Close
Faqja 14 prej 29 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 287
    i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Femrat jane parajsa e syut,dritarja e gjuetise dhe sketeri i shpirtit.

Thone Spanjollet.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Nje gje po them une ty mor Bato:

Te tregohesh mashkull ka dhe kufijte e vet.
    Femra jo vetem se eshte femer, femra merr vete, vendimet e saja, jo te gjitha femrat marrin vendime te njejta.

1: Ku je ti ? Ku jeton ti ? Ne Shqiperi apo jashte shtetit?
    2: A te ka ndodhur gje qe po sulmon kaq ashper femren?
    3: Pse kjo urrejtje, nga ana psikologjike po te them, a te ka ndodhur gje ne familje?

Mbi te gjitha femra mundohet me forca dhe me veshtiresi tia dale ne jete, sado e ashper kjo jete te jete. Femrat jane ato qe mbajne familjen.

Kush i mban femijet kur burrat nuk duan te rrine me me gruan e tyre, ketu mor Bato shumica e burrave jane ndare prej grave, persa i perket femijeve ato duhet te rrine me te emen, derisa te mbushin moshen 18 vjecare.( se kush e ka fajin vetem ata e dine )
    Mbi te gjitha femres duhet te kujdeset per te gjitha ato veshtiresi qe i kane rene mbi shpine, te mos harrojme se liria qe ato kane eshte u kufizuar.
    Nga une keto gra meritojne respekt.

Sa per ato te rejat, bota e sotme eshte ndryshe nga bota e xhaxhit Bato.
    Femrat duhet te punojne shume qe te gjejne ato pak para duke punuar si kameriere ose dado femijesh. Me qellim qe te financojne studimin e tyre.
    Se cfare ndodh, se cfare vendime femrat marrin, te mira apo te keqija, e dine vete ato.
    Te gjithe e dime cfare te mbjellesh ate do te korresh.
    Askush nuk eshte perfekt. Madje as djemte vete.
    Gje e keqe eshte kur burra ose djem si ti i gjykojne pa i njohur. Mos harro dhe femrat jane krijesa qe pesojne edhe zhgenjime.

Sa per burrat ose djemte une nuk them gje tjeter vec respekt. Koha e tregon vete se si do te jene ata.

Vetem per ty nga ajo qe lexova, nuk i vleresoj ato qe ti shkrove madje as qe i prisja. E ke bere femren shume shume me te ulet se nje skllav.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gloreta : 28-02-2010 më 06:55

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga gloreta
    1: Ku je ti ? Ku jeton ti ? Ne Shqiperi apo jashte shtetit?
    2: A te ka ndodhur gje qe po sulmon kaq ashper femren?
    3: Pse kjo urrejtje, nga ana psikologjike po te them, a te ka ndodhur gje ne familje?
    Mos e personalizo temën dhe mos merr me mua ose jetën time, por me ato që thuhen për temën.

Lexoje me vëmendje postimin tim nr. 127 dhe përpiqu të pranosh se ato janë të vërteta.

Ju vajzat nuk pranoni asgjë dhe çdo temë që flitet për ju, e ktheni në luftë mes gjinive.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 28-02-2010 më 07:14 Arsyeja: Gabim drejtshkrimor

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Mos e personalizo temën dhe të mos merr me mua ose jetën time, po me ato që thuhen për temën.
    Lexoje me vëmendje postimin tim nr. 127 dhe përpiqu të pranosh se ato janë të vërteta. Ju vajzat nuk pranoni asgjë, dhe çdo temë që flitet për ju e ktheni në luftë mes gjinive.

Nuk eshte lufte kjo mor Bato vetem nje zhgenjim i nje mashkulli si ti sa per te tjeret une nuk akuzoj meshkujt per asgje,

Vetem nje gje po te them

As respekt per femrat nuk paske ti, mos harro se femrat ketu komentojne, mendo a do te ndihen mire me te vertete, me sa shoh jane ndjere me keq sa ska.
    Dhe ta kane kthyer me urrejtje, nuk ke pse habitesh me gjithe ato fjale qe ti ke shkruar, madje dhe me ato shprehjet qe ti ke dhene.

Ki kujdes Bato, kjo teme nuk eshte ti beje reklama femres si shtriga me e keqe ne univers, por ta vleresojme femren ashtu sic duhet, ti duket se po e peshtyn ate.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gloreta : 28-02-2010 më 07:28

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Bato me ato qe shkruan reflekton ambjentin nga je rritur dhe njerezit qe te rrethokan cdo dite

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Bato me ato qe shkruan reflekton ambjentin nga je rritur dhe njerezit qe te rrethokan cdo dite

Marya me mire komento vlerat e tua te cmueshme, se duket po i bejme reklame te keqe vetes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    As respekt per femrat nuk paske ti
    Respekt kam për cilësitë e mira të femrave, respekt nuk kam për shthurjen dhe arrogancën e tyre.

Citim Postuar më parë nga gloreta
    Dhe ta kane kthyer me urrejtje, nuk ke pse habitesh me gjithe ato fjale qe ti ke shkruar, madje dhe me ato shprehejt qe ti ke dhene.
    Përgjigjet e tyre të pallogjikshme tregojnë që u djegin shumë të vërtetat që them unë.

Ato dhe nuk dinë çfarë të thonë dhe fillojnë e personalizojnë temën duke u marrë me mua.

Komentet e tyre tregojnë për një IQ tepër të ulët nga ana e tyre.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Respekt kam për cilësitë e mira të femrave, respekt nuk kam për shthurjen dhe arrogancën e tyre.

Përgjigjet e tyre të pallogjikshme tregojnë që u djegin shumë të vërtetat që them unë.

Ato dhe nuk dinë çfarë të thonë dhe fillojnë e personalizojnë temën duke u marrë me mua.

Komentet e tyre tregojnë për një IQ tepër të ulët nga ana e tyre.
    Epo nje nje pranoje, kush te sulmoi ty i pari permendi ndonjera nje emer psh emrin tend Bato, jo. Kur fillove ti ta cilesosh femren si figure te ulet, me te drejte filluan te te jepnin nje pergjigje, sado fyese te ishte pergjigjja atjo drejtohej ndaj teje. Me kete pergjigje tregon edhe personalitetin tend si njeri.

Jo te gjitha mor Bato kane patur mundesi te perparonin ne jete, te ishin te ditura, te shkonin ne shkolle, shumica kane qene te varfera, kete mos e moho. Keto komente qe keto kane bere ketu i kane bere vetem per zbavitje, sepse ketu quhet virtualitet. Ne jeten reale ato kane vendimet e tyre e dine vete ato cfare te vendosin per jeten e tyre, kjo do te thote sfere private. Secili prej nesh duhet ti respektoje ato.

Me mire trego vleresimin e njeres qe te ka lene mbresa ne jeten tende (reale)sesa urrejtjen kunder te gjitha femrave ketu.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Uuaaaa s'po lodh frymen hic me ju kthy pergjigje mbrapsh nje karafilit ketu.

Gloreta nuk na the si te ka pritur perendimi ty? Mua per vete LIRI-ne me te embel si me pune, si me shkolle, si me karrieren ahh cfare LIRIE, as jua kam pas nevojen askujt te gjitha me forcat e mija. E kam ne enderr te bej udhetim me anije rreth e qark ishujve bregdetare, me deshire ti bej nje xhiro shteteve te tjera qe s'kam pare ne Evrope, mos te lejme manget edhe Bora-Bora, Zelanden e Re. Te gjitha se shpejti ne te ardhmen, Faleminderit LIRI!!!!

Shoqe, a e di qe jane disa meshkuj Shqiptare qe nuk e lejojne te dashuren/fejuaren e tyre te bej kesoj lloj udhetimesh pa pranine e tyre sepse NUK kane besim tek femra & familja e femres me te cilen ajo do udhetonte! Po te njejtit meshkuj do vijne e do qeshin me ate person qe e lejon te dashuren/fejuaren te bej udhetime me familjen. Por kur kjo femer behet me femije, te iki ku ti doje qefi, se kane problem me se ja kane lidhur kembet tani. Nuk e dine keta meshkuj te tille qe lidhja ndertohet me besim tek te dyja palet, respekt edhe jo si e si ta mbaj zvarre te perulur femren. Ata nuk e dijne qe Qesharake jane vete qe qeshnin me ate tjetrin i cili e lejon femren e tij te bej pushime me familjaret, sepse ky mashkull i ka te gjitha qe i mungojne qesharakve ne lidhjen e tyre (Besim, Besnikeri, Respekt, Dashuri etj).

Jane po keta qesharake qe kur martohen sa ti zej dora leke i hypen vetja ne qejf edhe tradheton gruan e tij. Ajo funderrima tjeter ngel shtatezene (qe te dyja palet i perkasin njeri tjetrit, a match made in heaven). Gruaja e vertete kerkon divorce sepse se sheh me sy me kete funderrime qe e tradhetoi, por qesharaku ne ASNJE menyre nuk paraqitet ne gjygj qe te japi firmen e tij sepse do ta terrheqi zvarre akoma gruan, te cilen ai vete e Tradhetoi edhe shkaterroi.

Per uljen e %'s te ketyre meshkujve Faleminderit LIRI qe i ke dhene te drejta femres kur duan t'na bejne prone!!!!

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    [QUOTE=s0ni;2618223]Uuaaaa s'po lodh frymen hic me ju kthy pergjigje mbrapsh nje karafilit ketu.

Gloreta nuk na the si te ka pritur perendimi ty
    ? QUOTE]

Me qilim te kuq ku duhet te ecja jo mi, por me shume vuajtje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gloreta : 28-02-2010 më 07:54

Faqja 14 prej 29 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •