Te qenit femer eshte te sakrifosh veten per ata qe se meritojne........
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Nje bato eshte dhe cmendi gjith grat e fshatit imagjino te ishin dhe nja 2 te tjere
Sa per temen te qenit femer eshte shume e rendesishme dhe e veshtire njekohsisht.
Ajo pervec duhet te kujdes per veten duhet te mendoj dhe per burrin.
Nqs ajo e ben kete gje ne menyr te perkyer kthehet ne nje engjell.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Doktor, duhet të dish që në përgjithësi, shumica e njerëzve kanë IQ të ulët. Për çështje të ndërlikuara, nuk merret mendimi i shumicës.
Nga e shpike këtë? Më thuaj disa emra të atyre anëtarëve që janë nga krahina ime.Postuar më parë nga 2043
Tani ti mendove: "..ky Batoja që merret me këngë të folklorit, do të jetë nga ndonjë fshat i humbur, se s'ka mundësi. Edhe këta që e mbështesin duhet të jenë nga krahina e tij. Me sa duket kjo krahinë qenka e prapambetur..."
Nuk është punë fshati apo qyteti, as krahine apo shteti. Është çështje mendjeje. Unë e njoh perëndimin më mirë se perëndimorët. Të siguroj që edhe fshati më i humbur i Shqipërisë, është 100 herë më i civilizuar se qytetet perëndimore, por varet se çfarë kupton me fjalën civilizim.
Mundohu të mendosh me mendjen tënde, jo të botës. Ti botën nuk e njeh aspak, por mendon sikur e njeh.Postuar më parë nga 2043
Unë mbështetem tek realiteti ndërsa ti mbështetesh tek teoritë. Edukoji si të duash ti. Po i le vajzat të lira të bëjnë çfarë të duan, ato përfundojnë siç kanë përfunduar perëndimoret. Të siguroj për këtë.Postuar më parë nga 2043
oo Bato cilen respekton me shume ti, nje shtepiake qe varet nga prinderit edhe me vone nga burri apo nje tjeter me shkolle te larte qe i kur del ne pune udheheq burrat?
Kjo e dyta ka respektin tim me te madh. Qe te gjitha mund te rrijne te varura nga prinderit edhe te martohen eshte dicka shume shume e lehte, por eshte me e veshtire te arrisesh ate qe ka arritur kjo e dyta.
Soni, unë respektoj të parën, atë shtëpiaken. Ajo është vërtet grua që meriton respekt.
E dyta nuk është grua, është një krijesë artificiale që përpiqet të luajë rolin e burrit.
.
Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 03-03-2010 më 14:46
Krijoni Kontakt