Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 63
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Cold Fusion™ Lexo Postimin
    F-I, nje pyetje personale kam per ty. Nese nuk e ke problem mund te pergjigjesh.
    Ke mbaruar per Psikologji apo Shkenca Komunikimi, se nga shkrimet e tua kam arritur te dal ne kete konkluzion. Nuk e di sesa i sakt jam per kete, mbetet te jepet verdikti nga ana jote.
    Jo. Asnjera nga te dyja. Mendja njerezore me ka terhequr gjithmone, ndersa teknikat e komunikimt vijne fale nje eksperience te gjate ne fushen e imponimit te mendimit.

Ne shumicen e kohes, une funksionoj si orakulli i Matrix. I them te tjereve ate qe duan te degjojne.

Forgottenprincess Maska e dikushparendsi
    Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    ke do zgjedhim te vuaje?????!!!!!!!! e frikshme kjo...un t pakten s dua te vuaj.......mmmmm m thoni menyra qe atij as mos ti shkojne ne mendje me mendime ndarje??? apo s ka menyrA???????
    Three things in life that, once gone, never come back -
    TIME WORDS OPPORTUNITY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    behu sexy... dhe rri me cuna te tjere!!!
    beje xheloz... madje behe te ndahet nga ty per ceshtje xhelozie, kur te vij te thoj per tu ndar, thuaj dakort si te duash!
    lere te iki, pas 5 ditesh, ftoje per kafe, dhe....
    dhe hapi zemren!
    a e di si hapet zemra....?
    u largova une para se te me ikje ti, nuk mund te duroja dot sepse e shikoja qe cdo ore e me shume me largoheshe, e shikoja qe cdo dite ti ishe ndryshe nga mua dhe nuk beje asnje perpjekje per te mu pershtatur,,,, e kuptoja qe nuk po te ndjeja me si me pare, dhe une ashtu sikurse dhe ti keto dite... kam nevoje per ato ndjenja.... etj. pra cfare ndjen!

Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    po qe tani qe ka filluar te behet xheloz se shkova ne nje party dhe s kishte mundsi te vinte dhe qe at nate esht ber me fixime..shef endrra qe un ngacmohem me cuna t tjer..dmth po ndryshoj taktike....he t vazhdoj apo do prishet me keq muhabeti???
    TIME WORDS OPPORTUNITY

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    he t vazhdoj apo do prishet me keq muhabeti?
    Perfundimisht kjo tema u be qesharake !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Perfundimisht kjo tema u be qesharake !
    A ta them une ty nje çështje zemre ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    kjo eshte nje taktik, por nuk mendoj se ke zemer ta besh!!!
    keshtu qe... bej si ta ndjesh! fundi dihet, dhe eshte afer!

Perla... pse ke kete mendim? sepse me lind pyetja, nese e beri postimi im temen e tille?
    apo mos ndoshta ke dhe ti ndonje nevoje por nuk do ta thuash dhe menyra se si e zgjidha une nuk pershtatej me situaten tende?

Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    jo perla e kishte me mua....un thjesht kerkoj keshille perla....s e pash qesharaken ktu,,,,nejse
    TIME WORDS OPPORTUNITY

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Keshilla? Me shume keshilla se te dhane anetaret, nuk mund te gjesh me e dashur. Keshtu siç ti po e vazhdon kete "histori" , per mendimin tim po arrin ne nivele degratante. Shpresoj ta kuptosh nje dite dhe te fillosh te kesh respekt per veten. Ah dhe diçka tjeter, postimet ne kete teme jane shumica shume te vlefshme dhe jo sa per te kaluar radhen, mqs tu dashkan keshilla lexoji perseri sepse dyshoj te kesh marr esencat qe te duhen. Klm.

apo mos ndoshta ke dhe ti ndonje nevoje por nuk do ta thuash dhe menyra se si e zgjidha une nuk pershtatej me situaten tende?
    Mos fol budallalliqe !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Mos kerko Respektin tek te tjeret kur ke humbur Respektin per vetveten
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •