Sikur femrat te udhehiqnin boten, ato do ti flaknin te gjitha armet,perves gjuhes(Tuholski)
Sikur femrat te udhehiqnin boten, ato do ti flaknin te gjitha armet,perves gjuhes(Tuholski)
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
..fatkeqesisht duke qene mashkull me kan detyruar te hapi varrin e dikujt...se njerez jemi dhe edhe do vdesim...dhe gjeja me e mire qe ka shqiptari eshte te pakten rrespekti diten e varrimit...kjo qe thash une me siper nuk eshte bidat e dashur por nje realitet...sepse me duart e mia te thash se e kam hapur nje varr...dhe keshtu jemi udhezuar ne te gjithe meshkujt qe do kontribuonim ne hapjen e ketij varri qe te jete 50 cm me i thelle se zakonisht...dhe kur kerkova shpjegime me thane se kan frike se po del perseri....nga kjo ka dale ajo shprehja e famshme '' shtrige ''.....
si shume ankoheni ju femrat
JO SEKS PARA MARTESE
Fjala liri ka kuptim të gjerë dhe me të mund të luash si të duash, po për lirinë që përmenda në postimin nr. 127, nuk na the asgjë.Postuar më parë nga s0ni
Mirë bëjnë, sepse realiteti tregon se një pjesë e femrave që shkojnë në udhëtime turistike pa partnerin, i tradhëtojnë burrat. Përse duhet të shkojë femra në udhëtime të gjata turistike pa partnerin?Postuar më parë nga s0ni
Numri i femrave që tradhëtojnë të parat, është më i madh se i meshkujve. Po të shkosh në Perëndim nëpër klube ose pabe, do të shohësh se numri i femrave të martuara që shkojnë me shoqe, është më i madh se i meshkujve të martuar. Zakonisht burrat rrinë në shtëpi dhe mbajnë fëmijët.Postuar më parë nga s0ni
Këto gra të martuara, sapo gjejnë ndonjërin që u pëlqen, e marrin burrin në telefon dhe i thonë se do të flenë nga shoqja.
Përveç kësaj, numri i grave të martuara që kërkojnë divorc, është më i madh se i burrave.
Liria e tepruar nuk ju bën pronë të njërit, por pronë të të gjithëve.Postuar më parë nga s0ni
.
Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 28-02-2010 më 08:43
Krijoni Kontakt