Close
Faqja 10 prej 29 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 287
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    ...na mbyten femrat i dashur bato...dhe ato qe mendojne si femrat...keshtu pati thene dikur i famshmi albert verria....
    ti mos lexo shume se te beka dem
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Gratë e brezit të vjetër, brezi i nënave tona, ishin të mira e të pashthurura, e prandaj i kritikojmë femrat e sotme, se nuk janë si ato.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Unë po flas në përgjithësi, në emër të shumicës. Ka edhe të mira, po ato janë shumë të pakta.

Kështu janë shumica, të shthurura dhe arrogante. Temën mos e personalizoni duke u marrë me anëtarët, po merruni me ato që shkruhen.
    Edi Bato edi po ketu na levdroni neve se jemi te mira jemi Shqiptare e qka eshte Shqiptare eshte bujare,e nese ka arogante faji eshte i mashkullit qe e ka shkatruar moralin e saj..........Shume keq,e kam fjalen per ata qe jan nen presion te mafiozave dhe pianecave si dhe fanatikave............
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Femra eshte e lumtur dhe e realizon gjithcka qe do kur e pushton mashkullin: se kendejmi pjesa me e madhe e jetes se saj i eshte kushtuar pervetesimit te shkathtesis se pushtimit te meshkujve.tolstoi.

Femra i sjell burrit dy dite lumturie diten qe martohet dhe diten qe e percjell ne varr.Aristofani.

Femrat kan trilluar dashurin,ndersa meshkujt vetem martesen dhe besnikerine.Valeri.

Nganjerhere femra fsheh nga mashkulli dashurine qe ndien per te,ndersa ne te kunderten artificializon dashurin qe fare se ndien.La bryeri

Femra qe e dashurojne dhe e cila dashuron,eshte e lumtur dhe nuk deshiron tjeter.Mashkulli qe dashurojne dhe i cili dashuron gjitheandej deshiron edhe gjera te tjera.Kurtleni.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Gratë e brezit të vjetër, brezi i nënave tona, ishin të mira e të pashthurura, e prandaj i kritikojmë femrat e sotme, se nuk janë si ato.
    o Bato po pishen na keni mbajtur juve mo qe na dikeni si jemi uff o zot
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Gjeja me e rendesishme ne jet per mashkullin eshte fama.kurse per femren dashuria. balzaku.

Bota urdheron grate ,ne urdherojme boten,kurse grate neve.Kantoni.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Edi Bato edi po ketu na levdroni neve se jemi te mira jemi Shqiptare e qka eshte Shqiptare eshte bujare
    Tema është për femrat në përgjithësi, jo për shqiptaret. Vajzat shqiptare nuk janë aq të shthurura sepse është ndikimi që ka familja mbi to, po kur dalin jashtë kontrollit, bëhen njësoj.

Për shembull, shumica e vajzave shqiptare që shkojnë me studime jashtë Shqipërisë, pallohen si buçe me çdo lloj race që u del përpara, me zezakë, kinezë e arabë. Kam shokë që njohin vajza të tilla dhe më kanë treguar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    O Elona, leri thëniet e shekujve të kaluar po shikoni realitetin e sotëm.

Shikojeni dhe pranojeni, e mos i bëni qejfin vetes me fjalë të bukura.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

me pelqen...

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ti mos lexo shume se te beka dem
    me pelqen te me beje dem...ku ka me mire se sa demi i leximit...gjithe jete do e mbaja mbi supe nje dem te tille....

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Tema është për femrat në përgjithësi, jo për shqiptaret. Vajzat shqiptare nuk janë aq të shthurura sepse është ndikimi që ka familja mbi to, po kur dalin jashtë kontrollit, bëhen njësoj.

Për shembull, shumica e vajzave shqiptare që shkojnë me studime jashtë Shqipërisë, pallohen si buçe me çdo lloj race që u del përpara, me zezakë, kinezë e arabë. Kam shokë që njohin vajza të tilla dhe më kanë treguar.

Ndersa une medoj te kunderten tende!!.Ato qe kan dal jashte, jane shume me te ngarkuara se ato qe i ke ne shqiperi.Se te gjitha punojne dhe studjojne!!.Shqiptaret, i ke shumicat pa pune, kan kohe te lire dhe jane icik me xhepa bosh!.Tani nje qe ka tru dhe studjon s'besoj se ka rene aq poshte sa e pershkruani ju gjithesesi ne bote ka lloj lloj tipesh,por mos ngateroni egzemplaret me turmat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 27-02-2010 më 18:58

Faqja 10 prej 29 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •