Close
Faqja 24 prej 40 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 399
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Jo po e shikon sa të mirë që jeni? Këtë duam ne femrat.
    Femrat janë si ato macet. I ndjell me pak gjë, dhe po i afrove një zjarr të ngrohtë, një krah që t`i mbështjellë, të rrinë pranë pa e menduar shumë. E duan me shpirt atë sigurinë që iu ofron dhe atë ushqimin që iu sjell. Po u tregove jo i gatshëm t`i mbash ato nuk e bëjnë të gjatë, ikin...
    Mace i ben femrat kjo....Jo e nderuar mos i pergjitheso te gjitha,ka nga ato femra qe nuk duan perkedhelje macash,as filozofi ,por duan qe ta ken pran vetes njeriun qe iu pershtatet mirkuptimi,kur e kan ket ..te tjerat vijn me radh,se si e pershkrove ti ,vetem ato budallaqet presin ashtu!!! (se paku mendimi im eshte me falni).

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Mace i ben femrat kjo....Jo e nderuar mos i pergjitheso te gjitha,ka nga ato femra qe nuk duan perkedhelje macash,as filozofi ,por duan qe ta ken pran vetes njeriun qe iu pershtatet mirkuptimi,kur e kan ket ..te tjerat vijn me radh,se si e pershkrove ti ,vetem ato budallaqet presin ashtu!!! (se paku mendimi im eshte me falni).
    më fal të lutem nuk doja askënd të ofendoj, e thashë enkas ... veç për një arsye... disa meshkuj mendojnë se të tilla jemi ne e harrojnë që femra shiptare ka qenë dhe është e pakrahasuar, vet burrë e vet grua!
    Love has no limits

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Jo po e shikon sa të mirë që jeni? Këtë duam ne femrat.
    Femrat janë si ato macet. I ndjell me pak gjë, dhe po i afrove një zjarr të ngrohtë, një krah që t`i mbështjellë, të rrinë pranë pa e menduar shumë. E duan me shpirt atë sigurinë që iu ofron dhe atë ushqimin që iu sjell. Po u tregove jo i gatshëm t`i mbash ato nuk e bëjnë të gjatë, ikin...
    e po le te ikin. bote eshte plot me mace...
    dhe jane çdo dite e me te thjeshta per t'u gjetur...
    jane macet me te deshperuara per te gjetur padron, jo padroni per te gjetur mace...

une jam per barazi ne te gjitha fushat...
    ju femrat kur keni leverdi, thoni: duam barazine.
    kur nuk keni, thoni: e po ne jemi femra...
    bah!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Hm.. nuk e prita nga ty këtë fjalë...!
    Ai/ajo që dëshiron të "kurvërohet" atë e bën edhe në fejesë po edhe në martesë!
    Bashkejetesat mund te behen pa limit , fejesat nuk behen shume here , dhe as jeta nuk kalohet me fejesa .

E thashe qe per mua fejesa per mua eshte premtim , kurse bashkejetesa shthurje , i ketij mendimi mbetem .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    E thashe qe per mua fejesa per mua eshte premtim , kurse bashkejetesa shthurje , i ketij mendimi mbetem .
    po bashkejetesa pas fejeses???!!!
    shthurje pas premtimit???!!!

sa i shthurur qenkam une atehere...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Secili ben llogarite e veta , ti nuk je une e une nuk jam ti .

Nje e fejuar e dikurshme per mua eshte nje njeri serioz por qe eshte zhgenjyer dhe mashtruar nga dikush .

Nje femer qe ka bere bashkejetese do te thote se e ka zgjedhur kete forme jetese per te pasur nje partner seksual .

Nje femer me shume partnere seksuale , apo eksperienca bashkejetesash = e papershtatshme , jo e zgjuar dhe jo serioze .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Nje e fejuar e dikurshme per mua eshte nje njeri serioz por qe eshte zhgenjyer dhe mashtruar nga dikush .

Nje femer qe ka bere bashkejetese do te thote se e ka zgjedhur kete forme jetese per te pasur nje partner seksual .

Nje femer me shume partnere seksuale , apo eksperienca bashkejetesash = e papershtatshme , jo e zgjuar dhe jo serioze .
    Ja fute kot plako.
    Ka nga ato qe nuk bejne bashkjetesa dhe mund te kene pasur me teper partnere sexual , te cilet ti nuk do i mesosh kurre.
    Budallalleku me i madh = te pyesesh nje femer per te kaluaren e saj sexuale.
    Ose do te te genjeje
    ose do te te tregoje vetem ato qe nuk i prishin pune qe ti dish.
    uffff ... kur do zgjohet ky popull???
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ja fute kot plako.
    Ka nga ato qe nuk bejne bashkjetesa dhe mund te kene pasur me teper partnere sexual , te cilet ti nuk do i mesosh kurre.
    Budallalleku me i madh = te pyesesh nje femer per te kaluaren e saj sexuale.
    Ose do te te genjeje
    ose do te te tregoje vetem ato qe nuk i prishin pune qe ti dish.
    uffff ... kur do zgjohet ky popull???

Pse qenka budallallek te pyesesh femer/mashkull per te kaluaren sexuale??? Kjo eshte pyetje e domosdoshme, edhe numrin sa veta kane kaluar duhet me pyet. Edhe kartele nga doktori per ndonje semundje ngjitsje. Mua te gjitha ato qe shkruajta me duken pyetje normale qe duhen bere.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Pse qenka budallallek te pyesesh femer/mashkull per te kaluaren sexuale??? Kjo eshte pyetje e domosdoshme, edhe numrin sa veta kane kaluar duhet me pyet. Edhe kartele nga doktori per ndonje semundje ngjitsje. Mua te gjitha ato qe shkruajta me duken pyetje normale qe duhen bere.
    Pyt moj pyt.
    Sa te dush pyt.
    Por eshte puna se pergjigjet do jene ato qe do ti dhe jo ato qe jane ne realitet
    Dhe ti nuk e provon dot te kunderten.
    E more vesh pse nuk duhet me pyt???????
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622

Klasifikim i thua ti kësaj? Të klasifikosh vetëm në format që ty të konvenon; Një e fejuar mund të jetë e ndershme dhe e zhgënjyer por mund të jetë edhe e kundërta e kësaj. Sot, mendoj në kohën bashkëkohore e fejuara kohën më të madhe e kalon tek i fejuari i saj, madje kalon edhe netët me të, tani lind pyetja ku qëndron dallimi mes një fejese dhe bashkëjetese përderisa hanë, pinë, rrinë, flenë bashkë...?
    A ka ndonjë vulë kjo fejesa që të garanton për femrën apo mashkullin Daniel00?
    Dhe sa i përket asaj femrës që thua ti ka zgjedhur bashkëjetesën për të patur një partner seksual je krejtësisht gabim, përkundrazi, është një hap që hedh drejt martesës por me hapa të sigurta.
    P.s. të përshëndes
    Love has no limits

Faqja 24 prej 40 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •