Close
Faqja 25 prej 40 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 399
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Pyt moj pyt.
    Sa te dush pyt.
    Por eshte puna se pergjigjet do jene ato qe do ti dhe jo ato qe jane ne realitet
    Dhe ti nuk e provon dot te kunderten.
    E more vesh pse nuk duhet me pyt???????
    Edhe cunat qe kane kaluar shume goca duken qe ne sy (ne takimin e pare) dhe ne veprime.
    Jo te gjithe genjejne....do pyes derisa t'me shkoj goja mbrapa e ti dij te gjitha lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Edhe cunat qe kane kaluar shume goca duken qe ne sy (ne takimin e pare) dhe ne veprime.
    Jo te gjithe genjejne....do pyes derisa t'me shkoj goja mbrapa e ti dij te gjitha lol
    hahaaahaaha
    mer nje thes me vete qe ta mbushesh me genjeshtrat e djemve
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Meshkujt kane marre master ne aktorllek , prandaj mos i ve bese asnjerit .Keta te genjejne sy me sy jo me per dicka qe ka ndodhur ne te kaluaren.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Meshkujt kane marre master ne aktorllek , prandaj mos i ve bese asnjerit .Keta te genjejne sy me sy jo me per dicka qe ka ndodhur ne te kaluaren.
    Ahh, Ky lloj aktori s'me ka ndodhur .....ato tipat qe genjejne edhe e di qe po te genjejne por ben gjoja sikur se di, si kto ka shume por kuptohen.

hahaaahaaha
    mer nje thes me vete qe ta mbushesh me genjeshtrat e djemve
    Vecse nje thes? Po qeshhhh aq e zgjut derisa te mbushet thesi eheee kam marr fund kjo dynjaja per mu....sa e liget kjo bote lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ahh, Ky lloj aktori s'me ka ndodhur .....ato tipat qe genjejne edhe e di qe po te genjejne por ben gjoja sikur se di, si kto ka shume por kuptohen.

Vecse nje thes? Po qeshhhh aq e zgjut derisa te mbushet thesi eheee kam marr fund kjo dynjaja per mu....sa e liget kjo bote lol
    lol zgjuarsine te thashe njehere:
    Tregoje duke mos pyt, por duke pare e kuptuar
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Normale qe do e shohesh per ta kuptuar por edhe pyetjet s'lihen manget.
    Besimin tjetrit ose ja jep totalisht qe ne fillim, ose nuk i beson fare dhe lejon kohen ta ndertosh ate.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Normale qe do e shohesh per ta kuptuar por edhe pyetjet s'lihen manget.
    Besimin tjetrit ose ja jep totalisht qe ne fillim, ose nuk i beson fare dhe lejon kohen ta ndertosh ate.
    Sa bukur flisni ju artistet...
    Asnje llaf s`te morra vesh moj bije.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Bashkejetesat mund te behen pa limit , fejesat nuk behen shume here , dhe as jeta nuk kalohet me fejesa .

E thashe qe per mua fejesa per mua eshte premtim , kurse bashkejetesa shthurje , i ketij mendimi mbetem .
    Vertet mendon se nje femer nuk do lodhej nga bashkejetesat, nuk do zhgenjehej? Ti do preferoje nje qe e di qe ka bashkejetuar me dy a tre persona, apo me nje qe nuk i dihen te dashurit qe ka patur midis ketyre dhe one night stand? Ka dhe femra qe nuk bashkejetojne jo se nuk duan por nuk arrijne te perballojne jeten vetem, apo nuk i le familja.
    Bashkejetesa nuk eshte vetem per partnere seksual, se ata mund ti kesh dhe pa bashkejetuar. Bashkejetesa eshte nje hap me serioze per mua. Ndan nje shtepi me te dashurin. Keni pergjegjesira te perbashketa, ndersa kur ke thjesht nje te dashur do i zesh motelet me radhe. E takon te dashurin vetem per te kaluar disa ore ne shoerine e njeri-tjetrit, dhe pastaj secili ne jeten e vet..
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 09-03-2010 më 14:53

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Sa bukur flisni ju artistet...
    Asnje llaf s`te morra vesh moj bije.
    hahah shqip fola...nejse

Ti Mia, c'eshte kjo pune, dje desha te flisja ne mesazh privat po s'me lejoje te thoja i gjys fjale lol

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Bashkëjetesa para martese?!
    Normal do të ishte e mirë për ta njohur partnerin tënd mirpo kjo nuk mendoj se do të duhej të zgjaste shumë, ndoshta 1 vjet apo 2 por jo më shumë, sepse atëherë do të kalonte në diçka jo serioze dhe do të mirrej lidhja si aventurë, mirpo sa për ta njohur njëri tjetrin besoj se mjaftojnë dy vite
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 25 prej 40 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •