Close
Faqja 21 prej 29 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 287
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Unë thashë që shumica janë të shthurura, dhe këtu flas në emër të shumicës.
    shhh -BATO- ste ka faj njeri qe je mashkull i till qe vetem femera te shthutura te rrethojn. Fol vetem per shumicen e femrave qe je ti i zoti te kesh ne jeten tende. Po te ishe ti mashkull i mire te jesh i sigurt qe do kishe me shume rrespekt per shumicen e femrave sepse ato te shthururat do mereshin me meshkuj te shthurur.

Meshkujt e mire kan rrespekt per femrat. Ata si ty nuk jan te ati niveli qe te munden te shoqerohen me femra te sakta. Ti per aq sa te ka lejuar edukata dhe intelekti jot di..ste ve faj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2010
    Postime
    21
    pa femra edhe meshkujt smujn me nejt .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Pse i bie burreria burrit te merret me femijet dhe punet e shtepise, lol?
    Dhe gruaja ka nevoje te intergrohet ne jete dhe jo te ngelet thjeshte nje shtepiake dhe te jete e varur nga ana ekonomike totalisht nga burri. Nuk e ke idene sa e rende eshte dhe per femren. Si ai femija qe te shtrin doren e kerkon lemoshe.
    Neser larg qofte mund te ngelet vetem, ose burri mund te behet invalid, apo e le per nje tjeter. Si femer qe s'ka punuar asnjehere do e kete te veshtire te perballoje jeten vetem, sepse nuk ka per ta marre njeri ne pune. Eshte mesuar te jete e varur nga te tjeret. Femra duhet te jete e pergatitur dhe e afte ta perballoje jeten vetem.
    Mos i shikoni gjerat aq ngushte.
    Nëse gruaja punon jashtë dhe ka pavarësi ekonomike, familja prishet dhe shoqëria shthuret.
    Realiteti flet vetë. Gratë e sotme janë si tek postimi nr. 127.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Nëse gruaja punon jashtë dhe ka pavarësi ekonomike, familja prishet dhe shoqëria shthuret.
    Po ne nje vrime i bike fyellit, ndryshoje pak melodine

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Bravo! Kështu duhet të jetë. Madje unë shtoj që gruaja çdo nëntë muaj duhet të ngelet shtatëzënë, mundësisht të sjellë pasardhës meshkuj. E meqë tani shoqëria jonë moderne është e shthurur dhe s'ka më pikë vlerë, morali, virtyti dhe qeliza e shoqërisë rrezikohet të degradojë, jam e mendimit që një burrë, si mbartës i portofolit të shtëpisë, mos ti blejë gruas as lavatriçe, as stufë gatimi, TV s'ka çfarë do, as fshesë me korent, as hekur, etc Orenditë shtëpiake prishin imazhin e gruas dhe rolin e saj natyror. Në këtë pikë shpellat nuk do ishin adekuate se mbajnë lagështirë e janë të dëmshme për shëndetin e fëmijëve, kasollet prej druri janë ok.
    Nuk ka nevojë të bëjmë lojra fjalësh, po ta shohim realitetin siç është. Realiteti është shumë i keq.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    shhh -BATO- ste ka faj njeri qe je mashkull i till qe vetem femera te shthutura te rrethojn. Fol vetem per shumicen e femrave qe je ti i zoti te kesh ne jeten tende. Po te ishe ti mashkull i mire te jesh i sigurt qe do kishe me shume rrespekt per shumicen e femrave sepse ato te shthururat do mereshin me meshkuj te shthurur.

Ata si ty nuk jan te ati niveli qe te munden te shoqerohen me femra te sakta. Ti per aq sa te ka lejuar edukata dhe intelekti jot di..ste ve faj
    Edhe ti s'na the gjë. Në vend që të diskutosh për temën, rri dhe hamendëson se si jam unë.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Bato vetem mos e paste ne gjak femra se dhe brenda 4 mureve ta mbash e gjen menyren. Ato qe rrine ne shtepi ka me shume mundesi te shthurren. Ju duket jeta monotone dhe kerkojne cik variacion, lol si ne telenovela qe shikojne tere diten. Nje mashkull tu flas rruges kur vete per te derdhur plehrat, aty u rri mendja pastaj lol. Kam njohur disa shtepiake qe kishin dashnora. Kush i shthurte ato, komshiu, lagja?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Varet çfarë edukimi marrin. Nëse gjërat do të ishin ndryshe, shthurja nuk do të ishte si kjo e sotmja.

Larg primitiveve !

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Varet çfarë edukimi marrin. Nëse gjërat do të ishin ndryshe, shthurja nuk do të ishte si kjo e sotmja.
    Po ja si thua ti? E rrit vajzen me 100 sakrifica, e shkollon e merr nje profesion ne jete qe te behet e zonja e vetes, qe mos ti qurravitet burrit neser per te blere qofte dhe nje akullore, dhe ta martosh e ta mbyll burri brenda 4 mureve e vetem te bej punet e shtepise e dhe rrisi femijet te duket e drejte ty?
    Do e deshiroje kete gje per vajzen tende?
    Une rri tani ne shtepi se e kam cupen e vogel, foshnje, por nuk do pranoja kurre te isha vec nje shtepiake e rendomte.
    Jam duke pare per nje pune.

Faqja 21 prej 29 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •