Close

Rezultati i Sondazhit: Cili mendoni se eshte lojtari me i kompletuar?

Votues
96. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • C.Ronaldo

18 18.75%
  • L.Messi

32 33.33%
  • Z.Ibrahimoviq

5 5.21%
  • Lampard

1 1.04%
  • Maicon

4 4.17%
  • Kaka

13 13.54%
  • Ribery

8 8.33%
  • Runi

12 12.50%
  • Drogba

2 2.08%
  • Eto

1 1.04%
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 112
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    dmth ti kompletim quan lojtarin i cili luan ne cdo pozicion ne fushe?
    Ah edhe ti e paske kuptuar fjalen ''kompletim'' shume mire.

Se kam pare ndonjehere gerrald dhe rooney mbrojtes une .....i ke pare ti?
    Por portiera i ke pare?

Rri aman se shifke shume futboll anglez.....mos e shif shume se te semure.

Ti nuk paske problem me termin, ti paske problem me të kuptuarit e gjuhës shqipe.

Lexoje dhe njëherë. Për mëshirë ndaj meje, më thuaj ti më pas si kuptohet -i kompletuar-.

Nuk e di çfarë zgjedh për të parë ti që këshillon për të mos parë Premier League?

Kadavrën, kështu, kampionin del Piero? U rrëzua vetë sot. I dhanë deri penallti. Kuptohet që loja ishte spektakolare --> "the legend of the living dead". Madje buçiste stadiumi, paçka se i mbushur 30%.
    Prektora

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    ashtu sa per dijeni thekthi , me i kompletuari eshte C. ronaldo , se i permbush te gjitha ato kritere qe ti permende , plus edhe driblon jashte mase , kriter qe dy te paret qe ti permende se kan aq te mire.

Plus eshte dhe simulues i papare

Kjo e ben super te kompletume

E ke shum gabim, Kristina ka shum mangësi nga ato kritere.

Kristina driblon tek, vetëm me një lojtar. Po iu afruan dy apo tre u shtri në tokë pa mos e prek asnjëri lol. Në duelle është dobët, këmbën e majtë e ka auu, iuuu. Në duellet ajrore me kokë është shumë dobët nga Ibra/Drogba

Më i kompletuari nga të gjithë del Ibra, i ka të gjitha e nuk i mungon asnjë gjë nga ato kritere.

1- Dribling të shkëlqyer
    2- Luan/shuton me të dyja këmbët
    3- Fizikisht i fortë
    4- Në duelle gjithashtu, nga 3-4 lojtar i rëzon në gjunj
    5- Luan me kokë, duellet ajrojre i fiton
    6- Gjuajtjet e lira dhe penaltitë po
    7- Është dhe lojtar asist (jo vetëm golshënues)
    8- Shuton fortë
    9- etj...
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 14-02-2010 më 20:52
    #VamosArgentina

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    ne duele ajrore eshte i dobet ronaldo?
    come on , mo duket se se paske ndjek tamam ......ai ate vit kur beri 45 gola ne premiership , i beri nja 15 me koke vetem.......drogba as qe i afrohej atij nga shenimi i golave. ai eshte efektiv me koke , nuk kercen kot se koti ne mes te fushes.....kembet qe te dyja i perdor mire, shpiku stil te ri goditje denimi , stil te cilin e perdor tani si drogba dhe ibra.....ky shte fakt.

ato goditje quhen ala ronaldo tani.

seshte lojtar assist ronaldo?
    man u , shumicen e golave ne ndeshjet e rendesishme i shenonte me kunder sulm.

dy me te shpejtit e me energjik ne ate ekip ishin ronaldo dhe rooney........rooney zere se shume gola i beri assist nga ronaldo.

sa per gjuatje......te thuash qe ronaldo s'gjuan fort eshte si me thene plumbi seshte i shpejte.

fizikisht eshte i forte ai , pavaresisht se deshiron te simuloje shume.

lere se drogba dhe ibra sja arrijne dot ronaldos harroje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ato kriteret ishin për Ibren që i përmenda jo për Kristinën.

Tani ti po e bën më të kompletuar në duellet ajrorje me kokë Kristinën sesa Ibrën dhe Drogbën vetëm se Kristina ka shënuar 15 gola më kok? lol

Të shënosh gol me kokë, dhe të fitosh duellet ajrorje nga kundërshtari, tua vjedhësh topat, e ti kthesh në asist nuk është e njëjtë, mos i ngatëro gjërat. Kristina është shumë dobët në duelle ajrojre përballë Ibrës ndash Drogbës.

Ibra kopjon Kristinën në goditje dënimi? Ç'farë flet re se paske ik ti...

Mos përmend Kristinën tek Man Utd që e gjithë skuadra lozte për të, e ai vetëm shënonte golat me rrjetën bosh. (Atë sezon, çfarë asist përmend ti? S'ka pas koh të jape asist ky, se gjithë lojtarët e Man Utd asistet i çonin tek Kristina)

Kristina gjuan fortë, po aman aq preciz sa u mbyt duke i shkepur telat mbas golit edhe duke ua rëzuar hamburgerat tifozëve në shkallët e stadiumit lol.

Po shumë i fortë fizikisht, 2 lojtarë po iu afruan ai direkt rëzohet vet pa e prek, stimulim e çfarë stimulimi më. Ibra e mba në shpinë Kristinën edhe i rrëzon në gjunj nga 3-4 kundërshtarë tjerë.

Driblingun e ka tek e tek Kristina, se për të çarë mbrojtjen ahaaaaaaaaa. Ibra të shtrin gjith mbrojtjen përtoke dhe ta pallon lol, si tek Ajax, Inter edhe tek Barca.

Ja ku i kemi në kampionatin Spanjoll që të dy, jemi duke i parë kush tregohet më shum deri më tani, dhe do ti shohim deri në fund të kampionatit se kush do të shënoj më shum gola, dhe kush do luaj më mirë. Në ndeshjen direkte EL CLASICO ja futi Ibra sa krahu për 5 min lojë që hyri lol.
    #VamosArgentina

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga darwin Lexo Postimin
    Ti nuk paske problem me termin, ti paske problem me të kuptuarit e gjuhës shqipe.

Lexoje dhe njëherë. Për mëshirë ndaj meje, më thuaj ti më pas si kuptohet -i kompletuar-.

Nuk e di çfarë zgjedh për të parë ti që këshillon për të mos parë Premier League?

Kadavrën, kështu, kampionin del Piero? U rrëzua vetë sot. I dhanë deri penallti. Kuptohet që loja ishte spektakolare --> "the legend of the living dead". Madje buçiste stadiumi, paçka se i mbushur 30%.
    Ta tha thekthi definacionin e fjales ''kompletuar'' ........sa per komentet e tjera......te pavlefshme per te replikuar

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Ato kriteret ishin për Ibren që i përmenda jo për Kristinën.

Tani ti po e bën më të kompletuar në duellet ajrorje me kokë Kristinën sesa Ibrën dhe Drogbën vetëm se Kristina ka shënuar 15 gola më kok? lol

Të shënosh gol me kokë, dhe të fitosh duellet ajrorje nga kundërshtari, tua vjedhësh topat, e ti kthesh në asist nuk është e njëjtë, mos i ngatëro gjërat. Kristina është shumë dobët në duelle ajrojre përballë Ibrës ndash Drogbës.

Ibra kopjon Kristinën në goditje dënimi? Ç'farë flet re se paske ik ti...

Mos përmend Kristinën tek Man Utd që e gjithë skuadra lozte për të, e ai vetëm shënonte golat me rrjetën bosh. (Atë sezon, çfarë asist përmend ti? S'ka pas koh të jape asist ky, se gjithë lojtarët e Man Utd asistet i çonin tek Kristina)

Kristina gjuan fortë, po aman aq preciz sa u mbyt duke i shkepur telat mbas golit edhe duke ua rëzuar hamburgerat tifozëve në shkallët e stadiumit lol.

Po shumë i fortë fizikisht, 2 lojtarë po iu afruan ai direkt rëzohet vet pa e prek, stimulim e çfarë stimulimi më. Ibra e mba në shpinë Kristinën edhe i rrëzon në gjunj nga 3-4 kundërshtarë tjerë.

Driblingun e ka tek e tek Kristina, se për të çarë mbrojtjen ahaaaaaaaaa. Ibra të shtrin gjith mbrojtjen përtoke dhe ta pallon lol, si tek Ajax, Inter edhe tek Barca.

Ja ku i kemi në kampionatin Spanjoll që të dy, jemi duke i parë kush tregohet më shum deri më tani, dhe do ti shohim deri në fund të kampionatit se kush do të shënoj më shum gola, dhe kush do luaj më mirë. Në ndeshjen direkte EL CLASICO ja futi Ibra sa krahu për 5 min lojë që hyri lol.
    u dashurove shume shpejt me ibren......ke per tu zhgenyer po aq shpejt

Lere se flet me pasion ......eshte e veshtire te debatosh me fansat fanatike , sepse te njejten vrime i bien perhera.......psh atij aironit i ka ngec shiriti qe ne 2009 kur flet per messin ....lol

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Pike se pari po diskutojme per futbollistin me te kompletuar per ata qe jane aktive, dhe jo kush eshte me i kompletuari i te gjithe koherave, pasi ajo eshte teme tjeter.

Sa per Zidane, dikush theksoi qe lujti shume dobet ne boterorin 2002. E verteta eshte qe Zidane nuk lujti fare ne ate boteror per shkak te nje demtimi, dhe para se te demtohej e mbaj mend shume mire qe ishte ne formen e jetes.

Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin

1- Dribling të shkëlqyer
    2- Luan/shuton me të dyja këmbët
    3- Fizikisht i fortë
    4- Në duelle gjithashtu, nga 3-4 lojtar i rëzon në gjunj
    5- Luan me kokë, duellet ajrojre i fiton
    6- Gjuajtjet e lira dhe penaltitë po
    7- Është dhe lojtar asist (jo vetëm golshënues)
    8- Shuton fortë
    9- etj...
    Menjefjale, ti po na tregon qe Ballack qenka me i kompletumi? Pasi ai i kompleton keto kritere me se miri(mund te dyshojme pal tek driblimi). E them jo nga tifozlleku.

Votova Maicon pasi eshte lojtar shume i mire ne fazen mbrojtese dhe sulmuese. Shume i balancum si lojtar.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    u dashurove shume shpejt me ibren......ke per tu zhgenyer po aq shpejt

Lere se flet me pasion ......eshte e veshtire te debatosh me fansat fanatike , sepse te njejten vrime i bien perhera.......psh atij aironit i ka ngec shiriti qe ne 2009 kur flet per messin ....lol
    Po Messi po jep dhe ne 2010. Ka dhene qe ne 2005 e deri ne 2010. U bere ti te flasesh per Messin.
    Mos shif futboll nese nuk pranon faktin qe Messi eshte lojtari me i mire ne bote. Ka 5 vjet qe eshte nga viti ne rritje, dhe lojtari me i rrezikshem dhe me klas te mrekullueshem.

Ka thene dicka Xavi : Nese dikush nuk shef qe Messi eshte lojtari me i mire ne bote, atehere eshte i verber..... dhe ti i tille duhet te jesh, nje qorr.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    dmth ti kompletim quan lojtarin i cili luan ne cdo pozicion ne fushe?
    Ah edhe ti e paske kuptuar fjalen ''kompletim'' shume mire.

Se kam pare ndonjehere gerrald dhe rooney mbrojtes une .....i ke pare ti?
    Por portiera i ke pare?

Rri aman se shifke shume futboll anglez.....mos e shif shume se te semure.
    Jo kaq kompetent ti arab...

Zogu Arberor Maska e zogu kosovar
    Anëtarësuar
    19-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Internet
    Postime
    408
    Lionel Messi.Futbolli kurr nuk ka patur lojtar me te mire se tash
    Kurrë mos thuaj kurrë.

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •