Close
Faqja 70 prej 72 FillimFillim ... 20606869707172 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 716
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Nuk pajtohem tërësisht me Altinin.
    Van Gaal po perdorë lojtar të rinj që pas disa vitësh me ta të mund të bëjë historinë, paramendo Contento në finale të Ligës së Kampionëve (e di se nuk u fut mirpo ishte një tjetër i ri në lojë Muller).
    Shumë lojtar më me përvojë është Miroslav Klose i cili nuk besoj se do ta humbte rastin e Mullerit.
    Investim i panevojshëm në Gomezin, patjetër Bayernit i duhen keta sulmues + një (duke zëvendesuar Gomezin), mirpo mos të harrojmë mungesën e Ribery-s që ishte në një farë menyre vendimtare ngase me Riberyn, Bayerni do të ishte ndoshta edhe favorite, thjeshtë rrjedha e lojës do të ndryshonte.
    Bayerni po çalon në mbrojtje dhe këtë nuk ka kush që mund ta mohoj, personalisht prita që Demichelis të ishte ai që bënë kikse mirpo ishte e kundërta Van Buyten ai që gaboi rëndë në golin e dytë dhe në të parin u vonua.
    Një penallti e pastërt nuk u ndal kur Maicon luajti me dorë dhe ku po të shenonte Robben nuk besoj se rrjedha e lojes do të ishte e tillë që Interi të shënojë dy gola, aq më shumë kur kësaj ja shtojmë rastin që pati Thomas Muller në minutën e 46'
    Bayernit i duhet një portier (edhe nuk kam vërejtje tek Butt, dje ishte perfekt), një mbrojtes i krahut të majt, si dhe një qender mbrojtes, ky është reparti defansiv, ndërsa në sulm, një lojtar si Mladen Petriç do të ishte i mjafshtueshëm për skuadren bavareze kur ja bashkangjesim Oliçin, Mullerin dhe Klosen nëse ky i fundit nuk largohet nga Mynihu.
    Aktualisht pa transfere Bayernin e paramendoj keshtu me formacionin më të mirë:
    ------------------------------------------Butt
    -----------------Van Buyten (Badstuber)--------------Demichelis
    Lahm----------------------------------------------------------------------------Contento

-------------------Schweinsteiger------------------Van Bommel

---Robben-------------------------------------------------------------------Ribery
    ----------------------------------Oliç------------Muller

Banka rezervë:
    Rensing
    Badstuber
    Gorlitz
    Lell
    Pranjiç
    Timoschuk
    Altintop
    Klose
    (Pse jo edhe Sear Sene është sulmues mjaft i mirë, sa për ta zëvendësuar në banken rezervë Gomezin).

Për natën e djeshme mu dhimbësen dy persona Arjen Robben dhe Hans Jorg Butt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 23-05-2010 më 02:19
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Rummeniger tha një nate se kur eshte ardhe Van Gaal ka thëne se do te luaj me Badstuber, dhe se duhet te largoje bayerni një mbrojtës te brendshëm, unë nuk e di pse nuk e kan shit van Buyten ose Demicheles po menjëherë Lucion, se kuptoje, van Buyten ketë sezon ka bere mjafte gabime vendimtare s'di si nuk e ka vërejte van Gaal hiq.

Me mire me Badstuber ne mes e Contento links se sa te dyte ata pisat ne mes. Dy gola na futen , njeri faji i Demicheles, tjetri i Van Buyten!
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin

Haha, pas shiut del diell haha

urime urime deri 2015 boll eshte

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    ngushellime djema per humbjen e finales por me koken lart se keni luajtur mire.

komplimente
    vari leshte

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    ngushellime djema per humbjen e finales por me koken lart se keni luajtur mire.

komplimente
    ore ike kendej se te preva koken :@

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    butt meriton komtaren
    van buten gomez klose e demikelis
    auf nicht mehr wieder sehen
    JO SEKS PARA MARTESE

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    [QUOTE=strange;2727013]pse cka paska arrit arsen wenger deri me tash? lol po te nin ty dikush e marre

cka ka arit arsen wenger ka aritur me shum se ki nese di te shikoshe futbolle edhe ti mundesh te behesh trajnere i sukseshem nese ke manjata ne klube cka hedhin me miljona e miljona per lojtar arsen wenger pa asnje ndime te krereve te klubit ariti ta shpalle arsenalin kampion disa here ariti qe me kursimin e tij ti ndertoje arsenalit stadiumin e ri duke mos blere lojtar shiko mir ti or shoke se sqenke askundi me futbollin le ta mare ki klubin si werder p.sh dhe ta shpalle kampion ne evrope ose ta udheheq drejte finales ose ta beje kampion te gjermanis ki nga abramovic kaloj tek morati te gjithe ashtu dine te bejne klub te kujtohet rajkard athere ai duhet te jete super trajneri i te gjitha kohrave nga nje mini barcelon ariti ta beje mbret te evropes per disa vite qe askushe ska aritur ta beje
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    E pa dikush paraqitjen e lojtareve ne Marienplatz sot?

Rummeniger tha se do te bejne gjithçka qe te mund te sjellin Bayernin vitet e ardhshme prape ne finale

Ribery foli edhe e ka shkri gjermanishten me beri te qeshi Tha qe e ka vazhduar kontraten deri me 2015 (:

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •