Nuk është lojë ping-pongu mes vajzave dhe djemve, por janë vetëm vajzat ato që e personalizojnë temën dhe e kthejnë në ping-pong.
Unë dhashë mendimin tim në lidhje me temën, dhe nuk është faji im pse nuk u pëlqen vajzave.
Dihet ajo qe nuk merzitesh se te thashe COPE MISHI ME DY SYCKA, sepse nuk te beri pershtypje ajo qe te thashe qe ne fillimi - Cun i Felliqesires. Nje njeriu normal, kjo fjale do i vriste syrin dhe do e vriste ndergjegja, e jo me ta anashkalonte. Nje qenie inferiore e anashkalon faktin me vetedije te plote, being bir i nje felliqesire. Meqe nuk ngurrove te citosh c'a ka thene nje psikopat.
Te dukem si mashkull qe vesh pink? Oh well, homo. Nuk jam. Sorry. Ta- ta now. Se nuk merrem me jashteqitje felliqesirash. Ciao. lol
Si perfundim ne femrat jemi mbi gjithcka e mbi cdo gje
Boll bet ham ham ju meshkujt pedofila se na lodhet menderen ...
Nc nc nc...pse more na shani o xheloza.
ne dime duam dhe ia dalime....as ni za ma.
Te kisha cituar do thoje pse citon, tani thua pse nuk citon je i cuditshem.
Kur jam me familjaret e mije lejen e kam ne xhep...s'eshte nevoja te pys partnerin fare, do i them qe po iki edhe hajde pacim kur te kthehem. Jane disa meshkuj si puna jote qe bejne namin pse femra deshiron te bej pushime ne plazh me familjen e vet.Mirë bëjnë, sepse realiteti tregon se një pjesë e femrave që shkojnë në udhëtime turistike pa partnerin, i tradhëtojnë burrat. Përse duhet të shkojë femra në udhëtime të gjata turistike pa partnerin?
Ja ke fut kot ketu. Ato vendet 'nudiste' (qe s'ja di emrin, ku kercejne me shtylla) frekuentohen me se shumti nga meshkujt.Numri i femrave që tradhëtojnë të parat, është më i madh se i meshkujve. Po të shkosh në Perëndim nëpër klube ose pabe, do të shohësh se numri i femrave të martuara që shkojnë me shoqe, është më i madh se i meshkujve të martuar. Zakonisht burrat rrinë në shtëpi dhe mbajnë fëmijët.
Femrat kur shkojne ne klube shkojne grup femrash 1 here ne hance per te kercyer me njera-tjetren, e jo te zejne meshkuj. Meshkujt ne krahun tjeter vene atje per te zene femra te cilat nuk ja varin hic.
Ja ke fut kot prapKëto gra të martuara, sapo gjejnë ndonjërin që u pëlqen, e marrin burrin në telefon dhe i thonë se do të flenë nga shoqja.
Po kur ja sillni ne maj te shpirtit divorc.Përveç kësaj, numri i grave të martuara që kërkojnë divorc, është më i madh se i burrave.
Edhe ketu ja ke fut kot. """Let Freedom Ring""""Liria e tepruar nuk ju bën pronë të njërit, por pronë të të gjithëve.
Ate rruget drejt Europes mos harro qe ju meshkujt e derguat femren Shqiptare ne ate drejtim gjate '97. I benit fejese, martese edhe sa tju binte ne dore femra ja mesuat avazin e punes. Edhe ti behu pak realist mos u fshi pas gishtit.
Kush eshte Agim Doci?
Ne po flasim per femren e thjeshte, normale tek kjo tema jo per prostitutat.
Krijoni Kontakt