Close
Faqja 17 prej 29 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 287
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Për të gjithë ata që nuk e dinë:

Çfarë do të thotë 'personalizim i temës'? Do të thotë se, anëtarët që nuk janë të aftë të përballen me arsyetime, largohen nga diskutimet në përgjithësi dhe e sulmojnë tjetrin duke bërë hamendësime për jetën e tij private. Këto lloj postimesh, zakonisht i bëjnë njerëz me nivel të ulët mendor.

Paaftësia e vajzave këtu për të arsyetuar dhe diskutuar, tregon se ato që them unë, janë të vërteta.
    homoseksualitetin tend mund te pohosh edhe pa qene nevoja te fyesh femrat
    boll me autosugjestione

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Nuk është lojë ping-pongu mes vajzave dhe djemve, por janë vetëm vajzat ato që e personalizojnë temën dhe e kthejnë në ping-pong.

Unë dhashë mendimin tim në lidhje me temën, dhe nuk është faji im pse nuk u pëlqen vajzave.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    ..nuk merzitem per fjalet e tua nese je femer...edhe me keq nese je mashkull..keshtu do thoni ju femrat apo edhe meshkujt qe veshin pink per ne maloket...cope mishi...se nuk jemi te civilizuar si ju ...sdo mend...duhet tju pranojme te na vini ne shtepi edhe me 2-3 femije te gatshem...atehere nuk do quheshim maloke....apo me e keqja duhet te civilizohemi e tju pranojme juve meshkujve qe vishni ngjyra pink...hej medet sa te pacivilizuar qe jemi....per ti bere qejfin pinkes apo pinkut....
    Dihet ajo qe nuk merzitesh se te thashe COPE MISHI ME DY SYCKA, sepse nuk te beri pershtypje ajo qe te thashe qe ne fillimi - Cun i Felliqesires. Nje njeriu normal, kjo fjale do i vriste syrin dhe do e vriste ndergjegja, e jo me ta anashkalonte. Nje qenie inferiore e anashkalon faktin me vetedije te plote, being bir i nje felliqesire. Meqe nuk ngurrove te citosh c'a ka thene nje psikopat.

Te dukem si mashkull qe vesh pink? Oh well, homo. Nuk jam. Sorry. Ta- ta now. Se nuk merrem me jashteqitje felliqesirash. Ciao. lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    homoseksualitetin tend mund te pohosh edhe pa qene nevoja te fyesh femrat
    boll me autosugjestione
    Nervozizmi yt tregon se ato që them unë janë të drejta dhe nuk përballesh dot me arsyetime.

Nëse nuk je lesbike, të ftoj të vish të flemë një natë bashkë dhe të siguroj që do të mbetesh e kënaqur dhe e ngopur

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Nervozizmi yt tregon se ato që them unë janë të drejta dhe nuk përballesh dot me arsyetime.

Nëse nuk je lesbike, të ftoj të vish të flemë një natë bashkë dhe të siguroj që do të mbetesh e kënaqur dhe e ngopur
    lere fare
    se po u takuam do ndryshosh mendimin per femrat dhe me ke do debatojme ne pastaj

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Femra,,,gjinia me e bukur,,,.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Si perfundim ne femrat jemi mbi gjithcka e mbi cdo gje

Boll bet ham ham ju meshkujt pedofila se na lodhet menderen ...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nc nc nc...pse more na shani o xheloza.
    ne dime duam dhe ia dalime....as ni za ma.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Fjala liri ka kuptim të gjerë dhe me të mund të luash si të duash, po për lirinë që përmenda në postimin nr. 127, nuk na the asgjë
    Te kisha cituar do thoje pse citon, tani thua pse nuk citon je i cuditshem.

Mirë bëjnë, sepse realiteti tregon se një pjesë e femrave që shkojnë në udhëtime turistike pa partnerin, i tradhëtojnë burrat. Përse duhet të shkojë femra në udhëtime të gjata turistike pa partnerin?
    Kur jam me familjaret e mije lejen e kam ne xhep...s'eshte nevoja te pys partnerin fare, do i them qe po iki edhe hajde pacim kur te kthehem. Jane disa meshkuj si puna jote qe bejne namin pse femra deshiron te bej pushime ne plazh me familjen e vet.

Numri i femrave që tradhëtojnë të parat, është më i madh se i meshkujve. Po të shkosh në Perëndim nëpër klube ose pabe, do të shohësh se numri i femrave të martuara që shkojnë me shoqe, është më i madh se i meshkujve të martuar. Zakonisht burrat rrinë në shtëpi dhe mbajnë fëmijët.
    Ja ke fut kot ketu. Ato vendet 'nudiste' (qe s'ja di emrin, ku kercejne me shtylla) frekuentohen me se shumti nga meshkujt.
    Femrat kur shkojne ne klube shkojne grup femrash 1 here ne hance per te kercyer me njera-tjetren, e jo te zejne meshkuj. Meshkujt ne krahun tjeter vene atje per te zene femra te cilat nuk ja varin hic.

Këto gra të martuara, sapo gjejnë ndonjërin që u pëlqen, e marrin burrin në telefon dhe i thonë se do të flenë nga shoqja.
    Ja ke fut kot prap

Përveç kësaj, numri i grave të martuara që kërkojnë divorc, është më i madh se i burrave.
    Po kur ja sillni ne maj te shpirtit divorc.

Liria e tepruar nuk ju bën pronë të njërit, por pronë të të gjithëve.
    Edhe ketu ja ke fut kot. """Let Freedom Ring""""

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    nuk e personalizoj diskutimin ketu tek pervojat personale te nje anetari soni...nuk parashikova se ti i ke pare semaforet ne ate kontekst siq e dhash me siper...por te jemi realiste dhe te mos fshihemi pas gishtit tone...jane shume shume femra shqiptare qe shesin po.rdhe ketu qe i kan marre ne by.the rruget drejt europes...dhe qe kur i vdiq gruaja te nderuarit agim doci shkruanin ne privat '' nuk e di si mund te lidhem me agimin ''....
    Ate rruget drejt Europes mos harro qe ju meshkujt e derguat femren Shqiptare ne ate drejtim gjate '97. I benit fejese, martese edhe sa tju binte ne dore femra ja mesuat avazin e punes. Edhe ti behu pak realist mos u fshi pas gishtit.

Kush eshte Agim Doci?

Ne po flasim per femren e thjeshte, normale tek kjo tema jo per prostitutat.

Faqja 17 prej 29 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •