Nuk pajtohem tërësisht me Altinin.
Van Gaal po perdorë lojtar të rinj që pas disa vitësh me ta të mund të bëjë historinë, paramendo Contento në finale të Ligës së Kampionëve (e di se nuk u fut mirpo ishte një tjetër i ri në lojë Muller).
Shumë lojtar më me përvojë është Miroslav Klose i cili nuk besoj se do ta humbte rastin e Mullerit.
Investim i panevojshëm në Gomezin, patjetër Bayernit i duhen keta sulmues + një (duke zëvendesuar Gomezin), mirpo mos të harrojmë mungesën e Ribery-s që ishte në një farë menyre vendimtare ngase me Riberyn, Bayerni do të ishte ndoshta edhe favorite, thjeshtë rrjedha e lojës do të ndryshonte.
Bayerni po çalon në mbrojtje dhe këtë nuk ka kush që mund ta mohoj, personalisht prita që Demichelis të ishte ai që bënë kikse mirpo ishte e kundërta Van Buyten ai që gaboi rëndë në golin e dytë dhe në të parin u vonua.
Një penallti e pastërt nuk u ndal kur Maicon luajti me dorë dhe ku po të shenonte Robben nuk besoj se rrjedha e lojes do të ishte e tillë që Interi të shënojë dy gola, aq më shumë kur kësaj ja shtojmë rastin që pati Thomas Muller në minutën e 46'
Bayernit i duhet një portier (edhe nuk kam vërejtje tek Butt, dje ishte perfekt), një mbrojtes i krahut të majt, si dhe një qender mbrojtes, ky është reparti defansiv, ndërsa në sulm, një lojtar si Mladen Petriç do të ishte i mjafshtueshëm për skuadren bavareze kur ja bashkangjesim Oliçin, Mullerin dhe Klosen nëse ky i fundit nuk largohet nga Mynihu.
Aktualisht pa transfere Bayernin e paramendoj keshtu me formacionin më të mirë:
------------------------------------------Butt
-----------------Van Buyten (Badstuber)--------------Demichelis
Lahm----------------------------------------------------------------------------Contento
-------------------Schweinsteiger------------------Van Bommel
---Robben-------------------------------------------------------------------Ribery
----------------------------------Oliç------------Muller
Banka rezervë:
Rensing
Badstuber
Gorlitz
Lell
Pranjiç
Timoschuk
Altintop
Klose
(Pse jo edhe Sear Sene është sulmues mjaft i mirë, sa për ta zëvendësuar në banken rezervë Gomezin).
Për natën e djeshme mu dhimbësen dy persona Arjen Robben dhe Hans Jorg Butt.
Krijoni Kontakt