Close

Rezultati i Sondazhit: Cili mendoni se eshte lojtari me i kompletuar?

Votues
96. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • C.Ronaldo

18 18.75%
  • L.Messi

32 33.33%
  • Z.Ibrahimoviq

5 5.21%
  • Lampard

1 1.04%
  • Maicon

4 4.17%
  • Kaka

13 13.54%
  • Ribery

8 8.33%
  • Runi

12 12.50%
  • Drogba

2 2.08%
  • Eto

1 1.04%
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 112
    Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Lojtari me i kompletuar eshte Kaka' Le te shikojme me qetesi Kakane si futbollist.Ka fituar gjithcka ne Itali, Serie A,Champions ,Superkupen si dhe Botrorin e klubeve,Kepucen e Arte, pra gjithcka qe ishte e mundur me perjashtim te Kupes se Italise (trofe qe Milani nuk i ka kushtuar kure vemendje)
    Ne janarin e kaluar Kaka refuzoi nje oferte te majme nga City duke treguar se eshte per futbollin si pasion dhe jo te rende pas parase.Nga Milani u largua sepse e larguan. Tek Reali e tregon veten qe eshte futbollist klasi si ne fushe dhe jashte saj.
    Jashte fushe Kaka eshte njeri i prekshem dhe jo arogant.Kaka tregon se eshte njeri i thjeshte si gjithe te tjeret dhe jo te rende pas fustaneve te modeleve si Ronaldo apo ndonje tjeter.Nuk rend pas alkolin si Adriano etj Kaka eshte nje shembull qe duhet ndjekur nga cdo futbollist.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Po leri paraeliminatoret ti.
    Messi luante ne cdo ndeshje me 5 apo 6 lojtar te ndryshem ne formacion.
    Maradona nuk di si tranjer, dhe nuk ka faj Messi per zgjedhjet qe ben Maradona.

Po Zidane e harrove ne botrorin e 2002 ?!!!!! Qe Franca doli me nje pike nga grupi ?!!!!

Messi ka qe kur ka dal si futbollist, qe po shkelqen e me shume nga viti ne vite. Nese arrin te fitoj dhe botrorin, nuk i ngelet me asnje trofe pa fituar.... Keshtu jo vetem fal trofeve, por dhe me klasin qe ka si futbollist, behet automatikisht mbret.

Eshte 22 vjec, dhe ka nje karrier te pasur me trofe te fituar, si me ato ekipore dhe ato personale.
    Ja ky eshte dallimi i Messit me lojtaret e tjere..... Nje kampion i lindur dhe nje lojtar me klasim me te madh qe ka pare futbolli. Ne moshen 22 vjecare kaloi shifren e 100 golave te shenuar.

Ky eshte : MESSI, MESSI, DHE VETEM MESSI.

Per kete thua qe eshte me i miri?

E di si i bie kjo?Sikur nje gjahtar te kete mbytur nga njehere te gjitha kafshet e shpendet e lejuar,dhe sipas teje ky qenka gjahtari me i mire?!Po ai qe ka mbytur gjithmone mbreter?Ai qe e ka mesuar kete gjahtar?

Mbreti eshte 1, Zidane dhe pasardhes i tij eshte Rooney !

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin

Per kete thua qe eshte me i miri?

E di si i bie kjo?Sikur nje gjahtar te kete mbytur nga njehere te gjitha kafshet e shpendet e lejuar,dhe sipas teje ky qenka gjahtari me i mire?!Po ai qe ka mbytur gjithmone mbreter?Ai qe e ka mesuar kete gjahtar?

Mbreti eshte 1, Zidane dhe pasardhes i tij eshte Rooney !
    Rooney eshte luftarak,Marco Van Basten ishte Modelist ne futboll.
    Pra Art futbollistik,klasse me se e thjeshte.
    Komplet 1 Grande,ne sulm....ka qene.
    Mos e krahasoni kete kurven Ronaldo me Messin...sot.
    lg

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    messi dhe riberi

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anëtarësuar
    03-02-2010
    Postime
    539
    messi eshte dhe ai do mbetet dhe do mbetet nga fotbullistat me te kompletuar
    po te ishte dhe pak me i gjate do ishte yll fare
    po me mire qe nuk eshte se ne futboll nuk ndihmon gjatesia....
    Me mire te rrosh nje dite
    dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Si duket të gjithë ju keni probleme me kuptimin e gjuhës shqipe.

Nuk e di se si e analizoni termin - i kompletuar?

Mesi, ka mbrojtur ndonjëherë? E kanë lëvizur ndonjëherë në pozicion?

Kaka?! Kur e kanë bërë këtë gjë?

Po e kuptuat fjalën në konkursin Zidane apo Van Basten, mjafton shkruani Maradona, fshini nja 4 vende (për të ndenjur bosh), pastaj vini të pestin.

Mesi = Maradona? hahaha.. medet, shkoni vizitohuni.

Të kompletuar = Gerrard dhe Rooney. Kanë lozur në çdo pozicion, TË VETMIT.

Gerrard madje (më tipiku) ka lozur gjatë gjithë shtesës 30 minutëshe së finales së Champion League mbrojtës i djathtë dhe tregoi që shkelqeu dhe në atë rol që nuk kishte lidhje fare ai si lojtar. Vetëm një kros arriti të japë Serginho (anësori i Milanit që lëshonte topin para dhe vraponte 240 km/h), po si duket nuk iu kujtohet. Gerrard bëri dhe golin me kokë si qendërsulmues klasik, mori dhe penallti me lëvizjen tipike të një mesfushori që futet në hapësirë. Në po të njëjtën ndeshje. Ishte dhe finale (!), mori dhe vuri ekipin mbi supe se ishin 0-3. S'e di a ju ka rënë rasti ta shikoni të njëjtën gjë ndonjë herë tjetër. Mua jo.

Rooney i detyruar nga skema e Ferguson për të shfrytëzuar Ronaldon ka luajtur 1 vit mesfushor i majtë dhe kur Man United ishte me 10 veta, e kthenin deri në mbrojtës anësor. Tani po loz në rolin e vet dhe tregon që është lojtar fenomenal.

mjaft shkruajtët idiotësira, messi, ibrahimoviç.. a po flisni për të kompletuar apo kush ju duket juve më i miri?

Te kjo lista qenkan deri Maicon, Ribery dhe Ibrahimovic.. fusni dhe Ashley Cole meqë ia vlejnë këta kurse Gerrard jo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 14-02-2010 më 19:33
    Prektora

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Ne ate liste duhej vene patjeter edhe Steven Gerrard. Per mendimin tim, ky eshte futbollisti me i kompletuar tani per tani. Past tij vjen Andrés Iniesta, edhe ky lojtar mjaft cilesor, dhe deri diku goxha i konpletuar.
    Ke qef te shikosh lojen e ketyre lojtareve.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Si duket të gjithë ju keni probleme me kuptimin e gjuhës shqipe.

Nuk e di se si e analizoni termin - i kompletuar?

Mesi, ka mbrojtur ndonjëherë? E kanë lëvizur ndonjëherë në pozicion?

Kaka?! Kur e kanë bërë këtë gjë?

Po e kuptuat fjalën në konkursin Zidane apo Van Basten, mjafton shkruani Maradona, fshini nja 4 vende (për të ndenjur bosh), pastaj vini të pestin.

Mesi = Maradona? hahaha.. medet, shkoni vizitohuni.

Të kompletuar = Gerrard dhe Rooney. Kanë lozur në çdo pozicion, TË VETMIT.

Gerrard madje (më tipiku) ka lozur gjatë gjithë shtesës 30 minutëshe së finales së Champion League mbrojtës i djathtë dhe tregoi që shkelqeu dhe në atë rol që nuk kishte lidhje fare ai si lojtar. Vetëm një kros arriti të japë Serginho (anësori i Milanit që lëshonte topin para dhe vraponte 240 km/h), po si duket nuk iu kujtohet. Gerrard bëri dhe golin me kokë si qendërsulmues klasik, mori dhe penallti me lëvizjen tipike të një mesfushori që futet në hapësirë. Në po të njëjtën ndeshje. Ishte dhe finale (!), mori dhe vuri ekipin mbi supe se ishin 0-3. S'e di a ju ka rënë rasti ta shikoni të njëjtën gjë ndonjë herë tjetër. Mua jo.

Rooney i detyruar nga skema e Ferguson për të shfrytëzuar Ronaldon ka luajtur 1 vit mesfushor i majtë dhe kur Man United ishte me 10 veta, e kthenin deri në mbrojtës anësor. Tani po loz në rolin e vet dhe tregon që është lojtar fenomenal.

mjaft shkruajtët idiotësira, messi, ibrahimoviç.. a po flisni për të kompletuar apo kush ju duket juve më i miri?

Te kjo lista qenkan deri Maicon, Ribery dhe Ibrahimovic.. fusni dhe Ashley Cole meqë ia vlejnë këta kurse Gerrard jo.

dmth ti kompletim quan lojtarin i cili luan ne cdo pozicion ne fushe?
    Ah edhe ti e paske kuptuar fjalen ''kompletim'' shume mire.

Se kam pare ndonjehere gerrald dhe rooney mbrojtes une .....i ke pare ti?
    Por portiera i ke pare?

Rri aman se shifke shume futboll anglez.....mos e shif shume se te semure.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ore, këtu po të shohësh nga postimi i parë e deri tek i fundit të gjithë shkruajnë me tifozllëk. Pastaj edhe tema është njëçik vk. Njëri thotë ky është më i miri, ai tjetri thotë ky ka fituar këtë trofe e atë. (Pse ngatëroheni, nuk po diskutojmë kush është lojtari më i mirë nga ky sondazh, apo cili nga këto lojtarët ka fituar më shumë trofe).

Tash sipas darwinit i bie që një lojtar që mund të luaj në shum reparte të fushës qenka më i kompletuari? (Jo,jo)

p.s Edhe Puyol që është qendër mbrojtës, vëndoje në të majt luan, në të djathtë luan, mesfushor luan, edhe sulmues po ta vëndosh do luaj ai lol(E kemi parë edhe duke sulmuar ) Tani kjo 'mundësi' që mund të luaj në shum reparte nuk e bën dot lojtarin më të kompletuar. Të jemi të qartë

Për ta zgjedh lojtarin më të kompletuar duhet të marim ca kritere.(Jo kush është më i miri, se atë e dim të gjithë; Messi)

Përshembull; një lojtar që shuton me të dyja këmbët, është i fortë fizikisht(dhe në duell), ka dribling të shkëlqyeshëm, shënon/shuton me kokë(i fiton duellet ajrore), shënon/shuton gjuajtjet e lira(edhe penaltitë) etj... po ti plotësoj të gjitha këto kritere mund ta quajmë 'të kompletuar'

Tani, nga kjo lista në sondazh, të gjitha ato kritere që përmenda më lart i bie ti plotësoj vetëm Ibrahimoviç dhe Drogba.

- Messi është lojtari më i mirë në botë, kjo nuk diskutohet, por nuk i plotëson të gjitha ato kriteret për ta zgjedhur më të kompletuarin(nëse shkojmë sipas asaj që kërkon tema). Messi këmbën e djathtë e ka shumë dobët, me kok shënon, por duellet në ajër nuk i fiton dotë. (Messin e mora vetëm një shembull, se përtoj tani të shkruaj për të gjithë një nga një).

Ky është realiteti, jo tifozllëku.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 14-02-2010 më 20:21
    #VamosArgentina

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    ashtu sa per dijeni thekthi , me i kompletuari eshte C. ronaldo , se i permbush te gjitha ato kritere qe ti permende , plus edhe driblon jashte mase , kriter qe dy te paret qe ti permende se kan aq te mire.

Plus eshte dhe simulues i papare

Kjo e ben super te kompletume

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •