Close

Rezultati i Sondazhit: Cili mendoni se eshte lojtari me i kompletuar?

Votues
96. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • C.Ronaldo

18 18.75%
  • L.Messi

32 33.33%
  • Z.Ibrahimoviq

5 5.21%
  • Lampard

1 1.04%
  • Maicon

4 4.17%
  • Kaka

13 13.54%
  • Ribery

8 8.33%
  • Runi

12 12.50%
  • Drogba

2 2.08%
  • Eto

1 1.04%
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 112
    i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    Lojtari me i mire qe njeh historia eshte vetem nje: Z. Zidane dhe pasardhesi i tij eshte Rooney dora vet.

Shume mire e the,ne vitin 2009.Me pare,ata pinin qumesht bashk me shoket e tjere,kur Zidane luante futboll,e shkaktonte turbullira ne Catalonia.

E jo derri i anglise te jete nje nga lojtaret me te mire ne te gjitha kohrave.Turp me sa po shikoj ke nja tre vjet qe shikon futboll ti ashtu me duket.Ai derri i kuq ROONEY nuk i vjen as te themra e kembes CANTONA'S ,Nisterlooit,pa le te madhit Xhorxh BEST.Te them vetem lojtare qe kane lozur te Manchester.Po te ishte Tevez ne vend te Rooney sivjet te Manchester do kishte bere me shume gola se sa ka bere ai derri i kuq se vjet e parvjet,Tevez lozi gjysmat e ndeshjeve qe lozi Rooney edhe kishte me shume gola .Sa per lojtarin me te mire ne te gjitha kohrat e di edhe nje femi tre vjec mos ta them serish fillon me M dhe mbaron ARADONA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 12-02-2010 më 18:42

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    Lojtari me i mire qe njeh historia eshte vetem nje: Z. Zidane dhe pasardhesi i tij eshte Rooney dora vet.

Shume mire e the,ne vitin 2009.Me pare,ata pinin qumesht bashk me shoket e tjere,kur Zidane luante futboll,e shkaktonte turbullira ne Catalonia.

O shoku ti qenke per estraden e Ballshit.
    Zidane ishte nje lojtar shume i mire, por mos harro, qe ka dal lojtar ne moshen 26 vjecare. Lojtaret e medhenj kane dhene me shume sesa ka dhene Zidane. Lojtaret e medhenj kane dal qe te rinj ne moshe, e jo ne moshen 26 vjec.
    Zidane nuk mund te jete me i mire nga Maradona apo Cruyyf. Ndersa Messi arrin e krahasohet me te madhin Maradona, dhe me klasin qe ka, ka per tu bere mbreti i futbollit.
    Sa per rooney..... mos e bastardo biseden..... Eshte nje pleher qe te diskutosh ne keto nivele.
    Po ik , s'e Zidane 1 vit luajti te reali.... Vitet e tjera ishte sa per numer.
    Megjithate , Barcelona e ka degjeneruar realin me 2 - 6. I permblodhi, i beri sex ne orgji realit dhe te gjithe atyre qe kane veshur fanellen e realit. I beri te pendohen qe kane veshur ate fanelle.
    Mire qe i futi 6 gola, por fitoi dhe 6 trofe.

manchesterin e perdhunoi Barcelona. I beri sex. I palloi, i degjeneroi, nga rooney, te ronaldo keci dhe te ferguson xhaja.
    Mos e ngri zerin tek ai qe te ka palluar. Shttttttttttttttttttt
    Ndryshuar për herë të fundit nga AIRON^BOY : 12-02-2010 më 18:41
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ti lart kujdes me zidane , se je i ri e se ke kap futbollin e tij prandaj ben gam gam kot.

sa per temen.

Votova per messin , mgjth c.ronaldo ka dicka unike ne stilin e tij , e po te lihet te luaje , ai eshte i papermbajtshem.

Pse e them kete gje eshte se , mos te harrojme se Messi erdhi ne nje terren shuuuuuume te pershtatshem per te ushtruar lehte stilin e tij ,e ai vend ishte BARCELONA . E ne kohen kur ai erdhi ,barcelona kishte vite qe kishte hedh guret e kalase per te ndertuar nje kala te pathyeshme. Messi vetem sa e permbushi perfundimin e asaj kalaje .

Ndersa C. RoNAldo , kur erdhi ai tek man united , loja e Man U ishte nje loje medioker angleze , edhe pse te sukseshem ne kampionatin e tyre. Kur ai erdhi atje , zere se komplet loja e Man U ndryshoi komplet e akoma me ate loje ecin ata e sot e kesaj dite.

Tani po ti bashkosh keta dy o aironi , prape ZIDANE se kapin dot keta.
    Kur te marrin 1 boteror dhe nje europian dhe te dalin edhe njehere ne finale me kombetaret e tyre , atehere i ve ne te njejtin level une keta me Zidane.

Pa Zidane franca ka qene shume e vobekte ne futbollin e saj , edhe kete dobesi e kane edhe sot e ksaj dite.

Ndersa sa per skuadra , kudo ku iku AI , ai ekip pati sukses .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 12-02-2010 më 20:58

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    O shoku ti qenke per estraden e Ballshit.
    Zidane ishte nje lojtar shume i mire, por mos harro, qe ka dal lojtar ne moshen 26 vjecare. Lojtaret e medhenj kane dhene me shume sesa ka dhene Zidane. Lojtaret e medhenj kane dal qe te rinj ne moshe, e jo ne moshen 26 vjec.
    Zidane nuk mund te jete me i mire nga Maradona apo Cruyyf. Ndersa Messi arrin e krahasohet me te madhin Maradona, dhe me klasin qe ka, ka per tu bere mbreti i futbollit.
    Sa per rooney..... mos e bastardo biseden..... Eshte nje pleher qe te diskutosh ne keto nivele.
    Po ik , s'e Zidane 1 vit luajti te reali.... Vitet e tjera ishte sa per numer.
    Megjithate , Barcelona e ka degjeneruar realin me 2 - 6. I permblodhi, i beri sex ne orgji realit dhe te gjithe atyre qe kane veshur fanellen e realit. I beri te pendohen qe kane veshur ate fanelle.
    Mire qe i futi 6 gola, por fitoi dhe 6 trofe.

manchesterin e perdhunoi Barcelona. I beri sex. I palloi, i degjeneroi, nga rooney, te ronaldo keci dhe te ferguson xhaja.
    Mos e ngri zerin tek ai qe te ka palluar. Shttttttttttttttttttt
    Une nuk di sa vjec je ti.Duhet te jesh tek ata kalamajt duke u shtyr se cili e ka veturen me te mire.E kuptojme se vjet jeni 'eksituar' me lojen e skuadres se juaj,dhe mendoni se nuk ka tjeter.Do duhej te shikoje pak edhe anash,e jo vetem provincen katalonase,andaj edhe nuk di se c'po behet tjeter kund.Qe s'e di sa postime tuaja,te njejtat fjale.Nuk di c'te shkruash tjeter,ngase nuk ke gje ne dore qe mund te te gjendet,pos viti i kaluar.
    Shpresoj qe tek Atletiko e merrni nje pike qe mos t'iu kap per brek Reali !

Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    E jo derri i anglise te jete nje nga lojtaret me te mire ne te gjitha kohrave.Turp me sa po shikoj ke nja tre vjet qe shikon futboll ti ashtu me duket.Ai derri i kuq ROONEY nuk i vjen as te themra e kembes CANTONA'S ,Nisterlooit,pa le te madhit Xhorxh BEST.Te them vetem lojtare qe kane lozur te Manchester.Po te ishte Tevez ne vend te Rooney sivjet te Manchester do kishte bere me shume gola se sa ka bere ai derri i kuq se vjet e parvjet,Tevez lozi gjysmat e ndeshjeve qe lozi Rooney edhe kishte me shume gola .Sa per lojtarin me te mire ne te gjitha kohrat e di edhe nje femi tre vjec mos ta them serish fillon me M dhe mbaron ARADONA.

Hahaha.Nije futbollistin nije.Edhe ti pom doket paske harru me kqyr futboll moti,asht mir me e qu me nreq televizorin.

p.s.per kete kena mbet ketu ku jemi,t'u u mundu me e rrzu njeri-tjetrin,si e shofim se po perparon para nesh.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    edmond rooney ska karakteristike te njejta aspak me zidane .
    bile dhe rolet ne fushe i kane pase te ndryshme .

rooney eshte i fuqishem dhe shume energjik e punon shume per skuadren , ama si afrohet talenteve te tilla.

Vjet ne nje interviste mbas ndeshjes , u moren te dy ne interviste si ai me C, Ronaldon , edhe kur gazetari u tha qe shumica ne angli mendojne se ju te dy jeni me te miret ne bote ....e di cfare tha rooney ''njeri prej me te mireve ne bote nga ne te dy eshte vetem ronaldo e jo une'' ....e u duk qe e tha seriozisht e jo per te bere modestin.

Eshte njesoj sikur te krahesosh maradonen me kanixhen ....golat i bente kanixha , ama punen e bente maradona

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ti lart kujdes me zidane , se je i ri e se ke kap futbollin e tij prandaj ben gam gam kot.

sa per temen.

Votova per messin , mgjth c.ronaldo ka dicka unike ne stilin e tij , e po te lihet te luaje , ai eshte i papermbajtshem.

Pse e them kete gje eshte se , mos te harrojme se Messi erdhi ne nje terren shuuuuuume te pershtatshem per te ushtruar lehte stilin e tij ,e ai vend ishte BARCELONA . E ne kohen kur ai erdhi ,barcelona kishte vite qe kishte hedh guret e kalase per te ndertuar nje kala te pathyeshme. Messi vetem sa e permbushi perfundimin e asaj kalaje .

Ndersa C. RoNAldo , kur erdhi ai tek man united , loja e Man U ishte nje loje medioker angleze , edhe pse te sukseshem ne kampionatin e tyre. Kur ai erdhi atje , zere se komplet loja e Man U ndryshoi komplet e akoma me ate loje ecin ata e sot e kesaj dite.

Tani po ti bashkosh keta dy o aironi , prape ZIDANE se kapin dot keta.
    Kur te marrin 1 boteror dhe nje europian dhe te dalin edhe njehere ne finale me kombetaret e tyre , atehere i ve ne te njejtin level une keta me Zidane.

Pa Zidane franca ka qene shume e vobekte ne futbollin e saj , edhe kete dobesi e kane edhe sot e ksaj dite.

Ndersa sa per skuadra , kudo ku iku AI , ai ekip pati sukses .
    O cun ca ambineti thua ?!!! S'e kupton dote as veten cfare po thua.
    Gjeti ambientin thote.... Ne futboll luhet me kembet e tua, jo me ambinetin, ishte talent dhe bente diferencen nga te tjeret.
    Jane te pakte ata lojtar qe kane shkelqyer qe 17 vjec.

Sa per Zidane, mos me trego mua moshen.... Ok.... S'e kam pare me shume futboll nga ty, dhe ndoshta je ti me i vogel nga une.
    Zidane ka dal 26 vjec lojtar. Dhe botrorin e mori nga ekipi dhe me dallavere Franca.

Une di te them qe : Messi zidanin e shum zidan i mban ne maj K..... kembes.

E pashe te reali une, luajti 4 apo 5 sezone dhe nuk la gje pa fituar.

Zidane do ngelet nje lojtar shume i mire, por Messi eshte MBRETI I FUTBOLLIT, qe pa e lene futbollin.

Magjin e Messit, dhe spektalin e Messit, te behet , zidane, c ronaldo, kaka rooney bashke, nuk mund te japin aq sa jep Leo Messi.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Do shohim argjentinen sa sukses do kete ne boteror.
    Mbreti i futbollit , meqe po e quake te tille, ska nevoje per ekip ja del vete mbane.

I pe paraeleminatoret e boterorit te argjentines?

spashe gje mbret futbolli atje une , vetem ekip medioker me lojtare medioker.

Zidane se lejoi ekipin e tij te luante ne ate menyre.

Lojtar i madh nuk esht ai qe shkelqen i ri , por ai qe e mban formen e tij edhe kur eshte 34-35 vjec.

E pe cfare beri zidane ne boterorin e fundit?
    I dha nje mesim , messit te ri me gjithe kakane dhe c.ronaldon .

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Rooney dhe Gerrard - sipas situatave kanë lozur në të gjitha pozicionet (sulm, mesfushë, mbrojtje).

I kompletuar - si përkthehet?

Drogba, Ibrahimoviç?! këta janë vetëm sulmues.. kanë qenë gjithmonë.

nejse, ju i dini më mirë gjërat.. se këtu po lexoj edhe Mesi = Maradona
    Prektora

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Do shohim argjentinen sa sukses do kete ne boteror.
    Mbreti i futbollit , meqe po e quake te tille, ska nevoje per ekip ja del vete mbane.

I pe paraeleminatoret e boterorit te argjentines?

spashe gje mbret futbolli atje une , vetem ekip medioker me lojtare medioker.

Zidane se lejoi ekipin e tij te luante ne ate menyre.

Lojtar i madh nuk esht ai qe shkelqen i ri , por ai qe e mban formen e tij edhe kur eshte 34-35 vjec.

E pe cfare beri zidane ne boterorin e fundit?
    I dha nje mesim , messit te ri me gjithe kakane dhe c.ronaldon .
    Po leri paraeliminatoret ti.
    Messi luante ne cdo ndeshje me 5 apo 6 lojtar te ndryshem ne formacion.
    Maradona nuk di si tranjer, dhe nuk ka faj Messi per zgjedhjet qe ben Maradona.

Po Zidane e harrove ne botrorin e 2002 ?!!!!! Qe Franca doli me nje pike nga grupi ?!!!!

Messi ka qe kur ka dal si futbollist, qe po shkelqen e me shume nga viti ne vite. Nese arrin te fitoj dhe botrorin, nuk i ngelet me asnje trofe pa fituar.... Keshtu jo vetem fal trofeve, por dhe me klasin qe ka si futbollist, behet automatikisht mbret.

Eshte 22 vjec, dhe ka nje karrier te pasur me trofe te fituar, si me ato ekipore dhe ato personale.
    Ja ky eshte dallimi i Messit me lojtaret e tjere..... Nje kampion i lindur dhe nje lojtar me klasim me te madh qe ka pare futbolli. Ne moshen 22 vjecare kaloi shifren e 100 golave te shenuar.

Ky eshte : MESSI, MESSI, DHE VETEM MESSI.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ti akoma se kupton dot sesi cilesohet nje lojtar si i madh . Kulmi i nje lojtari eshte kur fiton boterorin , sigurisht kur ka nje ekip minimumi mesatarisht te mire . Tani argjentina ka yje ne te , e spo shohim asgje nga ata. Ti thua qe tranjeri i ka fajin. Franca ka 20 vjet qe ankohen per nga vlera e dobet qe kane tranjerat e saj , por prape kete 20 vjecar te fundit ne rangun boteror ka qene nje nga ekipet me te sukseshme. E kjo ishte fale fillimit te dinastise se Zidanit. Mos harro se franca e 94 kishte yje me te medhaja ne ekip , me cantona,ginola,papin , por prape smunden te kualifikoheshin per boteror.
    Ishte Zidane qe i dha atyre drite ne ate ekip. Ne boterorin e 98 franca deri ne finale pati vetem 2 ekipe problem . paraguajin ne 16 e italine ne 8 . Kundra ndeshjes me paraguajin , franca lujti aq dobet sa mezi fituan me minuta shtese . E di pse lujten aq dobet?
    Sepse Zidane nuk lujti ate ndeshje , per shkak te kartonave. Ne 8 detyrimisht po luanin kundra italise , e ate ndeshje e fituan me penallti.
    Mbas boterorit , erdhi europiani e Zidane shkelqeu edhe njehere me ate ekip duke e fituar edhe europianin. Une smbaj mend heren e fundit se kush ekip europian e ka bere ate gje , duke i fituar te dy trofete njeheresh. Pra zidane dha nje kontribut te papare tek ekipi i frances , i cili ishte harruar qe ne kohen e platinise .

Boterorin e 2002 mos ma permend sinqerisht. Nqs do ishte nje boteror qe duhet fshire nga historiku i boteroreve , ai i 2002 duhet te jete i pari ne liste. Shume padrejtesira u bene ne ate boteror , e dy ekipet e fundit qe duhet te merrnin pjese ne ate finale ishte gjermani e brazili , por ja qe ato dy ekipe moren pjese ne finale.
    Me pas , historia flet vet se cfare ndikimi pati Zidane ne ekipet ku vajti. 2 CL finale me juven te humbura , nja 3-4 scudetto me juven , nje kampionat e nje CL me realin , e nje finale boterori te humbur me francen.

Nqs ti kete gje se quan sukses , une nuk di se cfare quan sukses ti atehere.
    Vizionin qe ka pase ne fushe Zidane , ja ku po ta them qe edhe vet maradona se ka pase.
    Maradona ishte talent i lindur , kurse Zidane ka qene krijues inteligjent ne loje.

Vallai me mire te kesh te dytin sesa te parin , per nga efektiviteti ne loje .

Messi ska arrit akoma aty. Mbase arrin e ja shpresoj kete gje , meqe e votova ketu , ama mos bej krahesime te parakohshme , se tregon padije ne kete fushe.

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •