Frauen möchten in der Liebe Romane erleben, Männer Kurzgeschichten
Femrat ne dashuri duan te perjetojne romane dashurie,kurse burat historia te shkurtera dashurie.
W.Goethe.
Frauen möchten in der Liebe Romane erleben, Männer Kurzgeschichten
Femrat ne dashuri duan te perjetojne romane dashurie,kurse burat historia te shkurtera dashurie.
W.Goethe.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Jam plotesishte dakord me ty Izadora,edhe Goethe thot:
Eine verliebte Frau versalzt die Suppe und versüsst das Schlafengehen.
Nje grua e dashuruar,ta ben supen te krypur,por gjumin te embel.
S'ta kisha par kete shkrim une ty qe vertet qenka interesant!!!.
Do te pergjigjem per femren shqiptare se e huaja i ka pas syte hapur me kohe!
Ne shekullin e kaluar femra ishte skllave dhe ishte shekulli i meshkujve!!.Ndersa ky shekull, femrave ju ka dhuruar pavarsine!!.Fermrat ne ditet e sotme gezojne respekt kudo qe shkelin,sepse ato i jane perveshur punes dhe shkolles.Po diplomohen dhe edukohen me ambicje duke konkuruar edhe neper bote!Femrat e diteve te sotme i shef ne cdo fushe zoti bato.Duke filluar nga paradat e modes e deri tek pilote avionash.S'jane me ato femrat shtepiake qe risnin nga 10 kalamaj dhe ju vdisnin gjysma nga injoranca.Jane femrat mjeke,mesuese ,ekonomiste qe administrojne familjen pa ndihmen e burrave .Ti ke koncepte shume te gabuar per femrat sepse te thashe ambjenti qe te rrethon eshte per te ardhur keq.Dil nga guaska jote, hapi syte, te shofesh realitetin e femres se diteve te sotme.Mos krahaso femren me ferexhe me ate qe ka dal sot prostitute.Se nuk jane ato femra e djeshme dhe e sotme.Ato jan llumbi i femrave.Tung.
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
E ku paska vajte kjo teme . Dhe me vika keq qe u flitka me kaq urrejte per femren . Jo sepse me dogji qe jam vet femer , por po filsi per nenat motrat, grate pse jo edhe vajzat tua ...
Bato e shof qe nuk te paskan lene mangut ne pergjigje , por ti prap i njejte , me po ato ide te semura ne koke ... Nuk e di se cfare te shtyn te mendosh ashtu .. Nuk e di a ke jetuar edhe vet ne perendim ... Ta them une sepse jetoj ketu e disa -shum vjet . Jam pa familje ketu , studioj dhe kur kam mundesi edhe punoj .... Te them qe kam mundesi te dal ne mos cdo nate te pakten cdo fundjave diskove dhe pubeve ( sepse nuk kam kontroll nga askush ) dhe ekonomia nuk me pengon , por se bej ... pse do thuash ti ? sepse pas gjithe javes se lodhshme dhe stresuese ne shkolle dhe pune , kam nevoje per pushim . Po them Une sepse keshtu bejne te gjitha shoqet e mia , dhe ato shqiptare qe njof une .
Ke pershtypje te gabuara per vajzat qe jetojn jasht , biles po ta them ( pa dashur te ofendoj asnje ) keto qe jetojne jasht jane shume me te thjeshta dhe me te ndershme se ato qe jetojne ne shqiperi dhe kosove . Kete e kam nga pervoja .
Ti Bato nuk e di nese je i martuar apo jo , por nje dite do te martohesh besoj ... mos harro qe je tu fol edhe per gruan tende ketu ,,, ndoshta do behesh me vajze ... dhe sot jane rritur mundesite , ndoshta edhe vajza jote do dale jashte me studime ........
Ate qe sot ti e qesh ,,,, neser do ta veshesh ... kshu thot populli .
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Bato paske shum probleme me gjinin femerore , besoj e di qe ka psikolog per kete pune .
Boll erdhe u ankove ketu per femrat , se na acarove keq fare .
Po ste pelqejne femrat kalo i her ne kavaje te marresh ndonje vule e drro pelqen meshkujt me shum se femrat .
Vajza, po ju rikujtoj prapë që të mos e personalizoni temën dhe të mos merreni me mua.
Ore ti o je o lun rrolin e budallait , vjen ketu thu femrat jan tu hurit te litarit e pastaj thua mos e merrni personale ..
Pse mo cte dukemi ne arusha , po sikur te themi ne qe gjith meshjkujt jan homo etj etje cdo thoje ti ...?
Krijoni Kontakt