Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63
    Forgottenprincess Maska e dikushparendsi
    Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Rregullator... Lexo Postimin
    OBOBOOOO...
    pse keni tendencen te kontrolloni situaten me arme te forta?
    do i jepja keshillen e kundert!
    kur te tha ai hajde ndahemi... ti duhet ti thoje... uaaa... vertete? dhe une kete mendim kisha, uaaa.. sa mire qe u kuptuam....
    hajde ndahemi dhe njekohesisht ngelemi dhe shoke sepes dhe une po filloj te mos ndjej me si tamam tamma te dashurin tim... ti me kupton...
    duke i then keshtu... reagimi jot do e impresiononte ate.. do i hiqte trurin...
    leri 1001 mendime qe do i vinin ne koke... dhe mendimi final do ishte... ajo me tradheton!!!!
    keshtu ta siguroj se do te kerkonte per kafe... (sepse ruajtet shoqerine) dhe do te kerkonte te sqaroheshit... dhe ti do luaje rolin e te paditures qe nuk kupton... etj...

ne me teorira flasim shume... por gjithcka varet nga momenti!
    si te vije per momentin duhet te ecesh...
    ama duhet qe ti vendosesh vetes disa barrjera, per shembull:
    nuk do them gjithmon PO!
    ose
    nuk do qaj kurre ne sy te tij!
    ose
    gjerat e mia.. do i vendos une! ai ska pune as te futet! max te pyes i lejohet!

pra gjera te tilla dhe keto gjera do vendosen vetem nese ti ndihesh mire... por mesa kuptova une... kam frike se je pak tipi qe do gjithmon njerez nga mbas... ne kuptimin e mire...
    pra do mendime gjat gjith kohes per cdo gje! dhe kjo nuk eshte gje e mire te nje njeri...
    nejse... keshilla ime eshte te ecesh pake me llogjike

i ke rene pikes... me beso...duhet te filloj te sillem ne kte menyre se ndryshe s ja dal dot.... duhet me u sjell ne menyren e kundert qe te marr ate qe dua....nejse un ty ktu do t kem besoj qe m t japesh keshilla apo jo???

p.s perfundimisht duhet me fillu me u sjell si te filmi THE UGLY TRUTH....lol
    Three things in life that, once gone, never come back -
    TIME WORDS OPPORTUNITY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    mos ec me teorira... nese ta ndjen zemra per ate njeri... ti ben mire te jesh vetevetja...
    mua per ato gocen nuk ma ndjente shume.. thjesht kisha simpati!

duhet te kuptosh cfar tipi ka ai... dhe ta impresionosh ti me tipin tend...
    cunat kerkojne nje gje qe dhe ata nuk e dine se cfare... (pervec seksit, )
    ti ke shume te mira ne tipin tend qe dhe ai nuk i ka zbuluar, te duhet te perdoresh pake me shume intuiten.. dhe ta habisesh!
    nese ti e do vertet ateher mund edhe ti thuash... nese mendon se pa mua do jesh i lumtur... ateher ik, une nuk dua gje tjeter me shume se sa te jesh ti i lumtur,
    une kam menduar gjithmon se vetem une do te beja te ndiheshe i lumtur, sepse e sigurt qe do te ti permbushja plotesisht nevojat e tua isha vetem per veten dhe smund te jem per dike tjeter...nese ti me do ateher ma shpreh sa gjysma e asaj qe ta shpreh une dhe me thuaj te pakten sa gjysma e fjaleve qe te them une... une keshtu te ndjej ndaj te flas ne te tille forem...
    etj... keto smbarojne...

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Pershendetje.Me pelqyen mjat keshillat e antareve keto e vecanrisht te angelines.
    Zakonisht lidhjet ne te njeten moshe nuk kane jete te gjate.
    Mos u mbeshtet ne emocionet e moshes, djemte zakonisht kane privilegjin e aventures.
    Ke pelqyer pamjen e jashteme , apo vlerat inteletaule te tij?
    Si reagon ai ne ceshtje te ndryshme sociale, ne zgjidhjen e konflikteve mes shokesh ne familje ne fis e njerezve qe e rrthojne?A eshte ai pozitiv ne gjykimin e tij.
    Mos ndoshta te pelqen se eshte gazmor , dhe te heq merzine, te fut ne nje bote tjeter duke te larguar nga monotonia?
    Eshe njeri i pabeve i qefit i muzekes rrep?Cila eshte muzika e tij e preferuar?
    A eshte tip lexuesi , i pelqejne rromanet tregimet apo filmat error?
    Si mendon ai per te ardhmen si prind?A ben ai pregatitjen e duhur per te qene nje kryefamijare i devoteshem dhe i pa varun?
    Si i siguron te ardhurat ,(nga familja apo...)si i shpenzon ato, at te kerkon dhe ty te shpenzosh?
    Si vishet ai , a ka shije ,a eshte tip i nje veshje te tjeshte apo me rryp me percina.Preferon xhakoventot me shkrime dhe figura apo me shqiponje?
    A preferon ai ngjyrat e ndezura, apo ato te lehtat dhe te harmonishmet qe i shkojne dhe me veshjen qe ti e shoqeron, me ambjentin ku qendron etj.
    A flet me ze te larte si kapadei apo i ben verejtje dhe te tjereve per nje etike ne sjellje, perse jo dhe ne veshje.?
    Si je me te ne raportin fizik, apo ne pamjen jashteme?jeni ne nje harmoni , as me shmume e as me pak?
    Cilat jane pretendimet tuaja per edukimin shkollore ne te ardhmen dhe a perputhen ato me te tijat.
    A eshte duhan pires,duke menduar se ti nuk je e tille?
    A eshte akolist?
    A eshte njeri higjenik dhe a mban facolete me vete?
    A ka ne celularine tij video te pa moralshme?
    Cili eshte qendrimi i tij ndaj termit "Borxh"?
    A eshte tip i rrembyer apo i qete.
    A i pelqen te beje trimin?
    Si eshte rrethi i tij famijare , a jane cilesore, apo merre me lang?
    Ndoshta dikush ketu do te aludonte me shprehjen se,"a e keni gjete tenxherja kapakun".
    A je ti tip qe ndjek veshjet e modes , a je nga ato qe lejne mesin zbuluar,?
    A ndjeheni te dy te perokupuar per prinderit tuaj,a ju dhimbesen per ate c'ka vuajne per te ju plotesuar kerkesat tuaja?A ndjeheni nje si nje hallke e zinxhirit te antareve te famijes, pra te integruar ne te gjitha problemet famijare?
    A preferoni totuazhe e nese po, ku i deshironi te keni ato?
    A mban pirzen djaloshi?
    Ka dhe shume te tjera, por analizoi keto qe te thashe dhe do te marresh nje perceptim figurativ te personit qe ti ke zgjedhe.
    Ky testim nuk eshte i sakte por te ben ty qe ta shikosh kete mardhenie ne nje tjeter kendveshtrim.
    Djali im eshte i perkryer per seriozitetin me te cilen e merr ai jeten, sillet dhe sinqerisht me vajzat, nuk premton martese, por shoh se i pelqen te ndryshoje te dashurat.Ja qe dhe per shume kohe kjo sjellje aventureske eshte privilegj i djemeve.
    Perfundimisht do te keshilloja qe te nderprisje ti mardheniet me te.Djaloshi yt eshte shume i ri dhe testi qe te kam paraqite do ta beje ate te pa pranueshem per ty.Me siguri qe ai do te stonoje.

Forgottenprincess Maska e dikushparendsi
    Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21

Question

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Pershendetje.Me pelqyen mjat keshillat e antareve keto e vecanrisht te angelines.
    Zakonisht lidhjet ne te njeten moshe nuk kane jete te gjate.
    Mos u mbeshtet ne emocionet e moshes, djemte zakonisht kane privilegjin e aventures.
    Ke pelqyer pamjen e jashteme , apo vlerat inteletaule te tij?
    Si reagon ai ne ceshtje te ndryshme sociale, ne zgjidhjen e konflikteve mes shokesh ne familje ne fis e njerezve qe e rrthojne?A eshte ai pozitiv ne gjykimin e tij.
    Mos ndoshta te pelqen se eshte gazmor , dhe te heq merzine, te fut ne nje bote tjeter duke te larguar nga monotonia?
    Eshe njeri i pabeve i qefit i muzekes rrep?Cila eshte muzika e tij e preferuar?
    A eshte tip lexuesi , i pelqejne rromanet tregimet apo filmat error?
    Si mendon ai per te ardhmen si prind?A ben ai pregatitjen e duhur per te qene nje kryefamijare i devoteshem dhe i pa varun?
    Si i siguron te ardhurat ,(nga familja apo...)si i shpenzon ato, at te kerkon dhe ty te shpenzosh?
    Si vishet ai , a ka shije ,a eshte tip i nje veshje te tjeshte apo me rryp me percina.Preferon xhakoventot me shkrime dhe figura apo me shqiponje?
    A preferon ai ngjyrat e ndezura, apo ato te lehtat dhe te harmonishmet qe i shkojne dhe me veshjen qe ti e shoqeron, me ambjentin ku qendron etj.
    A flet me ze te larte si kapadei apo i ben verejtje dhe te tjereve per nje etike ne sjellje, perse jo dhe ne veshje.?
    Si je me te ne raportin fizik, apo ne pamjen jashteme?jeni ne nje harmoni , as me shmume e as me pak?
    Cilat jane pretendimet tuaja per edukimin shkollore ne te ardhmen dhe a perputhen ato me te tijat.
    A eshte duhan pires,duke menduar se ti nuk je e tille?
    A eshte akolist?
    A eshte njeri higjenik dhe a mban facolete me vete?
    A ka ne celularine tij video te pa moralshme?
    Cili eshte qendrimi i tij ndaj termit "Borxh"?
    A eshte tip i rrembyer apo i qete.
    A i pelqen te beje trimin?
    Si eshte rrethi i tij famijare , a jane cilesore, apo merre me lang?
    Ndoshta dikush ketu do te aludonte me shprehjen se,"a e keni gjete tenxherja kapakun".
    A je ti tip qe ndjek veshjet e modes , a je nga ato qe lejne mesin zbuluar,?
    A ndjeheni te dy te perokupuar per prinderit tuaj,a ju dhimbesen per ate c'ka vuajne per te ju plotesuar kerkesat tuaja?A ndjeheni nje si nje hallke e zinxhirit te antareve te famijes, pra te integruar ne te gjitha problemet famijare?
    A preferoni totuazhe e nese po, ku i deshironi te keni ato?
    A mban pirzen djaloshi?
    Ka dhe shume te tjera, por analizoi keto qe te thashe dhe do te marresh nje perceptim figurativ te personit qe ti ke zgjedhe.
    Ky testim nuk eshte i sakte por te ben ty qe ta shikosh kete mardhenie ne nje tjeter kendveshtrim.
    Djali im eshte i perkryer per seriozitetin me te cilen e merr ai jeten, sillet dhe sinqerisht me vajzat, nuk premton martese, por shoh se i pelqen te ndryshoje te dashurat.Ja qe dhe per shume kohe kjo sjellje aventureske eshte privilegj i djemeve.
    Perfundimisht do te keshilloja qe te nderprisje ti mardheniet me te.Djaloshi yt eshte shume i ri dhe testi qe te kam paraqite do ta beje ate te pa pranueshem per ty.Me siguri qe ai do te stonoje.

vetem nqs do ishte naj njeri perfekt do i kishte ok kto pyetje..fundja as un sjam perfekte.....
    Three things in life that, once gone, never come back -
    TIME WORDS OPPORTUNITY

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga dikushparendsi Lexo Postimin
    vetem nqs do ishte naj njeri perfekt do i kishte ok kto pyetje..fundja as un sjam perfekte.....
    Perfekt eshte vetem Jezusi, por ne te tjeret synojme ti ngjasojme Atij.Djaloshi eshte shume i ri , prandaj une te sygjeroj qe te shkeputesh.Nese e ka seriozisht ti aty je. Shpesh djemte pas nje ndarje rikthehen me me force.Por si femija im te keshilloj qe terhiqu perfundimisht perzgjedhja e moshes eshte egabuar.Per mua si prind, nuk ka asnje te keqe te merresh me gabime te vogla e te riparueshme ,perara atyre te rendave qe lejne gjurme. Kesaj i thone qe vektori i perfekmerise te rritet ne madhesi dhe ne kah pozitiv.Nuk je as e para e as e fundit .Me siper pashe se shkrimi i angjelines ishte ngjashem me historine tende , e kjo ndodh se po e njeta gje i ndodh te gjitheve, por reagimin e kane ndyshe. Haj pra pac fat!Ciao!

i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    motra eshte problem i modh ky ai tani eshte ne dileme midis teje dhe lirise se vet

lere te lire se do kthehet vete eshte problem i tij i brendshem

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Exclamation

Citim Postuar më parë nga dikushparendsi Lexo Postimin
    Gjithmone qe femije jam rritur me nje fryme pothuajse te habitshme..Qe femije jam mesuar te shoh filma vizatimor apo te degjoj perrallla ku princesha e bukur gjen princin e saj te kalter dhe jetojne me pas te gjithe te lumtur e te gezuar...

Por realiteti me ka bere qe ta pesoj per kto mendime te pafajshme femijerore..

Gjendem ne nje lidhje ku vetem un jap dhe nga ana tjeter dashurine e ndjej te zbehte.Ndoshta kjo vjen pasi kemi 1 vit e gjysem bashke e kto jane gjera normale...ose ndoshta vjen nga fakti qe jemi bashkmoshatare dhe ende te rinj...Madje ka ndodhur edhe nje ndarje rreth 3 jave dt eahni s kemi nje muaj qe jemi pajtuar.
    Un jam paksa romantike mendoj qe dahuria asnjeher nuk humbet,as kerkon pauza dhe as nuk ka kufi..Ndoshta gaboj.....

Si thoni ju kjo lidhje ka te ardhme dhe si duhet te sillem qe gjerat te jene si ne fillim???

Fillimisht njehere ta them une qe ti je e bere ne menyre te persosur. Domethene mos fillo te degjosh ata qe do te mundohen te te bejne pragmatiste.
    Nuk ka me kembe ne toke, apo me kufi, apo "qiud pro quo" ne dashuri. Ne dashuri ose dashuron me gjithcka ke e pergjithmone, ose nuk eshte kurre dashuri.

Ki kujdes vetem dicka. Harroje qe te arrish ti ndryshosh te tjeret, apo ti mesosh qe te te ngjajne. O jane o nuk jane. Nqs e shikon qe ka dicka qe nuk shkon, me mire jepi duart e ndaheni ende si miq. Se sa te thellosh nje investim me te madh ne kohe per ta hedhur pastaj te terin poshte. Jo vetem qe nuk do te te kuptojne per ate qe je, por edhe do te te vene ne loje.

Me vjen keq qe ti them ne menyre kaq negative gjerat, por me mire te jesh realiste mendoj une. Njeriu ecen me shpresen se ngadale tjetri do ndryshoje nje dite e do te rregullohet gjithcka.
    Po nuk eshte ashtu. Thjesht koha do te beje me thella ato qe tani duken si ca probleme jo shume madhore.

Nqs je vertete ashtu sic pershkruhesh, ky eshte mendimi im. Nuk eshte se jam personi ideal per te marre rekomandime. Po ta them edhe kete paraprakisht.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Vendndodhja
    DTs
    Postime
    400
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Fillimisht njehere ta them une qe ti je e bere ne menyre te persosur. Domethene mos fillo te degjosh ata qe do te mundohen te te bejne pragmatiste.
    Nuk ka me kembe ne toke, apo me kufi, apo "qiud pro quo" ne dashuri. Ne dashuri ose dashuron me gjithcka ke e pergjithmone, ose nuk eshte kurre dashuri.

Ki kujdes vetem dicka. Harroje qe te arrish ti ndryshosh te tjeret, apo ti mesosh qe te te ngjajne. O jane o nuk jane. Nqs e shikon qe ka dicka qe nuk shkon, me mire jepi duart e ndaheni ende si miq. Se sa te thellosh nje investim me te madh ne kohe per ta hedhur pastaj te terin poshte. Jo vetem qe nuk do te te kuptojne per ate qe je, por edhe do te te vene ne loje.

Me vjen keq qe ti them ne menyre kaq negative gjerat, por me mire te jesh realiste mendoj une. Njeriu ecen me shpresen se ngadale tjetri do ndryshoje nje dite e do te rregullohet gjithcka.
    Po nuk eshte ashtu. Thjesht koha do te beje me thella ato qe tani duken si ca probleme jo shume madhore.

Nqs je vertete ashtu sic pershkruhesh, ky eshte mendimi im. Nuk eshte se jam personi ideal per te marre rekomandime. Po ta them edhe kete paraprakisht.
    F-I, nje pyetje personale kam per ty. Nese nuk e ke problem mund te pergjigjesh.

Ke mbaruar per Psikologji apo Shkenca Komunikimi, se nga shkrimet e tua kam arritur te dal ne kete konkluzion. Nuk e di sesa i sakt jam per kete, mbetet te jepet verdikti nga ana jote.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Perfekt eshte vetem Jezusi, por ne te tjeret synojme ti ngjasojme Atij.
    hahhahahah.... uuuuhuhuhuh... .
    uaaaa....

Citim Postuar më parë nga ujkus Lexo Postimin
    motra eshte problem i modh ky ai tani eshte ne dileme midis teje dhe lirise se vet

lere te lire se do kthehet vete eshte problem i tij i brendshem
    nuk eshte ashtu... avash se i vure friken ti...
    nuk do martohen tani keta...

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin

te komplimentoj per shkrimin... ishte mallengjyes dhe me ndjenja... (mu kujtua dashuria e pare.... )
    por me vjen keq te te them qe nuk ishte kompletesisht realist!
    poooor... te siguroj qe ishte pletesisht pozitiv!

une jam i bindur qe goces do i duhej ndonje ide per ta bere ate ti vinte nga pas.... keshtu ai do zhvlersohej ne syte e goces (ky zhvlersim do behej nga subkoshienca e vajzes) dhe gjerat do mbylleshin me dhimbjen e djalit dhe ndjenjen e mire te vajzes... ose anasjelltas...
    nuk ka rruge te mesme... tani ke do zgjedhim te vuaj? :P
    Ndryshuar për herë të fundit nga J@mes : 04-02-2010 më 21:51

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Rregullator... Lexo Postimin
    une jam i bindur qe goces do i duhej ndonje ide per ta bere ate ti vinte nga pas.... keshtu ai do zhvlersohej ne syte e goces
    LoL Une pozitivisht po mundohesha ta ndikoj. Si e shikoj une, kjo vajze shikon rreth e perqark, edhe ndihet e ndryshme. Edhe kjo menyra se si ndihet apo si eshte rritur, e ben te ndihet keq kur te tjeret, qofte edhe njerezit e afert nuk ndajne te njejtat pikepamje.

Keshtu une po mundoj ta ndryshoj konceptin nga "e ndryshme" ne "speciale".

Edhe vazhdoj ti besoj te gjitha ato qe kam thene. Po ama ne fund kam shtuar edhe qe nuk jam njeriu i duhur per te rekomanduar. Do ishte shenje arrogance nga gjithkush mendoj.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •