin?
    Njëri prej agjentëve më të respektuar në botën e futbollit, Ernesto Bronzetti, ka zbuluar se destinacioni i radhës i Franck Ribery do të jetë Real Madridi.

Super agjenti Bronzetti ka pasur punë më shumë se një herë me Real Madridin, dhe për këtë arsye ai tha për Marca, se nuk ka kurrfarë dileme se Ribery do të jetë lojtar i Realit, për shkak se Bayerni ka borxhe, dhe dëshiron të fitojë para.

Një citat që vlen të përmendet është dhe parashikimi i Bronzettit, një vit më parë, kur italiani parashikoi se Florentino Perez do të sjellë Cristiano Ronaldon dhe Kakan, kurse Perez atëkohë nuk ishte president.

“Florentino është praktikisht president i Realit, dhe ai do të bëjë tre transferime të rëndësishme, dy prej të cilëve do të jenë Cristiano Ronaldo dhe Kaka”, tha një vit më parë Bronzetti për Radio Kiss Kiss. /Telegrafi/

Sa ka borxh Bayerni e din kush?
    E di cfare...le te shkoje sa me shpejt se na cmenden fare...une jam i bindur se do ike..loja qe po ben Ribery eshte e neveritshme dhe jolojale. te pakten le te behet burre e t'a thote haptas. ishte fjala se deri ne fund te muajit do vendoset gjithcka, por, serish e ka anuluar. Une besoj se ai, pasi qe aktualisht eshte ne forme te keqe, pret qe t'a 'kape' vehten me qellim qe te terheqe me shume 'bleres' dhe normalisht te kete mundesi te fiton nje rroge sa me te larte....kjo eshte e tera...se do ike jam 100% i sigurte....
    Shpresoj qe FC Bayern te gjeje lojtare sa me kompetitiv, jo zevendesim te drejteperdrejt per Ribery. duhet te krijojme ekip te denje per te konkuruar ne 'Evrope'...Nerlinger tha sot se jane te gatshem qe te investojne me shume ne lojtare te 'gatshem' dhe cilesor...te shohim se ca surprizash do na sjelle merkatoja e Veres...

GO BAYERN GO!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    le te shkoje ne te s emes dhe riberi se na plasi
    te shkoje te behet *** te reali
    une du interin rundin tjeter
    ti tregojme mourinjos
    kush eshte FC BAYERN MÜNSCHEN
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin
    'Evrope'...Nerlinger tha sot se jane te gatshem qe te investojne me shume ne lojtare te 'gatshem' dhe cilesor...te shohim se ca surprizash do na sjelle merkatoja e Veres...

GO BAYERN GO!!!
    Nerlinger tha sot se po shikojnë një Portier nga liga e 3 dhe sigurisht se është i "gatshëm" lol

Laut einem Bericht der Mittelbayrischen Zeitung sollen die Münchner an Rouven Sattelmaier von Jahn Regensburg dran sein. Jahn-Trainer Markus Weinzierl bestätigte ein entsprechendes Telefonat mit Christian Nerlinger.

Bayern München interessiert an Rouven Sattelmaier € 450. 000
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 16-03-2010 më 18:09

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    le te shkoje ne te s emes dhe riberi se na plasi
    te shkoje te behet *** te reali
    une du interin rundin tjeter
    ti tregojme mourinjos
    kush eshte FC BAYERN MÜNSCHEN
    Pajtohem me ty, e gjeten Chelsean jashtë forme e mposhten dhe tani kujtojnë se ka perfunduar gara, ngase e kanë mposhtur "favoritin" e Liges së Kampionëve, ndërsa harrojnë se pikërisht FC Bayern Munchen ishte ajo skuader e cila e mposhti midis Guissepe Meazas 0:2.
    Lyoni gjithashtu ka histori të mirë kundër Interit, pra ja ka dal ta mposhtë në përballjet direkte dhe në përgjithsi Inter nuk ka histori të mirë me Francezët ashtu si nuk ka me Gjermanët, pra ketu hyn në punë edhe Bordeaux.
    Manchester United ishte skuadra që e eliminoj Interin vitin e kaluar nga kjo garë, pra deshira nuk e Interit nuk është të ballafaqohet me keto skuadra perpos ndoshta me CSKA Moskën mund të kualifikohet nëse ndeshen.
    Nuk kemi pse të flasim për përballjen e Interit me Barcelonen e cila do të ishte e pabarabartë.
    Edhe me Arsenalin, Inter ka histori të keqe ju kujtohet ajo humbja e thellë e Interit nga Arsenali në Guissepe Meaza 1:5
    Edhe unë e dua Interin për kundershtar, le t'u tregojmë një herë Interistave se çka është loja Gjermane, pos asaj kam disa shokë simpatizantë (apo thënë ndryshe militant) të Interit të cilët më kanë ardhur në maje të hundes dhe e di se me fitoren e Bayernit nga Interi (gjëgjësisht me kualifikimin e klubit Bavarez) atyre do t'u mbyllej goja dhe unë do të kaloja pushime të këndshme duke e parë Bayernin si klubi i cili u gjend në katërshen më të mirë, finale por pse jo edhe si kampione.

P.S Në fillim të sezones në AUDI Cup e mposhtëm AC Milanin 4:1, Juventusin në fazën e grupeve poashtu 4:1, Fiorentinen me gola të mysafirit, andaj edhe Inter ska pse të na dal në udhe sepse dihet përfundimi i saj si do të jetë
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Thumbs up

[QUOTE=gimche;2641458]

P.S Në fillim të sezones në AUDI Cup e mposhtëm AC Milanin 4:1, Juventusin në fazën e grupeve poashtu 4:1, Fiorentinen me gola të mysafirit, andaj edhe Inter ska pse të na dal në udhe sepse dihet përfundimi i saj si do të jetë[/QUOTE

Le te vije Interi...Mua po me duket se 'magjia e zeze' qe kemi pasur me italianet sivjet eshte duke hibernuar prandaj le ta shfrytezojme rastin...Pastaj, jo vetem qe nuk besoj por jam i sigurte se forma e dobet nuk rrije me ne gjer ne fund. Do fillojme te lozim lojen tone se s'ben... Per mua me mire CSKA pastaj te tjeret....

P.S. Pacim FAT!!!

GO BAYERN GO!!!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Bayerni interesohet për Donin

Munich, 17 mars - Skuadra gjermane Bayern Munchen ka shprehur interesim për transferimin e portierit të Romës, brazilianit Doni, shkroi të martën gazeta "Gazzetta dello Sport". Doni këtë edicion ka pasur një minutazhë të vogël te Roma dhe për këtë arsye është i gatshëm të largohet në fund të këtij edicioni. Ndërkohë, bavarezët janë në kërkim të një portieri, ndërsa për Donin ata janë të gatshëm të paguajnë deri në dhjetë milionë euro. /koha/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Rummenige: Ne vendosim për Riberyn

Drejtori ekzekutiv i Bayern Munichut, Karl-Heinz Rummenigge, ka thënë se klubi gjerman nuk do ta shesë anësorin francez Franck Ribery, përkundër interesimit të skuadrave kryesore evropiane.

“Qëllimi ynë i parë është të rinovojmë kontratën me të”.

“ Dua të bëj të qartë – ata që mendojnë se ne do ta shesim Franck Riberyn në fund të sezonit nëse nuk ka rinovim janë duke gabuar”.

“Bayerni do të vendosë se ku do të luajë Ribery sezonin e ardhshëm”, ka thënë Rumennige. /Telegrafi/

__

Nesër duke filluar nga 11:55 do te hidhet shorti. Nxora dy komente te shkurta nga van Bommel dhe Gomez.
    am liebsten nicht gegen Barcelona», sagte Kapitän Mark van Bommel. Mutig äußerte sich Nationalspieler Mario Gomez, der neun Jahre nach dem Münchner Triumph von Mailand am Donnerstag im «kicker» vom Titelgewinn sprach: «Wir wollen das Unmögliche möglich machen.»
    Kjo e Gomezit me beri te qeshi. Unë do te gëzohem nëse fitojmë vetëm Bundesligen e ky flet për CHL
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 18-03-2010 më 14:20

Faqja 22 prej 72 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •