Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 65
    i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Mund te jete mire per kosoven se mbase vendet muslimane e shohin si per mire dhe mund te vendosin ta njohin kosoven por une nuk besoj se do kete ndikim te madh.

Gjithashtu vende krishtere mund ta shohin si me dyshim ndrrimin e stemes dhe te alienohen ndaj ceshtjes se pamvaresise. Ne shqiperi (nuk e di per ne kosove) ambulancat me sa mbaj mend une vetem me kryq te kuq kane qene. Them se eshte e kote te ndryshohet kjo tradite sa per ceshtje sentimentale te disave, qe shumices se publikut me sa marr mend une, nuk i behet vone fare

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Jo edhe tek ne në Kosovë keto gjëra nuk bien në sy (nuk çojnë peshë) mirpo shpresa ketu mbetet tek të huajt

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Se pari mos ha mutt në emer të tjetër kujt, pra ti nuk e din se çfarë qendrimi kam unë për ata që e çliruan vendin tim, pra është abnormale dhe shtazarake të paragjykohet një gjë e tillë e që realisht nuk qendron aspak.
    Se dyti keto janë organizata bamirëse dhe do të na ofronin ndihmat për nevojtarët tanë, pastaj edhe do të krijoheshin lidhje miqësore dhe ky do të ishte hap i mirë nga ana jonë e jo të qendrojmë indiferent
    nuk ka nevoje te njof as ty as muttat te tjere si ty se njifeni veç nga era qe leshoni ne temat qe hap prandaj ik se na çave ****** me kulturen e madhe qe ke.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    nuk ka nevoje te njof as ty as muttat te tjere si ty se njifeni veç nga era qe leshoni ne temat qe hap prandaj ik se na çave ****** me kulturen e madhe qe ke.
    A e din çka manjakat sikurse ti (nese nuk dojn me na pa neve) nuk hyjnë nëpër temat që hapim ne, mirpo ju e keni mizen mbas veshit dhe ju pelqen të konfrontoheni, shkurt fol ne PM edhe shahemi sa te duash (po deshe), ketu debatojmë rreth temes

P.S Psikopatat e llojit tëndë nuk janë të mirëseardhur

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga jeset Lexo Postimin
    Duke lexuar mesazhet shpesh po shof qe shumë po perdoret nje gjuhe e ashper e cila aspak s'duhet te ishte ashtu. psh. drenicaku menjehere anetaret e pd i futi ne thes me serbet ose me arabet kjo tregon se flet pa fakte se besoj edhe nese kan qaso lidhjesh ky nuk i din po flet me paramendim. Ky Agani i sodit eshte nip i ati Aganit te vjeter qe e vran serbet. Une disa anetar te pd i kam takue ne Koshare ne luft e disa te tjer ne Pashtrik kisha me te pyt ty drenicak ku je kan gjat asaj kohe mbasi po thue se kta i financon serbija.
    Ne nese flasim ne ket form atëhere dalin se tana partit tona po u financojkan prej dikujna nga jasht si psh partija demokristijane, liberale etj se spo du me cek emra.
    Sa i perket gjysem hanes se kuqe se di qka ka te keqe ktu kurse ajo vepron ne vendet muslimane sikur kryqi i kuq ne vendet krishtere. Qe te dyja kane mision humanitar.
    Po qfar lidhje ka se nipi ikujna eshte ej,me rendesi eshte se qfar ben,ai me pas pas mend nuk kish formu parti te till hiq,dhe a e din ti nga financohet,nese jo shko pyete nese te ka jaran ka per te qu deri ne serbi gjithmon me aleatet e tyre arab.
    Ku kam qen une kur ti ke ta ku disa antar te pd ne koshare(kjo eshte genjeshter sepse ne ate koh nuk ka pas fare pd por ti ja fut si kau peles)por te jesh i bindur se une kam qen disa kilometra para teje ne front.
    E keqja me e madhe e shqiptarve eshte sot se nuk din ta dallojn mikun nga armiku,pra te gjith ata qe barrikadohen ne anen e fes islame te jeni te bindur se i bejn sherbim serbis kete te gjith do te duhej ta din,por fatkeqesisht ketu ka hy paraja dhe shqiptarit jepi para se nuk len gje pa ber.
    Sa i perket gjysum hanes se kuqe,kam then dhe prap them se asgje nuk ka te perbashket me shqiptaret.
    Kjo parti(pa elektorat)ka kerku qe edhe ne shkolla te futet si lend feja por me sa duket e murren te trasht e surles dhe sot e kan fut bishtin nder kemb e nuk po bejn ze,sepse e kan marr vesh me sa duket qe feja e shqiptarit eshte shqiptaria o mjerana e analfabet e qka jo tjeter

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po qfar lidhje ka se nipi ikujna eshte ej,me rendesi eshte se qfar ben,ai me pas pas mend nuk kish formu parti te till hiq,dhe a e din ti nga financohet,nese jo shko pyete nese te ka jaran ka per te qu deri ne serbi gjithmon me aleatet e tyre arab.
    Ku kam qen une kur ti ke ta ku disa antar te pd ne koshare(kjo eshte genjeshter sepse ne ate koh nuk ka pas fare pd por ti ja fut si kau peles)por te jesh i bindur se une kam qen disa kilometra para teje ne front.
    E keqja me e madhe e shqiptarve eshte sot se nuk din ta dallojn mikun nga armiku,pra te gjith ata qe barrikadohen ne anen e fes islame te jeni te bindur se i bejn sherbim serbis kete te gjith do te duhej ta din,por fatkeqesisht ketu ka hy paraja dhe shqiptarit jepi para se nuk len gje pa ber.
    Sa i perket gjysum hanes se kuqe,kam then dhe prap them se asgje nuk ka te perbashket me shqiptaret.
    Kjo parti(pa elektorat)ka kerku qe edhe ne shkolla te futet si lend feja por me sa duket e murren te trasht e surles dhe sot e kan fut bishtin nder kemb e nuk po bejn ze,sepse e kan marr vesh me sa duket qe feja e shqiptarit eshte shqiptaria o mjerana e analfabet e qka jo tjeter
    Personalisht shokët i kam në strukturat më të larta të kësaj partie si p.sh Jeton Svirca, Abdullah Klinaku, Gazmend Ademi, Hajrullah Abedini, Lulzim Uka dhe Arsim Kuleta me të cilët takohemi shpesh dhe bisedojmë dhe nëse është dikush brenda forumit që din diçka lidhur me PD-në ai jam unë, jo pse po dua t'ja dhuroj vetes këtë atribut mirpo realisht i njoh dhe e di çka ka në ta.
    Propaganda e juaj se financohemi nga Serbia është e pabazë, jemi parti me profil dhe ndonëse kemi has shumë herë në probleme asnjëherë nuk kemi lejuar të shuhet partia (gjë që të tjerët nuk kanë arritur t'i përballojnë) dhe kjo flet më së shumti se a gëzojmë ne fonde marramendëse apo jo?!
    Sa i përket asaj se a ka kjo parti ish-pjestar të UÇK-së unë po ju garantoj se ka dhe atë me përgjegjësinë ma të madhe e them se në këtë parti ka njerëz të cilët kanë luftuar dhe ka njerëz që kanë shpenzuar shumë mjete nga pasuria e tyre vetanake për UÇK-në, ka njerëz të cilët kanë luftuar krahë për krahë me Agim Ramadanin dhe Sali Çekun, andaj me fol pa dit për ta nuk mendoj se është e logjikshme, jo për diçka mirpo ja ul vetes kredibilitetin se njerëzit masandej mendojnë për ty se po rrejshe çkado vetëm e vetëm me ngrit vetën e mi ul tjerët, gjë që smundesh me ba përderisa nuk të flet puna dhe angazhimi yt, e ketyre ju flet sa dush fol ti keq.
    Ata që mbajnë fenë Islame sipas teje i bëjnë sherbim Serbisë, personalisht këtë e kam përjetuar si ofendim për vetë faktin se është e pavërtetë, gjëja e dytë që u ndjeva i ofenduar është ajo që thua ti se Shqiptarët për pare nuk lajnë gjë pa ba, d.m.th ti po i përgjithson Shqiptarët dhe e dyta ti po i paraqet Shqiptarët si tradhtar gjë që për mua është e papranueshme dhe tejet ofenduese dhe jo vetëm për mua mirpo për të gjithë forumin (kuptohet ata që e lexojnë postimin tënd do ta shohin se çfarë kualifikime ke bërë).
    Për fund sa i përket Partisë së Drejtësisë që ti thua se është pa elektorat, dije se gabohesh kjo parti keto zgjedhje ka shënuar rritje dhe është njëra ndër 3 partitë që kanë shënuar rritje në keto zgjedhje bashkë me LDK-në dhe AAK-në.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

PD kërkon që Kryqit të Kuq t'i shtohet edhe Gjysëmhëna e kuqe
    keta qe po kerkojne lande fetare e shamija neper shkolle dhe hana neper simbole shtetrore jan me siguri pasardhesit e asaj partise islamike qe e pat krijue serbia ktyne here me i shtie Shqiptart llugave e me pase fakte pur me thane qe Shqiptart jan talibancat e evropes.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    keta qe po kerkojne lande fetare e shamija neper shkolle dhe hana neper simbole shtetrore jan me siguri pasardhesit e asaj partise islamike qe e pat krijue serbia ktyne here me i shtie Shqiptart llugave e me pase fakte pur me thane qe Shqiptart jan talibancat e evropes.
    Jo nuk janë ata, koha e Serbisë ka kaluar jemi në periudhen kur mund të flitet për bashkim Kombëtar e asesi të përmendet Serbia, sigurisht secili ka të drejtë ta mbajë fenë e vet e edhe Shqiptarët gjithashtu, e permenda bashkimin Kombëtar sepse një ndër synimet e kësaj partie me statut është që të arrihet kjo gjë.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Ndryshuar për herë të fundit nga extreme : 21-02-2010 më 04:01
    We are all Aliens

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    extreme,leje postin mos e edito shpesh

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •