Close

Rezultati i Sondazhit: Cili mendoni se eshte lojtari me i kompletuar?

Votues
96. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • C.Ronaldo

18 18.75%
  • L.Messi

32 33.33%
  • Z.Ibrahimoviq

5 5.21%
  • Lampard

1 1.04%
  • Maicon

4 4.17%
  • Kaka

13 13.54%
  • Ribery

8 8.33%
  • Runi

12 12.50%
  • Drogba

2 2.08%
  • Eto

1 1.04%
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 112
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Une mendoj se Kaka eshte nje nga lojtaret me te kompletuar. Arsyea eshte se Kaka e ka treguar se eshte i afte qe i vetem te mare nje ekip perpara dhe te fitoje trofe te rendesishem.

Akoma te KAKA ke mbetur? Zgjohu nga gjumi mër se jemi në vitin 2010 lol.

Po ky far muti lol, gjatë gjithë karierës së tij vetëm një sezon i heci. Fitoj Milani Champions League në vitin 2007 edhe e mori topin e artë. Edhe??? Ja ky po që është më i miri, edhe atë i gjithëkohërave lol. Si sju vjen turp mër aman të shkruani budallalliqe! Po lojtar një sezoni mbetet mër amon, me një Champions League që ke fitu nuk ke si të bëhesh më i miri e më i kompletuari tyryryyyyyyyyy.

Për aq vite sa ndejti tek Milani një titull kampion të Seria A nuk e fitoj, në botërorin 2006 e bëri çiçin me Brazilin. Që nga 2007 deri 2010, bën tre vite që ka mbaru si lojtar, i vdekur. Pse mër Budalla është Berluskoni & CO. që e shiti tek Reali?
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin

Po ky far muti lol, gjatë gjithë karierës së tij vetëm një sezon i heci. Fitoj Milani Champions League në vitin 2007 edhe e mori topin e artë. Edhe??? Ja ky po që është më i miri, edhe atë i gjithëkohërave lol. Si sju vjen turp mër aman të shkruani budallalliqe! Po lojtar një sezoni mbetet mër amon, me një Champions League që ke fitu nuk ke si të bëhesh më i miri e më i kompletuari tyryryyyyyyyyy.

Për aq vite sa ndejti tek Milani një titull kampion të Seria A nuk e fitoj, në botërorin 2006 e bëri çiçin me Brazilin. Që nga 2007 deri 2010, bën tre vite që ka mbaru si lojtar, i vdekur. Pse mër Budalla është Berluskoni & CO. që e shiti tek Reali?
    E ke gabim, se e ka fitu qe vitin e pare me Milan. Edhe si protagonist biles.
    Ju e keni zakon me i ule lojtaret e tjere ne zero per me lavdru ata te Barcelones, kure fare mire mund te thuhet qe Messi eshte lojtar i mire e Kakà poashtu. Por kjo do te kishte ndodh vetem po te ishte trasferu te Barcelona Kakà...

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734

Mire ke fole !

Mua me duket teme pa lidhje kjo. ME I KOMPLETUAR NE CKUPTIM ? Me i kompletuar ne rolin e tij ? Sepse nuk ka lojtar AIO.Te qe keshtu,nuk do vuanin klubet per te blere nje mesfushor,sulmues,apo mbrojtes.Do blenin nje LOJTAR.Edhe te gjithe do bridhnin sipas qejfit,dhe cdokush mund te bente rolin e cdokujt.Vetem do tu percaktohej formacioni dhe:
    SHTRINI N' VRAP CUNA.
    Keshtu i bie.Ndersa lojtari me i kompletuar ne rolin e tij mer kuptim sepse ka nje mori lojtaresh te atij roli qe mund te besh krahasime.Jo lojtari me i kompletuar.Psh lojtari me gay eshte Cristiano Ronaldo.Kjo perben kompletim ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 08-01-2010 më 15:44
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    L.Messi votova une .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    E ke gabim, se e ka fitu qe vitin e pare me Milan. Edhe si protagonist biles.
    Po, po si protagonist i fortë bile lol. Po në 2003 KAKA sa erdhi në Milan mër puro, ishe sezoni i parë.(Nuk e njifte kush) Rrofshin Shevchenko, Redondo, Rivaldo, Rui Costa, Seedorf dhe Serginho që ishin në formë atëherë, se të ishe për KAKA do e fitonit skudeton si jo. (Prandaj për 6 vite që ndejti KAKA u mbytet duke e fitu skudeton ju)

Ju e keni zakon me i ule lojtaret e tjere ne zero per me lavdru ata te Barcelones,
    Një lojtar që është i mirë, është. Nuk e ben dotë askush të keq... por jo si puna e juve pseudotifozëve që e bëni më të mirin në qarkullim(botë) e të gjithëkohërave lol.

Lojtarët e Barcelonës nuk kanë nevojë ti lavdëroj unë, e ndonjë tifoz tjetër. I lavdërojnë të tjerët që i votojnë si më të mirët, më kryesorja e tregojnë veten në fushë ata se kush janë, duke fitu ç'do trofe të mundshëm për një sezon.

kure fare mire mund te thuhet qe Messi eshte lojtar i mire e Kakà poashtu. Por kjo do te kishte ndodh vetem po te ishte trasferu te Barcelona Kakà...

Po ti tani na krahason KAKA me Messi-n? lol Aman mos na e shpif futbollin... KAKA po të vije te Barcelona vetëm në Copa del Rey do luante, se gjatë gjithë sezonit do ja mblidhte topat në trening Messit, Ibrës, Henry, Xavit dhe Iniestës.

Citim Postuar më parë nga Edmond.S Lexo Postimin
    Mire ke fole !
    Kallxoj këtij puroshkodranit & CO. ;p
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 08-01-2010 më 19:43
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Po, po si protagonist i fortë bile lol. Po në 2003 KAKA sa erdhi në Milan mër puro, ishe sezoni i parë.(Nuk e njifte kush) Rrofshin Shevchenko, Redondo, Rivaldo, Rui Costa, Seedorf dhe Serginho që ishin në formë atëherë, se të ishe për KAKA do e fitonit skudeton si jo. (Prandaj për 6 vite që ndejti KAKA u mbytet duke e fitu skudeton ju)
    Shifet qe nuk e ke ndjek fort Serie A ate vit. Kakà ka shenu 10 gola e bashke me Sheven kan qen 2 me te miret. Redondo ka lujt 4-5 ndeshje, Rui Costa ka lujt vetem kur Ancelotti fuste 1 sulmus. Kur luhej me 2 sulmues, qe ka qen skema e pjeses me te madhe te ndeshjeve Rui Costa ka ndejt ne stol, rezerve e Kakà.
    Ka fitu nji scudetto ne 3 vite, se 2 u fshine per pislleqet qe ishin ba, edhe te i treti Milan ishte me penalizim.
    Nderkohe, ka fitu nje Champions pothuajse vetem, nje Botnor, e do superkupa te ndryshme.

Një lojtar që është i mirë, është. Nuk e ben dotë askush të keq... por jo si puna e juve pseudotifozëve që e bëni më të mirin në qarkullim(botë) e të gjithëkohërave lol.

Lojtarët e Barcelonës nuk kanë nevojë ti lavdëroj unë, e ndonjë tifoz tjetër. I lavdërojnë të tjerët që i votojnë si më të mirët, më kryesorja e tregojnë veten në fushë ata se kush janë, duke fitu ç'do trofe të mundshëm për një sezon.

Po ti tani na krahason KAKA me Messi-n? lol Aman mos na e shpif futbollin... KAKA po të vije te Barcelona vetëm në Copa del Rey do luante, se gjatë gjithë sezonit do ja mblidhte topat në trening Messit, Ibrës, Henry, Xavit dhe Iniestës.
    E shikon? Ju nuk thoni qe Messi eshte me i mire (dhe un jam dakort, ne ket moment eshte me i mire ), por arrini der aty sa me e qujt lojtar kot, qe nuk na luka as ne formacionin e rezervave. Si gjithmone e egzagjeroni. Po do ta pesoni heret a vone.... lool. Dhe me vjen keq se jam simpatizant i Barces ne Spanje

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Ehe, dhe Messi shume beri ne boterorin e 2006 dhe sidomos ne keto kualifikuese ka qene me i papari te Argjentina
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Torresin apo Gerrardin e keni harruar??

Dhe tjetra, nuk mund ta beni vlersimin e nje lojtari nga aspekti i pergjitheshem, sepse nese shkojm ne kete menyre, ateher asnjeri prej ketyre lojtareve nuk eshte i kompletuar sepse as Ronaldo dhe as Messi nuk luajn si mbrojtes dhe nuk dijn te luajn ne kete pjes te fushes qe te jen te kompletuar.

Keshtu qe Pyetja më me vend do ishte keshtu: Cili eshte sulmuesi, mesfushori ofanziv/defanziv apo mbrojtesi më i kompletuar?

Besa edhe Portjeri me i kompletuar?

Sepse futbollisti i kompletuar do ishte me te gjitha ato karakteristika qe u permenden me lartë bile duhet te jete edhe portjer i mire
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ehe, dhe Messi shume beri ne boterorin e 2006

Edhe unë me kë flas për futboll jahuuuuu. Mosëm thuj që në 2007 kur fitoj Milani dhe KAKA Champions League ke fillu të ndjekësh futbollin lol.

O Shqipe... po Messi në vitin 2005 luante për Argjentinën në Botërorin (Under -20) dhe e fitoj, ishe 17 vjeç.(Sapo filloi karieren si futbollist profesional tek Barca) Në Botërorin e vitit 2006 ishe sezoni i parë që merte pjesë Messi me Argjentinën në skuadrën e parë o tyryryyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Kur të flase ndonjëri për Messin duhet të lajë gojën nja 10 herë përpara.
    Gjejeni një futbollist në HISTORINË e FUTBOLLIT që në moshën 22 vjeçare ti fitoj të GJITHA TROFETË E MUNDSHëM si me skuadrën dhe ato INDIVIDUALE?! Ooo ju pseudotifozët ta shtini gërdinë për futboll mër ncncnc, po e lë fare se nuk ia vlen.
    #VamosArgentina

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •