Close
Faqja 15 prej 29 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 287
    i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034

Smile

Sikur femrat te udhehiqnin boten, ato do ti flaknin te gjitha armet,perves gjuhes(Tuholski)
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

te behemi serioz...

Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Hahahaha shko vete mjeksija apo fisnikun student,do te kuptosh se keta jan bidate(shpifje) nga meshkujt fanatik......
    ..fatkeqesisht duke qene mashkull me kan detyruar te hapi varrin e dikujt...se njerez jemi dhe edhe do vdesim...dhe gjeja me e mire qe ka shqiptari eshte te pakten rrespekti diten e varrimit...kjo qe thash une me siper nuk eshte bidat e dashur por nje realitet...sepse me duart e mia te thash se e kam hapur nje varr...dhe keshtu jemi udhezuar ne te gjithe meshkujt qe do kontribuonim ne hapjen e ketij varri qe te jete 50 cm me i thelle se zakonisht...dhe kur kerkova shpjegime me thane se kan frike se po del perseri....nga kjo ka dale ajo shprehja e famshme '' shtrige ''.....

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Me qilim te kuq ku duhet te ecja jo mi por me shume vuajtje.
    Ahh mos na kujto vuajtjet se edhe une me sakrifica, por keto na kane bere me te forta edhe Zonjushe

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

i plasi perendimit...

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Uuaaaa s'po lodh frymen hic me ju kthy pergjigje mbrapsh nje karafilit ketu.

Gloreta nuk na the si te ka pritur perendimi ty? Mua per vete LIRI-ne me te embel si me pune, si me shkolle, si me karrieren ahh cfare LIRIE, as jua kam pas nevojen askujt te gjitha me forcat e mija. E kam ne enderr te bej udhetim me anije rreth e qark ishujve bregdetare, me deshire ti bej nje xhiro shteteve te tjera qe s'kam pare ne Evrope, mos te lejme manget edhe Bora-Bora, Zelanden e Re. Te gjitha se shpejti ne te ardhmen, Faleminderit LIRI!!!!

Shoqe, a e di qe jane disa meshkuj Shqiptare qe nuk e lejojne te dashuren/fejuaren e tyre te bej kesoj lloj udhetimesh pa pranine e tyre sepse NUK kane besim tek femra & familja e femres me te cilen ajo do udhetonte! Po te njejtit meshkuj do vijne e do qeshin me ate person qe e lejon te dashuren/fejuaren te bej udhetime me familjen. Por kur kjo femer behet me femije, te iki ku ti doje qefi, se kane problem me se ja kane lidhur kembet tani. Nuk e dine keta meshkuj te tille qe lidhja ndertohet me besim tek te dyja palet, respekt edhe jo si e si ta mbaj zvarre te perulur femren. Ata nuk e dijne qe Qesharake jane vete qe qeshnin me ate tjetrin i cili e lejon femren e tij te bej pushime me familjaret, sepse ky mashkull i ka te gjitha qe i mungojne qesharakve ne lidhjen e tyre (Besim, Besnikeri, Respekt, Dashuri etj).

Jane po keta qesharake qe kur martohen sa ti zej dora leke i hypen vetja ne qejf edhe tradheton gruan e tij. Ajo funderrima tjeter ngel shtatezene (qe te dyja palet i perkasin njeri tjetrit, a match made in heaven). Gruaja e vertete kerkon divorce sepse se sheh me sy me kete funderrime qe e tradhetoi, por qesharaku ne ASNJE menyre nuk paraqitet ne gjygj qe te japi firmen e tij sepse do ta terrheqi zvarre akoma gruan, te cilen ai vete e Tradhetoi edhe shkaterroi.

Per uljen e %'s te ketyre meshkujve Faleminderit LIRI qe i ke dhene te drejta femres kur duan t'na bejne prone!!!!
    i plasi perendimit me te prite me qilim te kuq moj soni...ne fakt nje privilegj jua dha...dhe ai privilegj ishte te njihnit tere semaforet e perendimit......

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    i plasi perendimit me te prite me qilim te kuq moj soni...ne fakt nje privilegj jua dha...dhe ai privilegj ishte te njihnit tere semaforet e perendimit......
    Me vjen keq une se kuptoj kete gjuhe qe flet ti.
    Semaforet qe shoh une jane ato kur i jap makines edhe ndryshojne driten ne te jeshile, verdhe edhe te kuqe. Ligjin e te cilit te gjithe e zbatojne, me makina luksioze e jo benza te viteve 70-80.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    si shume ankoheni ju femrat
    JO SEKS PARA MARTESE

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    si shume ankoheni ju femrat

Vertet mo Goldi ? Kaq cikez shkrove

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Vertet mo Goldi ? Kaq cikez shkrove
    pse ca pres te shkruaj romane per ju qe na beni te vuajme deri ne vdekje
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga s0ni
    Gloreta nuk na the si te ka pritur perendimi ty? Mua per vete LIRI-ne me te embel si me pune, si me shkolle, si me karrieren ahh cfare LIRIE, as jua kam pas nevojen askujt te gjitha me forcat e mija. !
    Fjala liri ka kuptim të gjerë dhe me të mund të luash si të duash, po për lirinë që përmenda në postimin nr. 127, nuk na the asgjë.

E kam ne enderr te bej udhetim me anije rreth e qark ishujve bregdetare, me deshire ti bej nje xhiro shteteve te tjera qe s'kam pare ne Evrope, mos te lejme manget edhe Bora-Bora, Zelanden e Re. Te gjitha se shpejti ne te ardhmen, Faleminderit LIRI!!! Gloreta, a e di qe jane disa meshkuj Shqiptare qe nuk e lejojne te dashuren/fejuaren e tyre te bej kesoj lloj udhetimesh
    Mirë bëjnë, sepse realiteti tregon se një pjesë e femrave që shkojnë në udhëtime turistike pa partnerin, i tradhëtojnë burrat. Përse duhet të shkojë femra në udhëtime të gjata turistike pa partnerin?
    Jane po keta qesharake qe kur martohen sa ti zej dora leke i hypen vetja ne qejf edhe tradheton gruan e tij.
    Numri i femrave që tradhëtojnë të parat, është më i madh se i meshkujve. Po të shkosh në Perëndim nëpër klube ose pabe, do të shohësh se numri i femrave të martuara që shkojnë me shoqe, është më i madh se i meshkujve të martuar. Zakonisht burrat rrinë në shtëpi dhe mbajnë fëmijët.

Këto gra të martuara, sapo gjejnë ndonjërin që u pëlqen, e marrin burrin në telefon dhe i thonë se do të flenë nga shoqja.

Përveç kësaj, numri i grave të martuara që kërkojnë divorc, është më i madh se i burrave.

Per uljen e %'s te ketyre meshkujve Faleminderit LIRI qe i ke dhene te drejta femres kur duan t'na bejne prone!!!!
    Liria e tepruar nuk ju bën pronë të njërit, por pronë të të gjithëve.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 28-02-2010 më 08:43

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    pse ca pres te shkruaj romane per ju qe na beni te vuajme deri ne vdekje
    Eshte nje vuajtje e embel ama
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Faqja 15 prej 29 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •