Close

Rezultati i Sondazhit: Cili mendoni se eshte lojtari me i kompletuar?

Votues
96. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • C.Ronaldo

18 18.75%
  • L.Messi

32 33.33%
  • Z.Ibrahimoviq

5 5.21%
  • Lampard

1 1.04%
  • Maicon

4 4.17%
  • Kaka

13 13.54%
  • Ribery

8 8.33%
  • Runi

12 12.50%
  • Drogba

2 2.08%
  • Eto

1 1.04%
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 112
    Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Ato fjalë per Gerrard i kam thene edhe une tek faqja e 2 ,
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Me duket tema me pa lidhje.... Gerrard eshte shume lojtar i mire, por nuk hyn te lojtaret magjik.

Lojtaret magjik jane : Messi, Iniesta, Robben, C Ronaldo. Keta jena lojtar qe kane dicka me teper sesa lojtaret e tjetere.

Tema behet kush eshte lojtari me i mire, pasi mendoj asnje lojtar ne bote nuk eshte i kompletuar.

Messi qendron me larte nga te gjithe, qe ne momentin qe ka dal e deri sote qe po luan, e tregon mese miri qe ka nje loje me spektakolare nga te tjeret.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Me duket tema me pa lidhje.... Gerrard eshte shume lojtar i mire, por nuk hyn te lojtaret magjik.

Lojtaret magjik jane : Messi, Iniesta, Robben, C Ronaldo. Keta jena lojtar qe kane dicka me teper sesa lojtaret e tjetere.

Tema behet kush eshte lojtari me i mire, pasi mendoj asnje lojtar ne bote nuk eshte i kompletuar.

Messi qendron me larte nga te gjithe, qe ne momentin qe ka dal e deri sote qe po luan, e tregon mese miri qe ka nje loje me spektakolare nga te tjeret.
    Nese futen keta,duhet edhe Rooney patjeter !

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ribery................
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    Nese futen keta,duhet edhe Rooney patjeter !
    Ti flet sikur keta jane lojtar kot me kote... Nga ata lojtar qe kam permendur une, jane 3 lojtar ne listen e 5 lojtarve me te mire te 2009.
    Rooney eshte lojtar shum i mire, por asnjeher lojtar me klasin e atyre.

Ne krahasim me Messin, eshte thjesht nje pleher, mos ti bie gjate
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Perjashtuar Maska e mancha
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Ti flet sikur keta jane lojtar kot me kote... Nga ata lojtar qe kam permendur une, jane 3 lojtar ne listen e 5 lojtarve me te mire te 2009.

Thoben ma lodhe me kit messin e k..it.

Messi eshte vetem lojtar i jastezakonshem ndersa runi perveq qe eshte lojtar edhe Luftetar ne fush,ai i jep shpirt skuadres dhe eshte ne gjendje qe formen ta mbaj edhe per 10 vjet ndersa Messi,Ronaldo e Kaka hargjohen per 3 apo 4 vit.

Rooney i ka ADN e Zidanit per mua lojtarit me te mire te te gjitha kohrave e ka stilin e tij por ka shpirt luftarak dhe mund te luaj ne cdo pozit besa edhe portier gje qe lojtart si Messi se kan edhe ska me pas kurre.

Lojtar me te kompletuar se Rooney dhe Gerrard nuk ka harro ndersa Messi din te luaj vetem ne nje pozit ansor i djatht edhe ma shum sen sdin hiq,mu kthy en mbrojtje kurr nuk kthehet,Messi o lojtar qe veq ne anen e djatht din me lujt sen absolutisht ma shum,bile Ronalldo din edhe ne te majten edhe si qendersulumes.

Kurse Gerrard dhe Rooney luajn ne cdo pozit sakrifikohen per ekipin e tyre si ne mbrojtje si ne sulm e lajn shpirtin ne fushe.

Lej Messat e Ronalldot kta edhe 2 vjet mas shumti edhe skan mu ni,se ti kqyr futboll qe 3 vjet prej se kur u dal Messi ne sken,se lojtar me te fort se Ronaldinho BARCA kurr ska pas edhe pik.

Mesi eshte lojtar qe din me lujt veq en 1 pozit prej anes se djatht edhe kurr k.ri si han mu sakrifiku per skuader.

Gerrard dhe Rooney jane lojtaret me te kompletuar ne BOTE.

Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga mancha Lexo Postimin
    Thoben ma lodhe me kit messin e k..it.

Messi eshte vetem lojtar i jastezakonshem ndersa runi perveq qe eshte lojtar edhe Luftetar ne fush,ai i jep shpirt skuadres dhe eshte ne gjendje qe formen ta mbaj edhe per 10 vjet ndersa Messi,Ronaldo e Kaka hargjohen per 3 apo 4 vit.

Rooney i ka ADN e Zidanit per mua lojtarit me te mire te te gjitha kohrave e ka stilin e tij por ka shpirt luftarak dhe mund te luaj ne cdo pozit besa edhe portier gje qe lojtart si Messi se kan edhe ska me pas kurre.

Lojtar me te kompletuar se Rooney dhe Gerrard nuk ka harro ndersa Messi din te luaj vetem ne nje pozit ansor i djatht edhe ma shum sen sdin hiq,mu kthy en mbrojtje kurr nuk kthehet,Messi o lojtar qe veq ne anen e djatht din me lujt sen absolutisht ma shum,bile Ronalldo din edhe ne te majten edhe si qendersulumes.

Kurse Gerrard dhe Rooney luajn ne cdo pozit sakrifikohen per ekipin e tyre si ne mbrojtje si ne sulm e lajn shpirtin ne fushe.

Lej Messat e Ronalldot kta edhe 2 vjet mas shumti edhe skan mu ni,se ti kqyr futboll qe 3 vjet prej se kur u dal Messi ne sken,se lojtar me te fort se Ronaldinho BARCA kurr ska pas edhe pik.

Mesi eshte lojtar qe din me lujt veq en 1 pozit prej anes se djatht edhe kurr k.ri si han mu sakrifiku per skuader.

Gerrard dhe Rooney jane lojtaret me te kompletuar ne BOTE.
    Ta lodhi thoben Messi ty, pasi ta shqyeu ne finalen e Romes. Ai Rooney luftetari i /<...t, qe inekzistent ne loje.
    Messi di te luaj dhe ne mesfushe, pervecse sulmuesit, por tani po flasim per lojtar, jo per mbushesa topash.
    Messi eshte lojtari me klasim me te madh qe ka pare historia e futbollit.
    Messi eshte lojtar luftarak, pasi nuk trembet nga shkelmat e lojtarve, luftarak eshte ai qe nuk trembet, jo ai qe ben nderhyrje te forta.

Ik o i semur, na tregon funderrinat me te kompletuarit...... Per Gerrard kam respekt si lojtar, por nuk mund te hyj te lojtaret magjik.

Messi eshte nje lojtar magjik dhe nje lojtar qe te pallon. Te ben sex. Sic dhe i beri plehrave te manchesterit, pedeve te anglis ja shqyeu thuben.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e oret_e_vona
    Anëtarësuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    Permendimin tim eshte Kaka , qe i ka te tera Pjekurit , nje lojtar i math duket ne cdo Fush te Jetes , dhe Kaka ka cdo dukuri .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Maicon , Drogba, Eto nuk duhet te jen ne ket liste.....ATY ka vendin Gerard Xavi Iniesta

DIhet kush esht Messi ajo duket qarte....
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Ta lodhi thoben Messi ty, pasi ta shqyeu ne finalen e Romes. Ai Rooney luftetari i /<...t, qe inekzistent ne loje.
    Messi di te luaj dhe ne mesfushe, pervecse sulmuesit, por tani po flasim per lojtar, jo per mbushesa topash.
    Messi eshte lojtari me klasim me te madh qe ka pare historia e futbollit.
    Messi eshte lojtar luftarak, pasi nuk trembet nga shkelmat e lojtarve, luftarak eshte ai qe nuk trembet, jo ai qe ben nderhyrje te forta.

Ik o i semur, na tregon funderrinat me te kompletuarit...... Per Gerrard kam respekt si lojtar, por nuk mund te hyj te lojtaret magjik.

Messi eshte nje lojtar magjik dhe nje lojtar qe te pallon. Te ben sex. Sic dhe i beri plehrave te manchesterit, pedeve te anglis ja shqyeu thuben.
    Lojtari me i mire qe njeh historia eshte vetem nje: Z. Zidane dhe pasardhesi i tij eshte Rooney dora vet.

Shume mire e the,ne vitin 2009.Me pare,ata pinin qumesht bashk me shoket e tjere,kur Zidane luante futboll,e shkaktonte turbullira ne Catalonia.

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •