nuk jam nga ata qe ju krehu bishtin femrave jo..pasi nuk jom tironc or jahu...qe terhiqen per hunde nga grate e tyre...me mire i drejtperdrejt dhe i qarte se xhentil e falco...pse a nuk e di une se duhet ti mbulosh me dhurata,fjale te ngrohta e palavra te tilla sexin e dobet...por ja qe nuk jam fallco...vetem fallcot e bejne nje gje te tille...ju lepihen femrave..vemje me dy kembe...
nese ne konceptin tend nje mashkull eshte ashtu siq thua ti ne konceptin tim eshte ndryshe...jo vemje qe zvarritet...por nje mashkull ne kuptimin e vertete te fjales...nje qenje njerezore jo me dy fytyra..qe ne emer te civilizimit te sillet si langua...ti lepihet edhe felliqesirave me te fllicta...
nuk e di pse duhet ta personalizoni temen...ti veni nje njeriu epitete nga me te ndryshme...pa pike pergjegjesie...kur diskutohet nje teme e pergjithshme...
sa per mua mos u merzit o katunar tirone...jam une mjerani dhe mijera mjerane te tjere qe erdhem nga malesia ( maloke ) dhe ju hapem syte juve katunarve te tirones..qe ndiznit zjarrin ne mes te votres...e qe nuk i lanit kembet kurre por flinit me gjithe balten e fushave te tiranes..e sot na dolet xhentelmena...
sa per dijeni jam linde dhe rrite ne nje shtepi malesore....jam edukuar ne menyre te shkelqyer nga dy prinder qe rralle kush i ka...me ate varferi extreme edhe me shkolluan ne shkollim superior...por gjithmone me thane je vetvetja...motoja e tyre por edhe e imja sot ishte dhe eshte se nese te duhet te jetosh duke u zvarritur atehere me mire ngrihu ne kembe dhe vdis...
te njejten gje ta keshilloj edhe ty...
Krijoni Kontakt