sykliash lol
Me mire te rrosh nje dite dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele
Postuar më parë nga laura.. sykliash lol Cdo me thon kjo mi laura,mos na le te vdesim injuranta
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
hahahahhaa Linda4+1 GJarper
Postuar më parë nga D+I+A+L-L hahahahhaa Linda4+1 : ) GJarper Shpresoj jo helmus
Postuar më parë nga Linda5 Cdo me thon kjo mi laura,mos na le te vdesim injuranta he me dhe ti mos loj rolin e budallait ske ngrene ndonjer syklo ti me?
Postuar më parë nga laura.. he me dhe ti mos loj rolin e budallait ske ngrene ndonjer syklo ti me? Jo me dhe ti ,nuk kam honger ,çfar shije ka mi me qafsh... lol
Postuar më parë nga WALCHIRIA gloreta vetem per hall jan amon larg tyre Do e qis me te modhe mos me afrohet asnje i gjinis mashkullore sdu me ja pa surratin asnjonit ..ptuuu rrac e mashtrusa ke zoti te keqinj me gjithe te kqijat jane Tkan rone nervat sot?
Postuar më parë nga Linda5 Jo me dhe ti ,nuk kam honger ,çfar shije ka mi me qafsh... lol hahhah tallu tallu me fukarain ska gje domethene jan si ky me ara si shpirt pra:P
------------------ pritova me pershkru.
my love , my life
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt