Close
Faqja 11 prej 29 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 287
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Tema është për femrat në përgjithësi, jo për shqiptaret. Vajzat shqiptare nuk janë aq të shthurura sepse është ndikimi që ka familja mbi to, po kur dalin jashtë kontrollit, bëhen njësoj.

Për shembull, shumica e vajzave shqiptare që shkojnë me studime jashtë Shqipërisë, pallohen si buçe me çdo lloj race që u del përpara, me zezakë, kinezë e arabë. Kam shokë që njohin vajza të tilla dhe më kanë treguar.
    kujdes me fjalet miku im
    fjala vret zemrat
    ke moter ti?
    ke kushurira?
    a mendon se bejne edhe ato si shumica, apo jane vetem ato pakica e ndershme?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Tema është për femrat në përgjithësi, jo për shqiptaret. Vajzat shqiptare nuk janë aq të shthurura sepse është ndikimi që ka familja mbi to, po kur dalin jashtë kontrollit, bëhen njësoj.

Për shembull, shumica e vajzave shqiptare që shkojnë me studime jashtë Shqipërisë, pallohen si buçe me çdo lloj race që u del përpara, me zezakë, kinezë e arabë. Kam shokë që njohin vajza të tilla dhe më kanë treguar.
    Bato lere lere se e prishe krejt.Jam e lindur dhe e ritur ne perendim jo vetem une por shumica e vajzave qe njohi une jemi te edukuara nga nenat me tredita shqiptare me shum se sa qe mbahen ne vendlindje.nese bej nje analiz do te thoja ndoshta jan 10% qe kan mare te huaj.Por qfar te thojme per meshkujt Shqiptare per ata qe jetojn ketu ju duket vetja me europjan se eropjani e ata qe vijn martohen me te huaja vetem per interes e ju jesin per jate.Edin se sa jan? ja do te them jan 80%.....Por nejse kjo tem eshte per te dhene mendimin per femrat Shqiptare mbasi te hujat se din gjuhen ton te pergjigjen.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    kujdes me fjalet miku im
    fjala vret zemrat
    ke moter ti?
    ke kushurira?
    a mendon se bejne edhe ato si shumica, apo jane vetem ato pakica e ndershme?
    Mos e personalizoni temën duke u marrë me anëtarët dhe të afërmit e anëtarëve. Kur shkruaj ashtu, unë kam parasysh gjithçka.

Motër s'kam, po nqs kushërira ime do të ishte kuçkë e përdalë, edhe atë do ta shaja.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Man hält das Weib für tief — warum? weil man nie bei ihm auf den Grund kommt. Das Weib ist noch nicht einmal flach

Mendohet se femra eshte e thelle,perse? Sepse asnje here nuk mundesh ti shkosh ne themel.Femra nuk eshte e ceket.

Friderich Nietsche

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

meqe qenka e thelle...

Citim Postuar më parë nga alem_de Lexo Postimin
    Man hält das Weib für tief — warum? weil man nie bei ihm auf den Grund kommt. Das Weib ist noch nicht einmal flach

Mendohet se femra eshte e thelle,perse? Sepse asnje here nuk mundesh ti shkosh ne themel.Femra nuk eshte e ceket.

Friderich Nietsche
    si shpjegohet qe varrin e femres e hapin te pakten 50 cm me te thelle se te mashkullit...???????

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    si shpjegohet qe varrin e femres e hapin te pakten 50 cm me te thelle se te mashkullit...???????
    Hahahaha shko vete mjeksija apo fisnikun student,do te kuptosh se keta jan bidate(shpifje) nga meshkujt fanatik......
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Ti merr ndonje gje, se nuk ka mundesi!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Betrüger legen andere rein. Verliebte sich selbst.

Genjeshtaret ua bejne gropen te tjereve,te dashuruarit bien vete ne grope.

W.Goethe.

Me tej te ka sqaruar sueda.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Ti merr ndonje gje, se nuk ka mundesi!
    Erdhi edhe një vajzë tjetër që e personalizon temën.

Kjo tregon se vajzat përgjithësisht nuk kanë aftësi për të arsyetuar.

i ke mare ilacet per sot?
    se po me ben merak
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 11 prej 29 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •