Close
Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 287
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

epo....

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ti mik duhet te jesh vertet ne mjerim shpirteror
    Po nuk i drejtohet nje mashkull xhentil, femrave me gjuhen qe ti perdor.
    Thjesht per faktin se nena jote eshte nje femer duhet me teper respekt per to
    Per te mos folur pastaj per familjen gruan, motren vajzen, kushuriren etj
    Sipas ketyre lloj gjykimeve qe ti ben o i mjere i bie qe ose je i deshperuar me fatin tend e me femijerine e familjen ku u rrite, ose je i dhunuar fizikisht e psiqikisht deri ne ate mase sa mallkon nenen qe te lindi.
    Nje mashkull , ne konceptin tim, edhe kur nje femer eshte e shemtuar , duhet te kete aq mend sa ti thote : "ti mund te behesh edhe me e bukur".
    U pendova qe shpenzova kohen me ty se asgje nuk te ndricon mendjen
    Me siguri do besh ca komente tani qe do e njollosin edhe me keq figuren qe krijove
    nuk jam nga ata qe ju krehu bishtin femrave jo..pasi nuk jom tironc or jahu...qe terhiqen per hunde nga grate e tyre...me mire i drejtperdrejt dhe i qarte se xhentil e falco...pse a nuk e di une se duhet ti mbulosh me dhurata,fjale te ngrohta e palavra te tilla sexin e dobet...por ja qe nuk jam fallco...vetem fallcot e bejne nje gje te tille...ju lepihen femrave..vemje me dy kembe...

nese ne konceptin tend nje mashkull eshte ashtu siq thua ti ne konceptin tim eshte ndryshe...jo vemje qe zvarritet...por nje mashkull ne kuptimin e vertete te fjales...nje qenje njerezore jo me dy fytyra..qe ne emer te civilizimit te sillet si langua...ti lepihet edhe felliqesirave me te fllicta...

nuk e di pse duhet ta personalizoni temen...ti veni nje njeriu epitete nga me te ndryshme...pa pike pergjegjesie...kur diskutohet nje teme e pergjithshme...

sa per mua mos u merzit o katunar tirone...jam une mjerani dhe mijera mjerane te tjere qe erdhem nga malesia ( maloke ) dhe ju hapem syte juve katunarve te tirones..qe ndiznit zjarrin ne mes te votres...e qe nuk i lanit kembet kurre por flinit me gjithe balten e fushave te tiranes..e sot na dolet xhentelmena...

sa per dijeni jam linde dhe rrite ne nje shtepi malesore....jam edukuar ne menyre te shkelqyer nga dy prinder qe rralle kush i ka...me ate varferi extreme edhe me shkolluan ne shkollim superior...por gjithmone me thane je vetvetja...motoja e tyre por edhe e imja sot ishte dhe eshte se nese te duhet te jetosh duke u zvarritur atehere me mire ngrihu ne kembe dhe vdis...

te njejten gje ta keshilloj edhe ty...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

pink.....

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Dihet ajo qe nuk merzitesh se te thashe COPE MISHI ME DY SYCKA, sepse nuk te beri pershtypje ajo qe te thashe qe ne fillimi - Cun i Felliqesires. Nje njeriu normal, kjo fjale do i vriste syrin dhe do e vriste ndergjegja, e jo me ta anashkalonte. Nje qenie inferiore e anashkalon faktin me vetedije te plote, being bir i nje felliqesire. Meqe nuk ngurrove te citosh c'a ka thene nje psikopat.

Te dukem si mashkull qe vesh pink? Oh well, homo. Nuk jam. Sorry. Ta- ta now. Se nuk merrem me jashteqitje felliqesirash. Ciao. lol
    eshte ngjyra e byth.....ashtu me dukesh edhe ti...dhe nuk ja vlen te te kthej pergjigje sa here flet ti...te them shko te ai i big brrotherit e behuni bashke...se jeni ndergjini ju....

uh ajo felliqesira qe me ka lindur mua do kishe shume deshire ta kishe ti nene ...nga ajo qe me ka lindur mua ka dale ajo fjala '' burrneshe '' dhe jo nga moderniteti i jot e i shume moderneve ketu..

per te tilla femra si ti e kishte marksi ...dhe jo per burrneshat si nena ime...dhe si shume burrnesha te tjera trojeve shqiptare... por per felliqesira si ti e si shume te tjera qe i dhate ere europes....
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 28-02-2010 më 15:39

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Do ju lutesha ketyre lart, qe te mos dilnin nga tema, ose do hapim nje teme per djemte.

Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ti mik duhet te jesh vertet ne mjerim shpirteror
    Po nuk i drejtohet nje mashkull xhentil, femrave me gjuhen qe ti perdor.
    Thjesht per faktin se nena jote eshte nje femer duhet me teper respekt per to
    Per te mos folur pastaj per familjen gruan, motren vajzen, kushuriren etj
    Sipas ketyre lloj gjykimeve qe ti ben o i mjere i bie qe ose je i deshperuar me fatin tend e me femijerine e familjen ku u rrite, ose je i dhunuar fizikisht e psiqikisht deri ne ate mase sa mallkon nenen qe te lindi.
    Nje mashkull , ne konceptin tim, edhe kur nje femer eshte e shemtuar , duhet te kete aq mend sa ti thote : "ti mund te behesh edhe me e bukur".
    U pendova qe shpenzova kohen me ty se asgje nuk te ndricon mendjen
    Me siguri do besh ca komente tani qe do e njollosin edhe me keq figuren qe krijove
    Me te vertete je nje mashkull i mencur keto fjale thuhen vetem nga nje njeri me nivel te larte
    me kujtove babin tim ne fjale te lumte ...

Kam disa dite qe degjoj grupin e koperatives qe flasin dhe nuk lodhen

Boll o njerez se nuk i dilet jeta vetem gam gam
    na neveritt temen aman
    mabse ju ka mbetur sahati se nuk i jepet ndonje shpjegim tjeter

vajza ju lutem shume te mos bini me ne nivelin e tyre se ata as mamane e tyre nuk respektojne me keto qe thone
    mos ju ktheni hic pergjigje nuk ja vlen te mereni me tipa te prapambetur
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 28-02-2010 më 15:47
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Helena te ka vrar demokracia e teper miiiii??? haha
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endri_UCK : 28-02-2010 më 15:49
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mjere ajo femer qe ka te beje me meshkuj qe e perdorin femren vetem per interesa personale. D.m.th per pastrim, gatim, shumimin e fisit te vet, dhe shfryrje te nevojave seksuale.

Citim Postuar më parë nga Endri_UCK Lexo Postimin
    Helena te ka vrar demokracia miiiii??? haha
    pse ku e pe demokracine ti?
    thame qe demokracia ne shqipetaret dhe ne shqiperi do shume kohe te piqet akoma.....ka dhe raste te ralla po te numeruara ....
    si ne femrat ska thoni cte doni
    a po jo ENDRUSH
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    eshte ngjyra e byth.....ashtu me dukesh edhe ti...dhe nuk ja vlen te te kthej pergjigje sa here flet ti...te them shko te ai i big brrotherit e behuni bashke...se jeni ndergjini ju....

uh ajo felliqesira qe me ka lindur mua do kishe shume deshire ta kishe ti nene ...nga ajo qe me ka lindur mua ka dale ajo fjala '' burrneshe '' dhe jo nga moderniteti i jot e i shume moderneve ketu..

per te tilla femra si ti e kishte marksi ...dhe jo per burrneshat si nena ime...dhe si shume burrnesha te tjera trojeve shqiptare... por per felliqesira si ti e si shume te tjera qe i dhate ere europes....
    Ti qenke debil mashkull. Vazhdo, tregona ca per felliqesiren qe te ka lindur ty. C'ka e ben ate edhe burre edhe lesh ?LoL

Sa per info nuk jetoj ne europe. C'a do thuash tani ?

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    pse ku e pe demokracine ti?
    thame qe demokracia ne shqipetaret dhe ne shqiperi do shume kohe te piqet akoma.....ka dhe raste te ralla po te numeruara ....
    si ne femrat ska thoni cte doni
    a po jo ENDRUSH
    Endrushi lalushi qe ta mbushi

Helena po per piqem me mendimin tende e ke shum shum te drrejt
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Ti qenke debil mashkull. Vazhdo, tregona ca per felliqesiren qe te ka lindur ty. C'ka e ben ate edhe burre edhe lesh ?LoL

Sa per info nuk jetoj ne europe. C'a do thuash tani ?
    o PINK
    a e mer vesh qe kete e ka lindur nje burre?
    ky njeri nuk e di se c`eshte feminiliteti.
    Per kete cdo femer e bukur eshte kur.ve
    cdo femer me mini eshte pros.titute
    cdo femer me kulture eshte e perdale
    cdo femer sexy eshte nje vegel sexi.
    Ka zbritur nga malet e nga kasollja e varfer dhe na tregon qyteterimin
    or qyq te duhen shume vite per te marr vesh se femer nuk eshte cdo grua si nena jote(respektin tim per te)
    Nena jote eshte vertet nje grua e ndershme e puntore, por kjo nuk ka lidhje me te qenit nje FEMER
    A ka perdorur ndonjehere parfum nena jote? sigurisht qe jo
    A ka bere ndonjehere manikyr/pedikyr? doemos qe jo.
    Me siguri qe nga jeta e lodhshme qe ben ne maje te malit vjen era e bagetive dhe e gjelleve qe gatuante per te rritur ty e burrat e tjere te shtepise.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 18 prej 29 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •