Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 65
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Vetem dy gjera jane te pafundme, universi dhe budallalleku njerezor, dhe nuk jam i sigurt per te paren.

Albert Ajnshtajn, fizicist hebre.

Keta jane me te mencurit, a e kane lexuar Kuranin dhe a kane lexuar Hadithe, ku po shohin 'drejtesi' keta, ishalla i fitojne zgjedhjet dhe fillojne te bashkepunojne me Qeverine e Hamasit, te lumt na. Mendoj se mundemi me perfitu ne edukimin e femijeve shume.

http://www.iris.org.il/blog/uploads/06.01.26Hamas.gif

Ky eshte nje problem akut, dhe gjithsesi duhet qe Kosova te mirret me te

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga sopra Lexo Postimin
    Pse a nuk e din evropa a ? Vec mos me thuaj qe jemi duke e mashtruar ter kete kohe ???

ne Kosove jan 65'ooo shqiptar te besimit Katolik sipas ipeshkis se kishes katolike ne Kosove.

Kurse total jan 2 milion e gjysm shqiptar, por ne po e zem qe jan 2'o65'ooo shqitpar ne total, kjo i bie qe 97% te jen musliman e 3% te krishter (nese nuk i numrojm serbet).
    Dhe nga keta 97% te jesh i bindur qe 96% jan ateist dhe nuk ju han per fen

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ahahahahahahahah.!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-02-2010
    Postime
    136
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Hajav ti mos t'ja hajn ata

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    extreme,leje postin mos e edito shpesh

E di qe prej kerkuj nuk ish kuptu kshtu qe vendosa me editu ....
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Ma ngadal o shqipe cka po i merni punet aq me siklet si gjithmon,
    Simbpli i kryqit te kuq eshte mar nga flamuri Zvicran me 1863 dhe eshte caktuar si shenje mbrojtese per ket organizat ne zonat e luftes ,pastaj me 1929 edhe gjysemhena pranohet si shenje mbrojtese ! Tash a duhet apo nuk duhet " kryqi i kuq" i kosoves te ket edhe gjysemhenen eshte ceshtje e popullit te kosoves!
    P.S> Izraeli si shenje mbrojtese perdore yllin e davidit! ket simbol ka perdor per organizaten qe bile nuk e quan as kryqi i kuq! (emri sme kujtohet) ket simbpl ka perdor per 50 vjet edhe pse nuk e kan njohur nga konventa e gjeneves (mesa duket tash von eshte njohur edhe ky simbol ne menyr zyrtare)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Sa per PY dikijen ata gjithmon kan pas merak ne drapnin e cekanin prandaj gjysemhena ja perkujton ate vetem me ja vnu bishtinLOL

Citim Postuar më parë nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    a sht qikjo partija e juve qi u thirrshi do her n emen te zotit. a jini ju qata qi 100 her ja kini nrrue emnin ksaj partije, ajini ju qata qi e kini pasun at psikopatin Agani.
    a po munohni me i qit popllit hi syve,a. poplli s i hanger mashtrimet e juve.
    Gabim je ti shoki!

Kryqi i Kuq dhe Hena e kuqe jane dy oragnizata humanitare te cilat i njeh OKB-ja. Nuk ka asgje te keqe ketu.

Por gabimi te falet se ti nuk ke orijentim ne kohe dhe hapesire.

Sa per informate, momentalisht ti gjindesh ne Forumin Shqiptar e jo ne fshatin TASJAN ne Ferizovicit.

Mbaje mend!

Jo cdo gje eshte per analfabete.

Prandaj mos u tur si i verberi ne m u t, por shko meso te shkruash e te lexosh e pastaj futu ne forum.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 21-02-2010 më 12:31
    Ndrysho Firmën

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    ka edhe ateista
    Në Kosovë jo, të paktën nuk përbëjnë përqindje!

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jo nuk janë ata, koha e Serbisë ka kaluar jemi në periudhen kur mund të flitet për bashkim Kombëtar e asesi të përmendet Serbia, sigurisht secili ka të drejtë ta mbajë fenë e vet e edhe Shqiptarët gjithashtu, e permenda bashkimin Kombëtar sepse një ndër synimet e kësaj partie me statut është që të arrihet kjo gjë.
    Fjalt e juve dhe veprat e juve nuk kan kurrgjo t'bajne mes veti, edhe ju si Hashim Tadiqi e kini gojen plot patriotizem, e veprat plot antishqiptarizem.

Feve gjithmone jua kemi pa sherrin, dhe jan pikerisht fete qe me teper se gjysmen e popullit tone e kan asimiluar ne grek, sllav, turq e italian.

Ju jeni riaktivizuar perseri, ose me mire te themi ju kan riaktivizuar serbet, greket, turqit, arabet dhe fundamentalistet e krishter te botes perendimore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 21-02-2010 më 12:45

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •