Close
Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 191
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Une e thashe dhe e theksova mir skam asgje kundra puthjeve normale , ama kur keto kalojne ne ekstremitet sa po mendon qyqa u zhveshen ketu keta , ateher po me shqetson kjo gje , dmth neverit , bezdis etj .
    Se te puthen normal ska asgje te keqe , por disa e quajne normale dhe ta kalojne limitin e ktyre gjerave ...
    kush e vendose se ēfare eshte nje puthje normale?

ēfare nuk eshte normale per ty, ndoshta eshte per mua.
    Vasudhaiva Kutumbakam

I wanna live 'til I die, Maska e PlAyBoY
    Anėtarėsuar
    31-08-2007
    Vendndodhja
    # Save santa a trip... be naughty with me!
    Postime
    104
    mu me vje habi tani ato po putheshin dhe u zhveshen apo po putheshin dhe ti i mendove se do zhvisheshin apo ti i imagjinove te zhveshur se mi nn kapish fort ty nekto momente
    * Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga PlAyBoY Lexo Postimin
    mu me vje habi tani ato po putheshin dhe u zhveshen apo po putheshin dhe ti i mendove se do zhvisheshin apo ti i imagjinove te zhveshur se mi nn kapish fort ty nekto momente
    si...........me rrobe banjo dhe pak akull

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Kinney Lexo Postimin
    e o e,
    gjysh thote,
    po nuk jam aq i vjeter jo, le te themi se jam i pjekur, pleqerine e shoh akoma large.

Ti thua "ne ate ore te mengjesit", pse po te ishte mbasdite ndoshta nuk do te neveriste?
    Ke degjuar ndonjehere ti per seksin e mengjesit? Epo pse u ve faj atyre te shkreteve.

Nje indikator i civilizimit eshte niveli i "mind your own business".
    Nuk ka puthje te tepruara, puthja ngelet puthje, me gjuhe ose pa gjuhe, maksimumi ndonje lepirje e te thithur tek qafa.

Une personalisht i kam zili ata dy te rinj, ku ta gjesh dike me te cilin te jesh kaq spontan e te shijosh ēdo moment te jetes?

E ke menduar ndonjehere se ndoshta, thelle ne te pandergjegjshmen tende, ajo qe ti shikon si "neveri" ne fakt eshte thjesht nje zili e fshehur?
    Per mua pike e mengjesit ishte me mendimin qe ne shkolle shumicen e rasteve shkoj me vone , dhe te ishte mbasdite te njejtin efekt do me jepte .
    Pastaj seksi mengjesit behet ne shpi , ne krevat , dole nga shpia bye bye seksit .
    Per mua ai indikator eshte totally wrong , flas per vete se ty elbete ste ben pershtypje mashkull je qereles do .
    Jo jo aspak thell thell ne ndergjegjen time ato gjera si kam ber kurre e si kam pelqyer kurre , ka vende ku te puthesh , lepihesh e ferkohesh , seshte nevoja te besh skena para njerzve ...
    Kemi kendveshtrime te ndryshme ne te paren e gjerave me sa duket ..

Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    A te shpelafteeee ty pa surrat hahahahahahahhahahaha

E mi shoqe e , une jam bere qe ska kafe turke te me marre ne dore ...

Ps . Perla ka te ngulme e te ngulme , ai u mundua po ce do sme njef mir , po i bie nga kina ....lol

I wanna live 'til I die, Maska e PlAyBoY
    Anėtarėsuar
    31-08-2007
    Vendndodhja
    # Save santa a trip... be naughty with me!
    Postime
    104
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    si...........me rrobe banjo dhe pak akull
    cik si ftoht per kto gjera po kjo ka te fort se kjo nuk e ka problem se njerezit te puthen ne publik po pa problem menyren se si puthen ne publik dhe e forta i vjen neveri nga fakti nga vet imagjinata ksaj se ato nuk uzhveshe po kjo e imagjinovi ate
    * Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    kush e vendose se ēfare eshte nje puthje normale?

ēfare nuk eshte normale per ty, ndoshta eshte per mua.
    Une flas nga kendveshtrimi im , kupton ti ?
    E hapa temen se ka tipa dhe si ju qe duke i pa duke bo sex , kushedi thoni po lujn me letra

Cuno kalun limitin , ku te ngeci karkaleci ?
    Ska gje ja hapim fjalorin shqip shqip edhe kuptohemi me se miri ..

Citim Postuar mė parė nga Kinney Lexo Postimin
    e o e,
    gjysh thote,
    po nuk jam aq i vjeter jo, le te themi se jam i pjekur, pleqerine e shoh akoma large.

Ti thua "ne ate ore te mengjesit", pse po te ishte mbasdite ndoshta nuk do te neveriste?
    Ke degjuar ndonjehere ti per seksin e mengjesit? Epo pse u ve faj atyre te shkreteve.

Nje indikator i civilizimit eshte niveli i "mind your own business".
    Nuk ka puthje te tepruara, puthja ngelet puthje, me gjuhe ose pa gjuhe, maksimumi ndonje lepirje e te thithur tek qafa.

Une personalisht i kam zili ata dy te rinj, ku ta gjesh dike me te cilin te jesh kaq spontan e te shijosh ēdo moment te jetes?

E ke menduar ndonjehere se ndoshta, thelle ne te pandergjegjshmen tende, ajo qe ti shikon si "neveri" ne fakt eshte thjesht nje zili e fshehur?

Ka lakmuar nje cik kuptohet femrat kane zili te shohin tjetren me plot epsh duke shijuar jeten,por ne anen tjeter si ve faj se ndoshta kane shkuar ne ekstrem me thithje.

Walchi ke ti perkdheles.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    cik si ftoht per kto gjera po kjo ka te fort se kjo nuk e ka problem se njerezit te puthen ne publik po pa problem menyren se si puthen ne publik dhe e forta i vjen neveri nga fakti nga vet imagjinata ksaj se ato nuk uzhveshe po kjo e imagjinovi ate

Ore druzhi un thjesht kam bezdi e neveri qe kto skena duhet te behen ne publik , mos na lodhni tashi trunin e lagu se lagu ...

Pfff ca robsh neandertala qe jeni ....

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

u mi.....

Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Epo cohet njeriu qe ne 5 e 30 te mengjesit ,pi kafen qef o qef ne rehat te vet hap tv shef e pastaj niset per ne destinacionin qe ka .
    Shkoj tek stacioni autobuzit dhe deri tani gjithcka normal , se jo per gje po mua sme jan hapur akoma syt
    Kur diku aty ke gjysma e rruges hyp nje cift dhe prape shum normale gjithcka ora eshte diku ke 7 e 5 min , kur cte shofesh keta fillojne e puthen , e lepihen , e ferkohen na hapen barkun ne njerzve te tjere qe ishim akoma pergjumesh , dhe keta thuaj se ishin ne dhome te gjumit e ne te shkretet po mendonim o tani o pastaj keta u zhveshen ketu
    Nuk jam kundra qe njeriu ne publik te puthet me te dashurin , fejuarin , burrin apo ku di une , ama a ju duken normale skena te tilla , dhe per me shume ne nje ore aq heret te dites ?
    A duhet njeriu te mbaj nje qendrim ne publik ?
    Apo thuaj kujt i intereson me morali ?
    Nuk e di jan shume pytje qe me vin ne mendje , ju cmendoni ?
    u mi goce mo .... sa e prapambetur je....bonu i cik moderne ma....katunare qe sdi cka eshte moderniteti....

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga The Clown Lexo Postimin
    Ka lakmuar nje cik kuptohet femrat kane zili te shohin tjetren me plot epsh duke shijuar jeten,por ne anen tjeter si ve faj se ndoshta kane shkuar ne ekstrem me thithje.

Walchi ke ti perkdheles.

Ore mos ngaterroni arin me dollarin , se na lodhet tashi se skam as kafe turke ne shkolle .
    Ti fol shqip jo arabisht ...

Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •