Close
Faqja 25 prej 29 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 287
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Mia, shthurja nuk është kulturë. Malësori e ka kulturën të pastër e të papërlyer me pisllëk.
    Kush tha qe shthurja eshte kulture? Ate e thua ti. Patriarkalizmi sipas teje qenka respekt, kulture, vlere.
    Ne pergjithesi femrat qe zgjedhin te jene shtepiake jane ato qe nuk kane edukimin e duhur. Nuk jane te zonjat te perballojne pergjeresira te tjera pervec puneve te shtepise, dhe teree diten merren me thashetheme. Cfare do bejne tjeter aman! Nuk kam pike respekti per keto femra. As nuk denjoj ti bej shoqe.

Ajo gruaja qe permenda une me lart nuk punonte. Vetem burri i saj. Kjo eshte arsyeja qe po kalon ne depresion, se nuk e le dot burrin nga qe s'ka ku te vej, lol. Ishallah nuk vret veten e uruara.
    Shyqyr qe nuk ka shume me mendjen tende se do perfundonin femrat ne cmendine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 03-03-2010 më 14:57

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Kush tha qe shthurja eshte kulture? Ate e thua ti. Patriarkalizmi sipas teje qenka respekt, kulture, vlere.
    Ne pergjithesi femrat qe zgjedhin te jene shtepiake jane ato qe nuk kane edukimin e duhur. Nuk jane te zonjat te perballojne pergjeresira te tjera pervec puneve te shtepise, dhe teree diten merren me thashetheme. Cfare do bejne tjeter aman?! Nuk kam pike respekti per keto femra. As nuk denjoj ti bej shoqe.
    lol si s'paske respekt ti, ato jane mjeshtra per shtepine e tyre, rrine me fshese ne dore edhe lugen ne doren tjeter per gatimin edhe kjo puna tyre meriton respekt...edhe kafenet sa bukur i lexojne nxjerrin drama nga nje filxhan i vogel

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga mia
    Ajo gruaja qe permenda une me lart nuk punonte. Vetem burri i saj. Kjo eshte arsyeja qe po kalon ne depresion, se nuk e le dot burrin nga qe s'ka ku te vej.
    E mora vesh që ajo nuk punonte, po thashë për ato gratë që punojnë. Nëse burri i kësaj nuk do të kishte gra në punë, nuk do të shthurej. Shthurja e grave sjell edhe shthurjen e burrave.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E mora vesh që ajo nuk punonte, po thashë për ato gratë që punojnë. Nëse burri i kësaj nuk do të kishte gra në punë, nuk do të shthurej. Shthurja e grave sjell edhe shthurjen e burrave.
    Kjo ishte ajo qe e vrau me shume, lol. Ai punon vetem me burra. Ku e gjeti dashnoren?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Kjo ishte ajo qe e vrau me shume, lol. Ai punon vetem me burra. Ku e gjeti dashnoren?
    nuk eshte e rendesishme dhe as e domosdoshme qe dikush te punoje me gra qe te gjeje dashnore
    Perkundrazi ne konceptin tim , i shmangem cdo lloj lidhje sentimentale ne ambjentet e punes, por bota eshte kaq e madhe dhe te ofron kaq shume mundesi sa mjaft te te shkoje mendja per dicka dhe gjendet rruga he mjetet.
    Nuk e shpeton shoqerine nga kjo gje as muret e shtepise dhe as puna ne ambjente me puntore te se njejtes gjini.
    Ka plot historira e barsaleta ne lidhje me kete.
    meq ra fjala s`po pertoj tu sjell nje histori qe tregonin grate e lagjes sime:
    Ishte njera qe e mbante burri te mbyllur ne shtepi . As e nxirte fare. I ishte bere syri baker kur thone andej nga ne.
    Nje dite te bukur del ne dritare dhe dikush i shkel syrin.
    I pashem , i ri, i forte, i pelqeu kesaj. Pervec pelqimit donte te merte hak edhe tek i shoqi per burgimin e perjetshem qe kryente
    Nje dite te bukur i hyn nga dritarja jarani ne WC.
    Kjo ate dite zuri te bente byrek. I kishte duart gjithe miell dhe iu lut te shoqit ti ulte mbathjet pasi do shkonte ne WC.
    Ja uli ky dhe ajo shkoi direkt e ne qefin e vet. Pasi mbaroi pune , hyri ne dhome dhe i kerkoi te shoqit perseri qe tia ngrinte te mbathurat.
    Edhe ky gjithe krenari per gruan e vet shtepiake, ia ngriti dhe i ra edhe nje here prapanicave.
    lol keto jane grate e ndershme shtepiake.

Nuk i pergjithsoj ketu te gjitha doemos, por as nuk mund te pergjithsojme grate e aritura ne jete , te shkolluara e qe me meriten e tyre bejne kariere.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Ka plot nëpër punëra të tjera. Sot kanë ndryshuar kohët, ato i gjen kudo ku janë edhe burrat, janë përzier me ta. Po zakonisht tradhëtitë e të martuarve ndodhin me ata/ato që kanë në punë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Nuk e shpeton shoqerine nga kjo gje as muret e shtepise dhe as puna ne ambjente me puntore te se njejtes gjini.
    Më parë kur gratë nuk punonin, nuk kishte shthurje. Edhe ndonjëra që ishte kuçkë e lindur, si tek rasti i barcaletës, e tregonin me gisht si kuçka e lagjes. Meqë dhe atëherë ka patur ndonjë kuçkë tek-tuk, duhet që sot femrat të përfundojnë si tek postimi nr. 127?

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Më parë kur gratë nuk punonin, nuk kishte shthurje. Edhe ndonjëra që ishte kuçkë e lindur, si tek rasti i barcaletës, e tregonin me gisht si kuçka e lagjes. Meqë dhe atëherë ka patur ndonjë kuçkë tek-tuk, duhet që sot femrat të përfundojnë si tek postimi nr. 127?
    Per ke kohe ke nostalgji ti njehere? Mesa di une brezi i prinderve tane te gjithe punonin e punojne. Dhe gjysherit kane punuar. Kush te ka genjyer ty qe femra po ndejti brenda 4 mureve mbetet e ndershme, lol? Boll i besove keto genjeshtra se do zhgenjehesh.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Je tip interesant ti Bato;

U prish dynjaja -----Faji?....... femrat lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga mia@
    Kush te ka genjyer ty qe femra po ndejti brenda 4 mureve mbetet e ndershme, lol? Boll i besove keto genjeshtra se do zhgenjehesh
    Meqë ti qenke kaq e sigurtë se femra nuk rri dot pa tradhëtuar, kjo nuk do të thotë se të gjitha janë si ty o Mia.

Faqja 25 prej 29 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •